Huollon nouto- ja palautuspalvelu

Onko vaikeaa löytää huollolle aikaa omien menojesi mukaan? Ei hätää, me LänsiAutossa haluamme helpottaa arkeasi!

Onko autosi huoltoaika edessä, mutta kalenterisi on täynnä eikä olisi aikaa lähteä viemään autoa huoltoon? Ei haittaa! Huoltovarauksen yhteydessä pystyt varaamaan lisäpalveluna auton nouto- ja palautuspalvelun. Varatessasi palvelun noudamme autosi sovitusta paikasta ja sovittuun aikaan – esimerkiksi kotoa tai työpaikalta – jonka jälkeen palautamme sen huollettuna takaisin sinulle. Pidä itse vain huoli, että auto on ajokunnossa ja siinä on riittävästi polttoainetta siirtojen suorittamiseen, me hoidamme loput! Nouto- ja palautuspalvelun toimintasäde on enintään 30 km/suunta LänsiAuton huoltopisteen ja toivotun huolto-/palautuspaikan välillä. Palvelu on tarjolla kaikille automerkeille.

Olemme suomalainen perheyhtiö.

Tarjoamme kaikki autoiluun liittyvät palvelut 45 vuoden kokemuksella 450 ammattilaisen voimin Helsingistä Ouluun.

Merkkihuollon ammattilainen.

Meiltä saat valtuutetun merkkihuollon palvelut lähes kaikille automerkeille. Teemme myös korikorjaus- ja maalaustyöt ammattitaidolla mihin tahansa autoon.

Asiakkuutesi on meille tärkeä.

Palvelemme 11 toimipisteessä ympäri Suomen. Lisäksi tavoitat meidät puhelimitse tai sähköisesti. Palautetta voit jättää tästä.

Joustavat rahoitusratkaisut.

Meiltä voit paitsi ostaa auton, myös vuokrata tai liisata sellaisen. Saatavana myös edullinen osamaksurahoitus – jopa ilman käsirahaa.