LänsiAuto työnantajana

LänsiAuto on yksi Suomen johtavista autoalan yrityksistä, jossa työntekijöiden hyvinvointi ja kehittyminen ovat etusijalla. Meillä pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista työyhteisöä, jossa arvostetaan jokaisen panosta ja tarjotaan kattavat kehittymismahdollisuudet. Tervetuloa tutustumaan, miksi yli 400 huipputekijää on valinnut meidät työpaikakseen ja kuinka voit rakentaa pitkän ja palkitsevan uran LänsiAutossa.

Työntekijätarinoita LänsiAutossa

Työntekijätarina

Uudet haasteet LänsiAuton automyynnissä

LänsiAuton Vantaan toimipisteen automyyjänä ja nykyään myös myymälävastaavana työskentelevä Jimi Kärkkäinen teki rohkean siirron autoalalle helmikuussa 2022, mikä onkin lähes kahden ja puolen vuoden aikana osoittautunut kannattavaksi päätökseksi.

Työntekijätarina

Työharjoittelijasta mekaanikoksi LänsiAutolla

LänsiAuton Hyvinkään huoltopisteellä, nuori ja lupaava mekaanikko Tuomas Portti on löytänyt paikkansa. Hänen matkansa LänsiAutossa alkoi kesäkuussa 2023 työharjoittelusta, josta on muotoutunut oppisopimuksen kautta pysyvä työpaikka.


Meitä LänsiAutolaisia on tällä hetkellä yli 400 ammattilaista jotka työskentelevät esimerkiksi seuraavissa toiminnoissamme:

  Huolto- ja korjaamopalvelut

  Auto- ja korimekaanikko
  Huoltoneuvoja
  Varaosamyyjä
  Korjaamon työnjohtaja

  Automyynti

  Automyyjä
  Ostaja ja hinnoittelija
  Myyntipäällikkö
  Myyntiassistentti

  Vuokraamopalvelut

  Customer Service Agent
  Key Account Manager
  Branch Manager
  Area Manager

  Konsernipalvelut

  Asiakaspalvelu
  Taloushallinto
  Markkinointi
  HR

  Tule meille töihin!

  Haemme jatkuvasti uusia huipputekijöitä erityisesti automyynnin sekä huolto- ja korjaamotoimintojen tiimeihimme.

  Merkkihuollon valikoimaamme kuuluu useita eri automerkkejä, muun muassa BMW, Chevrolet, Citroën, Honda, Kia, Mitsubishi, Mazda, Mercedes-Benz, Nissan, Opel, Peugeot, Saab, Subaru ja Toyota. Uusien autojen osalta edustamme Kiaa, Mitsubishia ja Toyotaa. Käytettyjen autojen merkkivalikoimamme on rajaton ja ostamme sekä myymme vaihtoautoja kaikissa toimipisteissämme.

  5 syytä liittyä joukkoomme

  1

  Merkityksellinen työ

  Palvelu- ja tuotevalikoimamme avulla tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden liikkumiseen ja vaivattomiin autoiluratkaisuihin. Työsi avulla autat asiakkaitamme löytämään parhaat ratkaisut juuri heidän tarpeisiinsa.

  2

  Monipuoliset työtehtävät

  Meillä jokainen työnkuva on mielenkiintoinen ja monipuolinen. Arvostamme näkökulmaasi, ja pääset vaikuttamaan omaan työnkuvaasi, hyödyntämään vahvuuksiasi sekä kehittymään haluamallasi urapolulla.

  3

  Kehittymismahdollisuudet

  LänsiAuto tarjoaa työntekijöilleen aidot ja konkreettiset urakehitys- ja etenemismahdollisuudet. Kiinnostuksesi mukaan sinun on mahdollista siirtyä tehtävästä toiseen ja luoda pitkä ura monipuolisissa työtehtävissä.

  4

  Huikea työyhteisö

  Meillä LänsiAutolla on positiivinen ja tsemppihenkinen työyhteisö, joka koostuu parhaista tiimikavereista. Työympäristömme on dynaaminen ja eteenpäin katsova, ja yhdessä luomme aidon tekemisen meiningin!

  5

  Arvostamme potentiaaliasi

  Meillä oikea asenne ratkaisee! Sinun ei tarvitse olla autoalan asiantuntija – me koulutamme ja tuemme sinua, jotta onnistut työssäsi ja voit kehittyä alan ammattilaiseksi.

  Oletko uusi huipputekijämme?

  Haemme jatkuvasti uusia huipputekijöijä erityisesti automyynnin sekä huolto- ja korjaamotoimintojen tiimeihimme. Katso alta avoimet työpaikkamme tai lähetä avoin hakemus!