Rahoitusratkaisut autoiluun

Oli sitten kyse uudesta autosta, vaihtoautosta tai yksityisleasingistä, me LänsiAutossa pyrimme löytämään juuri sinulle parhaan mahdollisen rahoitusratkaisun! LänsiAuto osamaksurahoitus -palvelulla saat jatkuvan ja tasaisen hinnoittelun, joka tekee elämästäsi taloudellisesti helpompaa. Lisäksi huollon asiakkaillemme on tarjolla LänsiAuto Maksuaika -palvelu, jonka avulla huoltokustannukset voidaan jakaa tasaisesti vuoden ympäri.

LänsiAuto Osamaksurahoitus – edullinen ja aina kiinteä korko koko sopimusajalle

LänsiAuton tarjoama osamaksurahoitus on talouden kannalta tasainen ja edullinen maksuratkaisu. Kun suunnittelet auton hankintaa, ota meihin rohkeasti yhteyttä niin katsomme yhdessä sinulle sopivan osamaksurahoituksen. Luoton maksun pystyt katkaista milloin vain maksamalla pois jäljellä olevan velan sopimuskauden aikana.

LänsiAuto Yksityisleasing – helppoa ja huoletonta autoilua

LänsiAuto Yksityisleasing on riskitön ja huoleton tapa autoiluun. LänsiAuto Yksityisleasingin avulla voit vuokrata auton 2-5 vuodeksi käyttöösi edullisella ja kiinteällä kuukausihinnalla. LänsiAuto Yksityisleasing on saatavilla kaikkiin edustamiimme merkkeihin. Kuukausihinta määräytyy auton hinnan, sopimuksen pituuden ja sopimusajalle mitoitettujen ajokilometrien mukaan.

LänsiAuto Maksuaika – Osamaksutili huollon palveluihin ja tuotteisiin

LänsiAuto Maksuaika on joustava tapa maksaa huollot, korjaukset, varaosat ja tarvikkeet osissa. Voit hakea luottoa 1 700 €, 3 000 € tai 5 000 € arvosta. Käytetyn luoton takaisinmaksu onnistuu meillä joustavasti. Voit valita itsellesi sopivan kuukausierän muuttamalla käytössäsi olevan luoton takaisinmaksuaikaa.

Yritysmyynti – joustava ja kustannustehokas palvelukokonaisuus yrityksille

LänsiAuto tarjoaa yritysasiakkaille palvelukokonaisuuden, joka mahdollistaa ajoneuvojen hankinnat, ylläpidon, rahoituksen ja hallinnoinnin kustannustehokkaasti ilman välikäsiä. Tutustu lisää yrityspalveluihimme ja ota yhteyttä!