Olemme to 20.6. avoinna klo 16 saakka. Juhannuksena pe 21.6. ja la 22.6. liikkeemme ovat suljettu. Katso poikkeavat aukioloajat

Ostamme jatkuvasti käytettyjä autoja – järkevään hintaan

Ostamme erityisesti alle 10 v. vanhoja, alle 150 000 km ajettuja ja hintaluokaltaan alle 35 000 € autoja. Ostamme autoja ympäri Suomen. Kun tarjoat meille nykyistä autoasi, teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen ja tarvittaessa lunastamme auton loppuvelan puolestasi. Voit vaihtaa autosi joko rahaksi tai toiseen autoon. LänsiAutossa voit vaihtaa autosi myös edullisempaan, jolloin maksamme erotuksen suoraan tilillesi.

Myy autosi meille!

LänsiAutolle auton myyminen on erittäin helppoa. Meillä tehdyt luotettavat autokaupat käyvät huomattavasti helpommin ja nopeammin kuin itse netissä myyminen, sekä säästyt yksityisen kaupanteon epävarmuuksilta. Kaupat sovittua hoidamme omistajanvaihdon puolestasi, sekä kaikki paperityöt ja tarvittavat toimenpiteet, kuten mahdollisen olemassa olevan, tai uuden rahoituksen kannalta alusta loppuun. Ostotarjouksen pyytäminen käy helposti ja nopeasti – täytä vain autosi tiedot sivulla olevaan lomakkeeseen ja lähetä se meille, niin olemme sinuun yhteydessä! Ostamme alle 150 000 km ajettuja, 2013 vuosimallin tai uudempia autoja.

Teemme autostasi kilpailukykyisen tarjouksen. Ota rohkeasti yhteyttä, tarjouspyyntö ei sido sinua mihinkään.


Myydessäsi autosi meille voit joko:

  • Vaihtaa autosi suoraan rahaan
  • Tarjota autoasi vaihdossa – lunastamme tarvittaessa loppuvelan
  • Vaihtaa edullisempaan autoon, maksamme välirahan suoraan tilillesi

Pyydä tarjous autostasi

Jätä meille alla olevan lomakkeen kautta yhteystietosi ja autosi tiedot niin olemme sinuun yhteydessä. Mitä kattavammat tiedot annat autosi, sitä paremman tarjouksen saat, sillä voimme antaa tarkemman hinta-arvion. Voit olla meihin yhteydessä myös suoraan puhelimitse tai laittaa viestiä WhatsAppissa. Voit halutessasi tuoda autosi arvioitavaksi sinua lähimpään toimipisteeseemme ja kysyä myyjältä tarjousta.

Miksi kannattaa myydä auto LänsiAutolle?

Kilpailukykyinen tarjous

Saat asiantuntevalta ostotiimiltämme kilpailukykyisen ostotarjouksen autostasi 1-2 arkipäivän sisällä yhteydenotosta

Helppo, nopea ja luotettava

Kun myyt autosi LänsiAutolle, kaupat sujuvat helposti ja nopeasti ilman yksityisen kaupanteon epävarmuuksia.

Lunastamme loppuvelkasi

Mikäli autossasi on vielä rahoitusta jäljellä, lunastamme tarvittaessa loppuvelkasi ja hoidamme omistajanvaihdoksen ja muut hallinnolliset asiat puolestasi.

Usein kysyttyä

Autossani on vikoja tai ruostetta. Voinko myydä auton?

Lähtökohtaisesti ostamme vain hyväkuntoisia autoja. Voit kuitenkin aina pyytää ostotarjouksen meiltä autostasi, vaikka siinä olisi vikoja, ruostetta tai muita epäkohtia.

Miten auton myyminen tapahtuu?

Lomakkeen täytön jälkeen myyjämme ottaa sinuun yhteyttä 1-2 arkipäivän kuluessa ja tekee sinulle ostotarjouksen. Jos hyväksyt tarjouksen sovitaan auton luovutus tapauskohtaisesti. Auton luovutuksen aikana me hoidamme kaiken paperityön ja muut mahdolliset tarpeelliset toimenpiteet. Myyntiprosessi tapahtuu todella nopeasti ja vaivattomasti ja sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

Minkälaisia autoja ostatte?

Ostamme alle 150 000 km ajettuja ja hintaluokaltaan alle 35 000 € henkilö- sekä pakettiautoja jotka ovat enintään 10 vuotta vanhoja.

Voinko myydä autoni, jos siinä on vielä rahoitusta jäljellä?

Lunastamme tarvittaessa autosi loppuvelan ja sinun ei tarvitse huolehtia siitä.

Voinko tarjota autoani vaihdossa?

Voit tarjota! Myydessäsi auton meille se kelpaa meille vaihdossa tai mahdollisena käsirahana. Jos tarjoat autoasi edullisempaan autoon, maksamme erotuksen suoraan tilillesi kaupan yhteydessä.

Mitä minun pitää huomioida myydessäni autoni teille?

Helpottaaksesi auton myyntiä täytä lomake mahdollisimman tarkasti ja kattavin tiedoin. Varmista myös, että tiedot ovat oikein. Näin saat kaikista parhaimman tarjouksen ja kaupankäynti käy sujuvammin!

Etkö löytänyt vastausta? Ota yhteyttä meihin tai laita viestiä chatissä!

Pyydä tarjous

"*" indicates required fields

Hidden
Kesärenkaiden kunto
Hidden
Talvirenkaiden kunto
Hidden
Tuulilasin kunto
Hidden
Olen kiinnostunut auton vaihdosta*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.