Olemme to 20.6. avoinna klo 16 saakka. Juhannuksena pe 21.6. ja la 22.6. liikkeemme ovat suljettu. Katso poikkeavat aukioloajat

Varaosat - LänsiAuto

LänsiAuto huoltaa autosi ja korjaa tekniset viat

Valtuutettu ja laadukas autohuolto varmistaa matkasi jatkumisen. LänsiAuton kattavat huolto- ja korjaamopalvelut palvelevat sinua kaikissa autoiluun liittyvissä asioissa – olipa kyseessä sitten auton ylläpitoon liittyvä säännönmukainen huolto tai suurempi korjaustoimenpide. Säännöllinen huoltaminen säilyttää autosi jälleenmyyntiarvon parempana ja jatkat ajamista huolettomasti ja turvallisesti. Varaa aika kätevästi verkosta ja puhelimitse suoraan liikkeestä!

Parasta autollesi

Autot kehittyvät koko ajan ja pitävät sisällään yhä enemmän teknologiaa. Siksi autot tarvitsevat säännöllistä huoltoa ja tarkastusta. Säännöllinen huoltaminen myös säilyttää auton jälleenmyyntiarvon parempana! Koulutetuilla ja asiantuntevilla mekaanikoillamme on paras tietotaito autostasi. Oikein ja laadukkaasti tehdyllä huollolla saat huolettomia ja turvallisia kilometrejä.

Tuliko autoosi vika? Syttyikö merkkivalo? Tuntuuko ajotuntuma oudolta tai ilmestyikö uusia pelottavia ääniä? Tuo autosi meille niin teemme kattavan diagnoosin ja selvitämme vian. Oli se sitten jakoketju, sytytystulpat, jäähdytin, ammattitaitoiset mekaanikkomme saavat auton kuin auton taas toimimaan ja voit jatkaa ajamista huolettomasti ja turvallisesti. Varaa aika nyt!