BMW-merkkihuolto

LänsiAuton valtuutettu BMW-merkkihuolto

LänsiAuto Espoo on täyden palvelun BMW–huoltokorjaamo. Meillä on 45 vuoden kokemus merkkihuolto- ja korjaamotoiminnasta ja palvelemme kaikissa BMW:n huolto- ja korjaustöissä. Teemme myös kaikki BMW:n peltikorjaus-, vauriokorjaus- ja maalaustyöt ammattitaidolla – laadukkaasti ja sujuvasti.

Espoossa meillä on hienot modernit tilat ja huollamme autosi parhailla nykyaikaisilla työkaluilla ja huoltolaitteilla. Lämpimästi tervetuloa suomalaisen perheyhtiön BMW-huoltoon! Asiantuntijamme auttavat mielellään kaikissa BMW-huoltoon liittyvissä asioissa chatissä arkisin klo 7-18.

nsiAuto pitää BMW-autosi merkkihuollettuna

Olemme suomalainen perheyritys ja meillä on jo 45 vuoden kokemus merkkihuolto- ja korjaamotoiminnasta. Palvelemme ammattitaidolla kaikkia BMW-autoilijoita kaikissa huolto- ja korjaustöissä parhaalla osaamisella Espoossa. LänsiAuton BMW-merkkihuollossa koulutetut ammattilaisemme pitävät huolta autostasi ja se huolletaan kunnostetaan juuri oikealla tavalla valmistajan määrittämän huolto-ohjelman mukaan. BMW-mekaanikoillamme on viimeisin tieto autostasi ja he käyvät jatkuvasti uusissa koulutuksissa.

Ammattitaitoiset mekaanikkomme käyttävät aina BMW-testilaitteita sekä alkuperäisiä varaosia. Kaikki huoltotöissä käytetyt osat ovat aina BMW-alkuperäisosia, jotka täyttävät valmistajan laatu-, luotettavuus- ja pitkäikäisyysvaatimukset. Ne on suunniteltu sopimaan autoosi ja varmistavat maksimaalisen turvallisuuden ja pitkän toimivuuden. Laadukkaiden alkuperäisosien käyttö auttaa pitämään autosi huippukunnossa useiden vuosien ajan.

Teemme myös kaikki BMW-autojen peltikorjaus-, vauriokorjaus- ja maalaustyöt ammattitaidolla – nopeasti ja sujuvasti.

Valtuutettuna täyden palvelun merkkihuoltona tarjoamme:
merkkihuoltopalvelut – toimimme kaikkien leasing-yhtiöiden kanssa
tekniset korjaukset ja huollot
maalaus- ja vauriokorjauspalvelut – toimimme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppanina
tuulilasikorjaukset – toimimme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppanina
lisävarusteet ja alkuperäiset varaosat
katsastuspalvelu
rengaspalvelut

Varaa oma huoltoaikasi BMW-huoltoon kätevästi verkossa 24/7. Asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa huoltoon liittyvissä asioissa nettisivujemme chatissä sekä WhatsAppissa arkisin klo 7-18.

BMW merkkihuolto LänsiAuto

BMW Huolto 5+ edullisesti kiinteään hintaan alk. 249 €

BMW Huolto 5+ on ihanteellinen ja edullinen huoltoratkaisu yli viiden vuoden ikäisille BMW-malleille. Huoltotarjous sisältää tarvittavat huollot autosi turvallisuuden sekä toimivuuden kannalta. Käytämme aina alkuperäisiä varaosia sekä alkuperäistä laadukasta BMW-moottoriöljyä. Saat myös huoltokirjaasi merkkihuollon leiman ja autosi arvo säilyy parhaimpana.

My BMW -app

Valitse LänsiAuto Espoo oletushuolloksi BMW-autollesi.

My BMW -sovellus helpottaa arkeasi BMW-autoosi liittyvissä asioissa. Varaa BMW-huolto helposti LänsiAuto Espooseen My BMW -sovelluksesta. Valitsemalla LänsiAuto Espoon ensisijaiseksi huoltoliikkeeksi saat varattua huollon helposti suoraan sovelluksesta huoltotarpeen ilmaantuessa.

Lue lisää!

LänsiAuto Espoo BMW-huoltokorjaamo
010 525 2306
huolto.espoo@lansiauto.fi
Marsbyntie 3, 02270 Espoo

Espoo Suomenoja

Palvelemme kaikissa huollon asioissa nyt myös WhatsAppissa arkisin klo 7-18!

Vältä puhelimessa jonottaminen ja ota yhteyttä nyt WhatsAppin kautta. Asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa huollon asioissa arkisin kello 7-18. Voit myös varata huolto- tai vahinkotarkastusajan kätevästi.

BMW-huoltokorjaamon palvelut

Valtuutettuna täyden palvelun huoltokorjaamona teemme huollon kuin huollon autoosi. Varaa huolto kätevästi netistä vuorokauden ympäri tai ota yhteyttä ammattilaisiimme, he auttavat sinua eteenpäin!

Tekniset huollot ja korjaukset

Tekniset korjaukset ja huollot

LänsiAuto huolehtii teknisistä korjauksista ja määräaikaishuolloista BMW:n huolto-ohjelman mukaisesti ja aina alkuperäisillä varaosilla.

Korikorjaus ja maalaus

Korikorjaus ja maalaus

Mikäli autossasi on vahingonkorjausta vaativa vaurio, sen korjaaminen alkaa vahinkotarkastuksella. Vahinkotarkastuksen jälkeen varaamme ajan vahinkojen mukaiseen korikorjaukseen ja/ tai maalaukseen.

Tuulilasikorjaus

Tuulilasikorjaukset

Mikäli tuulilasisi on haljennut tai siihen on tullut kiveniskemä, hoidamme sen korjaamisen tai tarvittaessa vaihtamisen kustannustehokkaasti ja nopeasti.

Varaosat

Varaosat

LänsiAutolta saat kaikki alkuperäiset BMW-varaosat.

LänsiAuton BMW-huoltoliikkeet

LänsiAuto Espoo toimipiste

LänsiAuto Espoo

Osoite
Marsbyntie 3
02270 Espoo
Puhelinnumero automyynti 010 525 2200
Puhelinnumero huolto 010 525 2300
LänsiAuto Espoo toimipiste
Automyynti ma-pe 10-18 la 10-15
Huolto ma-pe 7.30-17 la suljettu