Olemme to 20.6. avoinna klo 16 saakka. Juhannuksena pe 21.6. ja la 22.6. liikkeemme ovat suljettu. Katso poikkeavat aukioloajat

Varaosat - LänsiAuto

Lisävarusteet ja varaosat – kaikkiin edustamiimme merkkeihin

Haluatko hankkia autoosi lisävarusteita tai varaosia? Myymme laadukkaita ja alkuperäisiä lisävarusteita ja varaosia kaikkiin edustamiimme automerkkeihin. Suurena merkkiliikeketjuna meillä on laaja valikoima varaosia heti saatavilla kaikissa toimipisteissämme. Tarvittaessa tilaamme harvinaisempiakin osia pikatoimituksena.

Laaja valikoima alkuperäisosia LänsiAutosta

Löydät meiltä laajan valikoiman autojen lisävarusteita ja varaosia. Valitsemalla autoosi merkkikohtaiset alkuperäiset osat, varmistat autosi laadun säilymisen. Saat alkuperäisille varaosille myös valmistajan takuun, joka on merkistä riippuen 1-2 vuotta. LänsiAutosta saat myös merkkikohtaiset lisävarusteet sekä niiden asennukset.  

Löydät meiltä kaikki yleisimmät varaosat ja lisävarusteet:

jarrupalat
jarrulevyt
sytytystulpat
auton vetokoukut
laakerit
iskunvaimentimet
pyyhkijänsulat
öljynsuodattimet
moniura- ja kiilahihnat
lohko- ja letkulämmittimet
paljon muita

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri oikeat osat ja varusteet autollesi. Laita meille alla olevalla lomakkeella kyselyä haluamistasi varaosista/lisävarusteista, niin palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pian.

Varaosa- ja lisävarustekysely

"*" indicates required fields

Yhteydenottotapa*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Merkkihuollon edustukset

BMW-Service-logo
Chevrolet logo
citroen logo
Mazda-logo
Mercedes-Benz logo
Opel-logo
Peugeot logo
Saab logo