LänsiAuton valtuutettu Toyota-merkkihuolto

LänsiAuto on täyden palvelun Toyota-huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Toyotan huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella Espoossa. Olemme erikoistuneet ladattavien autojen korjaamiseen. Teemme myös kaikki Toyotan peltikorjaus-, vauriokorjaus- ja maalaustyöt ammattitaidolla – nopeasti ja sujuvasti. Ota yhteyttä ammattilaisiimme, jotka auttavat mielellään kaikissa auton huoltoon liittyvissä tilanteissa.

LänsiAuto Espoo on täyden palvelun Toyota-huoltokorjaamosi

Olemme suomalainen perheyritys ja meillä on jo 45 vuoden kokemus merkkihuolto- ja korjaamotoiminnasta. Palvelemme ammattitaidolla kaikkia Toyota-autoilijoita kaikissa huolto- ja korjaustöissä parhaalla osaamisella Espoossa. Tuomalla autosi LänsiAuton Toyota-merkkihuoltoon, voit olla varma, että se huolletaan ja kunnostetaan juuri oikealla tavalla.

Toimimme yhteistyössä maahantuojan kanssa ja meillä on parhaimmat laitteistot sekä uusin tieto autollesi tehtävistä toimenpiteistä. Toyotan kouluttamat ammattitaitoiset mekaanikkomme tuntevat Toyotasi parhaiten ja käytämme vain aitoja Toyota-varaosia, jotta autosi kunto ja laatutaso säilyvät alkuperäisellä, korkealla tasolla. Laadukkaiden alkuperäisosien käyttö auttaa pitämään autosi huippukunnossa useiden vuosien ajan.

Teemme myös kaikki Toyotan peltikorjaus-, vauriokorjaus- ja maalaustyöt ammattitaidolla – nopeasti ja sujuvasti.

Valtuutettuna täyden palvelun merkkihuoltona tarjoamme:
merkkihuoltopalvelut – toimimme kaikkien leasing-yhtiöiden kanssa
tekniset korjaukset ja huollot
maalaus- ja vauriokorjauspalvelut – toimimme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppanina
tuulilasikorjaukset
lisävarusteet ja alkuperäiset varaosat
katsastuspalvelu
rengaspalvelut

Varaa oma huoltoaikasi Toyota-huoltoon kätevästi verkossa 24/7. Asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa huoltoon liittyvissä asioissa nettisivujemme chatissä sekä WhatsAppissa arkisin klo 7-18.

Huollon palvelut

Toyota tekniset huollot

Tekniset korjaukset ja huollot

LänsiAuto huolehtii teknisistä korjauksista ja määräaikaishuolloista.

Korikorjaus ja maalaus

Mikäli autossasi on vahingonkorjausta vaativa vaurio, sen korjaaminen alkaa vahinkotarkastuksella. Vahinkotarkastuksen jälkeen varaamme ajan vahinkojen mukaiseen korikorjaukseen ja/ tai maalaukseen.

Toyota tuulilasikorjaukset

Tuulilasikorjaukset

Mikäli tuulilasisi on haljennut tai siihen on tullut kiveniskemä, huolehdimme sen korjaamisesta kustannustehokkaasti ja nopeasti. Mikäli sinulla on lasivakuutus, hoidamme tarvittavat toimenpiteet puolestasi. Toimimme kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Toyota varaosat

Varaosat

LänsiAuto palvelee henkilö- ja pakettiautojen varaosien valtuutettuna jälleenmyyjänä. Meiltä löydät kaikki alkuperäiset varaosat nopealla toimituksella.

LänsiAuton Toyota-huoltoliike

LänsiAuto Espoo toimipiste

LänsiAuto Espoo

Osoite
Marsbyntie 3
02270 Espoo
Puhelinnumero automyynti 010 525 2200
Puhelinnumero huolto 010 525 2300
LänsiAuto Espoo toimipiste
Automyynti ma-pe 10-18 la 10-15
Huolto ma-pe 7.30-17 la suljettu