LänsiAuto Safe -lisäturva – turvalliset ja huolettomat ajokilometrit vaihtoautollesi

Arveluttavatko vaihtoauton luotettavuus ja huolettomuus? LänsiAuto Safe -lisäturvan avulla turvaat käytetyn autosi tulevat ajokilometrit alkaen alle 2 €/päivä. LänsiAuto Safe -lisäturva kattaa laajasti äkilliset ja odottamattomat viat ensimmäisen 12 kuukauden tai 20 000 kilometrin aikana. Anna meidän huolehtia autostasi puolestasi.

Mikä on LänsiAuto Safe lisäturva?

LänsiAuto Safe -lisäturvan saat lähes mihin tahansa alle 150 000 km ajettuun ja alle 8 vuotta vanhaan käytettyyn autoon. Lisäturva takaa autollesi turvalliset ajokilometrit edulliseen 590 euron hintaan, alkaen alle 2 €/päivä. Voit maksaa LänsiAuto Safe -lisäturvan myös kuukausierällä.

Sopimus kattaa autosi äkilliset ja odottamattomat rikkoutumiset, jotka vaativat auton korjaamista sen saattamiseksi autolla ajetun kilometrimäärän mukaiseen kuntoon.

Miten menetellä vian ilmetessä?

Kun tarvitset ajoneuvoosi korjausta, joka johtuu lisäturvaan sisältyvän osan rikkoutumisesta, olethan välittömästi yhteydessä LänsiAuton liikkeeseen, josta auton ostit. Kerromme teille missä ja miten vika korjataan. Maksat itse vain vikakohtaisen omavastuun, joka on 150 euroa. Yhden vian kustannuksia korvataan 2 500 euroon asti. Sopimuskauden aikana korjattavien vikojen kustannusten yläraja on 5 000 euroa, vikojen lukumäärästä riippumatta.

LänsiAuto Safe -lisäturvan voimassaolo edellyttää auton valmistajan huolto-ohjelman noudattamista sekä auton säilyttämistä rakenteeltaan, maalaukseltaan ja tekniikaltaan muuttumattomana.

Tarkemmat sopimusehdot saat ottamalla meihin yhteyttä tai jättämällä soittopyynnön. Katso kampanja-autot vaihtoautoistamme, joihin LänsiAuto Safe on saatavilla.

LänsiAuto Safe -lisäturva kattaa mm. komponentteja seuraavista osa-alueista:

 • Moottori
 • Vaihteisto
 • Ahdin
 • Jousitus
 • Ohjaus
 • Jarrut
 • Polttoainejärjestelmä
 • Ilmastointi
 • Jäähdytysjärjestelmä
 • Sähkötekniikka
 • Voimansiirron sisäiset voidellut osat

LänsiAuto Safe -lisäturva ei koske kuluvia osia (mm. jarrulevyt ja -palat). Tarkemmat sopimusehdot saat automyynnistä.

Näihin autoihin saatavilla LänsiAuto Safe -lisäturva

No cars found. The block will be hidden on the frontend.

LänsiAuto vaihtoautot

LänsiAuto Kasko –vakuutus

LänsiAuto Kasko ensimmäiseksi vuodeksi kampanjahintaan! Ostaessa tai vaihtaessasi meillä auton, saat edullisen kaskovakuutuksen uuteen autoosi. LänsiAuto Kasko on LänsiAuton asiakkaille tarkoitettu, räätälöity ja valmiiksi kilpailutettu vakuutus. 1. vuosi alkaen 299 €.

LänsiAuton Chat

LänsiAuton chat-myynti palvelee aamusta iltaan vuoden jokaisena päivänä – myös joulun pyhinä!

Vaihtoautojen chat-myyntitiimi palvelee sinua kaikissa automyyntiin liittyvissä asioissa joka päivä klo 9-23. Valitse auto valikoimastamme ja ota chatissa myyjäämme yhteyttä. Tee helpot autokaupat suoraan kotisohvaltasi!

Auto Euroopasta - LänsiAuto Concierge

Auto Euroopasta LänsiAuto Concierge -palvelun avulla

Etkö löydä sinulle sopivaa autoa Suomesta? Ei hätää, LänsiAuto Concierge -palvelu etsii juuri haluamasi ja tarpeisiisi sopivan auton Euroopasta ja toimittaa auton tarkastettuna ja Suomeen rekisteröitynä avaimet käteen -periaatteella. Helppoa, eikö? Tutustu lisää ja ota meihin yhteyttä jo tänään!

Myy autosi LänsiAutolle!

Ostamme jatkuvasti käytettyjä autoja – järkevään hintaan. Teemme autostasi kilpailukykyisen tarjouksen. Pyydä ostotarjous autostasi helposti ja nopeasti lomakkeen kautta, tarjouspyyntö ei sido sinua mihinkään!

Miksi ostaa vaihtoauto LänsiAutosta?

1

Laaja valikoima

LänsiAutosta löydät laajan valikoiman käytettyjä sähköautoja, hybridiautoja, pakettiautoja, farmareita ja pieniä kaupunkiautoja jokaiseen makuun.

2

Panostamme asiakaspalveluun

Siistit toimipisteet, ammattimainen ja palveleva henkilöstö auttaa sinua kaikissa autoasioissasi.

3

Joustavaa omistamista

Me LänsiAutossa pyrimme löytämään juuri sinulle parhaan rahoitusratkaisun! Valittavanasi on osamaksu ja leasing. Meiltä saat reilun hyvityksen vanhasta autostasi.