LänsiAuto on korikorjaamosi Espoossa

LänsiAuto Espoo huolto

LänsiAuto on vaurio- ja korikorjaamosi Espoossa

LänsiAuto Espoo on täyden palvelun korikorjaamo. Palvelemme kaikissa peltikorjaus-, vauriokorjaus-, kolarikorjaus- ja maalaustöissä. Ammattitaidolla myös tuulilasin korjaukset ja vaihdot. Ota yhteyttä ammattilaisiimme, jotka auttavat mielellään kaikissa auton korikorjaukseen liittyvissä tilanteissa.

Korjaamme LänsiAuto Espoossa kaikki auton koriin tapahtuneet vauriot, lommot, naarmut, kolhut ja suuremmat vauriot ammattitaidolla sujuvasti ja laadukkaasti. Korjaamme myös kaikki maalivauriot ja teemme auton maalaukset laadukkaasti varmalla ammattitaidolla.

Varaa vahinkotarkastus! Tutkimme vauriot ja annamme tarkan kustannusarvion korjauksista. Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa ja korjaamme kaikkien automerkkien ja -mallien vauriot.

LänsiAuto Espoo korikorjaamo

Marsbyntie 3, Espoo
ma-pe 7.30-17
la suljettu

LänsiAutossa korjaamme vaurioituneen autosi ammattitaidolla

Autojen vauriokorjaus vaatii jatkuvasti enemmän erikoisosaamista. LänsiAuton koulutettu henkilökunta korjaa autosi kuntoon laadukkaasti ja turvallisesti. Varaa vahinkotarkastus kätevästi verkosta 24/7 tai chatistä! Autamme sinua mielellämme kaikissa auton korikorjaukseen liittyvissä tilanteissa.

Maalaus

Korikorjaus ja maalaus

Mikäli autossasi on vahingonkorjausta vaativa vaurio, sen korjaaminen alkaa vahinkotarkastuksella. Vahinkotarkastuksen jälkeen varaamme ajan vahinkojen mukaiseen korikorjaukseen ja tarvittaessa maalaukseen.

Tuulilasikorjaukset

Mikäli tuulilasisi on haljennut tai siihen on tullut kiveniskemä, huolehdimme sen korjaamisesta kustannustehokkaasti ja nopeasti.

Korikorjaus ja maalaus

Vauriokorjauksen usein kysytyt kysymykset

Lue vastaukset kori- ja vauriokorjaukseen liittyviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Miten toimia vahinkotilanteissa?

Miten toimia vahinkotilanteessa?

Vahingon sattuessa LänsiAuton vauriokorjaamo kunnostaa autosi. Vauriokorjaus alkaa aina maksuttomalla vahinkotarkastuksella.

Muut palvelut

LänsiAuto palvelee myös muissa korjaus- ja huoltotoimenpiteissä ammattitaidolla. Voit varata huollon tai teknisen korjauksen sähköisesti tai ottaa yhteyttä chatistä.