BMW-merkkihuolto

LänsiAuton valtuutettu BMW-merkkihuolto

LänsiAuto Espoo on täyden palvelun BMW–huoltokorjaamo. Meillä on 45 vuoden kokemus merkkihuolto- ja korjaamotoiminnasta ja palvelemme kaikissa BMW:n huolto- ja korjaustöissä. Teemme myös kaikki BMW:n peltikorjaus-, vauriokorjaus- ja maalaustyöt ammattitaidolla – nopeasti ja sujuvasti. Ota yhteyttä ammattilaisiimme, jotka auttavat mielellään kaikissa BMW-huoltoon liittyvissä tilanteissa.

Espoossa meillä on hienot modernit tilat ja huollamme autosi parhailla nykyaikaisilla työkaluilla ja huoltolaitteilla. Lämpimästi tervetuloa suomalaisen perheyhtiön BMW-huoltoon!

LänsiAuto Espoo BMW-huoltokorjaamo
010 525 2306
huolto.espoo@lansiauto.fi
Marsbyntie 3, 02270 Espoo

BMW-huoltokorjaamon palvelut

Valtuutettuna täyden palvelun huoltokorjaamona teemme huollon kuin huollon autoosi. Varaa huolto kätevästi netistä vuorokauden ympäri tai ota yhteyttä ammattilaisiimme, he auttavat sinua eteenpäin!

Tekniset huollot ja korjaukset

Tekniset korjaukset ja huollot

LänsiAuto huolehtii teknisistä korjauksista ja määräaikaishuolloista BMW:n huolto-ohjelman mukaisesti ja aina alkuperäisillä varaosilla.

Korikorjaus ja maalaus

Korikorjaus ja maalaus

Mikäli autossasi on vahingonkorjausta vaativa vaurio, sen korjaaminen alkaa vahinkotarkastuksella. Vahinkotarkastuksen jälkeen varaamme ajan vahinkojen mukaiseen korikorjaukseen ja/ tai maalaukseen.

Tuulilasikorjaus

Tuulilasikorjaukset

Mikäli tuulilasisi on haljennut tai siihen on tullut kiveniskemä, hoidamme sen korjaamisen tai tarvittaessa vaihtamisen kustannustehokkaasti ja nopeasti.

Varaosat

Varaosat

LänsiAutolta saat kaikki alkuperäiset BMW-varaosat.