Tervetuloa LänsiAutoon!

Oletko valmis aloittamaan uran yhdessä Suomen johtavista autoalan yrityksistä? LänsiAuto tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä ja menestyä dynaamisessa ja nopeasti kehittyvässä ympäristössä. Autoala on digitalisaation ja uusien teknologioiden myötä jatkuvassa muutoksessa, ja me LänsiAutolla olemme tämän muutoksen eturintamassa. Hae avoimia paikkojamme tai kerro itsestäsi avoimella hakemuksella ja tule osaksi menestystarinaa!

LänsiAuto on yksi suurimmista autoalan konserneista Suomessa, ja tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia palveluja aina auton myynnistä huoltoon ja varaosapalveluihin sekä vuokraukseen ja leasingiin. Toimimme myös maailman suurimman autovuokraamoyhtiön, Enterprisen, franchising-kumppanina Suomessa. Meillä on yli 400 huipputekijää, jotka työskentelevät eri toiminnoissamme ja toimipisteissämme ympäri maan.

Tutustu LänsiAutoon työnantajana sekä avoimiin työpaikkoihimme ja ota ensimmäinen askel kohti uutta ja mielenkiintoista uraa LänsiAutossa. Me odotamme innolla kuulevamme sinusta!

5 syytä liittyä joukkoomme

1

Merkityksellinen työ

Palvelu- ja tuotevalikoimamme avulla tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden liikkumiseen ja vaivattomiin autoiluratkaisuihin. Työsi avulla autat asiakkaitamme löytämään parhaat ratkaisut juuri heidän tarpeisiinsa.

2

Monipuoliset työtehtävät

Meillä jokainen työnkuva on mielenkiintoinen ja monipuolinen. Arvostamme näkökulmaasi, ja pääset vaikuttamaan omaan työnkuvaasi, hyödyntämään vahvuuksiasi sekä kehittymään haluamallasi urapolulla.

3

Kehittymismahdollisuudet

LänsiAuto tarjoaa työntekijöilleen aidot ja konkreettiset urakehitys- ja etenemismahdollisuudet. Kiinnostuksesi mukaan sinun on mahdollista siirtyä tehtävästä toiseen ja luoda pitkä ura monipuolisissa työtehtävissä.

4

Huikea työyhteisö

Meillä LänsiAutolla on positiivinen ja tsemppihenkinen työyhteisö, joka koostuu parhaista tiimikavereista. Työympäristömme on dynaaminen ja eteenpäin katsova, ja yhdessä luomme aidon tekemisen meiningin!

5

Arvostamme potentiaaliasi

Meillä oikea asenne ratkaisee! Sinun ei tarvitse olla autoalan asiantuntija – me koulutamme ja tuemme sinua, jotta onnistut työssäsi ja voit kehittyä alan ammattilaiseksi.

Oletko uusi huipputekijämme?

Haemme jatkuvasti uusia huipputekijöitä erityisesti automyynnin sekä huolto- ja korjaamotoimintojen tiimeihimme. Katso avoimet työpaikkamme tai lähetä avoin hakemus!