Tervetuloa LänsiAutoon!

Autoala on digitalisaation ja uusien teknologioiden myötä nopeasti kehittyvä ala, joka tarjoaa sekä nyt että tulevaisuudessa houkuttelevia ura- ja kehittymismahdollisuuksia. Katso avoimet työpaikkamme ja tule osaksi menestystarinaamme tai kerro meille itsestäsi lisää avoimella hakemuksella.

LänsiAuto on suurimpia autoalan konserneja Suomessa. Palvelemme yksityis- ja yritysasiakkaitamme digitaalisten kanavien lisäksi yhdessätoista eri toimipisteessä. Tarjoamme asiakkaillemme autojen myynti-, huolto, varaosa-, leasing- ja vuokrauspalveluja. Toimimme myös maailman suurimman autovuokraamoyhtiön Enterprisen franchising-kumppanina Suomessa. Meille on tärkeää auttaa asiakkaitamme löytämään parhaimmat ja vaivattomimmat ratkaisut autoiluun.

Katso avoimet työpaikat sivun alalaidasta tai lähetä avoin hakemus!


Meitä LänsiAutolaisia on tällä hetkellä yli 400. Huipputiimimme työskentelevät mm. seuraavissa toiminnoissamme:

  • Uusien autojen myynti
  • Käytettyjen autojen myynti
  • Autojen osto ja hinnoittelu
  • Enterprise-vuokraamotoiminta
  • Huolto- ja korjaamotoiminnot
  • Varaosapalvelut        
  • Asiakaspalvelukeskus
  • Markkinointi
  • HR
  • Taloushallinto

Tule meille töihin!

Haemme jatkuvasti uusia huipputekijöitä erityisesti automyynnin sekä huolto- ja korjaamotoimintojen tiimeihimme.

Uusien autojen edustuksiimme ja merkkihuollon valikoimaamme kuuluu useita eri automerkkejä, muun muassa Citroën, Honda, Kia, Mitsubishi, Mazda, Mercedes-Benz, Opel, Peugeot ja Toyota. Tarjontaamme kuuluu myös merkkihuolto ja lisäksi käytettyjen autojen merkkivalikoimamme on rajaton.

5 syytä liittyä joukkoomme

1

Merkityksellinen työ

Palvelu- ja tuotevalikoimamme tarjoaa asiakkaillemme mahdollisuuden liikkumiseen. Pääset auttamaan asiakkaitamme löytämään parhaimmat ja vaivattomimmat ratkaisut autoiluun.

2

Monipuoliset työtehtävät

Meillä työnkuvat ovat kiinnostavia ja monipuolisia. Arvostamme näkökulmaasi. Pääset vaikuttamaan omaan työnkuvaasi, hyödyntämään vahvuuksiasi sekä kehittymään valitsemallasi urapolulla.

3

Kehittymismahdollisuudet

Meillä on tunnetusti upeat urakehitys- ja etenemismahdollisuudet. Kiinnostuksesi mukaan meillä on mahdollista liikkua tehtävästä tai toiminnoista toiseen ja luoda pitkä ura erilaisissa työtehtävissä.

4

Paras työyhteisö

Positiivinen ja tsemppihenkinen työyhteisömme sekä parhaat tiimikaverit takaavat työssä viihtymisen. Meillä on dynaaminen ja eteenpäin katsova työyhteisö sekä aito tekemisen meininki!

5

Arvostamme potentiaaliasi

Meillä oikea asenne ratkaisee, joten et tarvitse aiempaa kokemusta autoalalta. Me kyllä koulutamme ja tuemme sinua onnistumaan työssäsi.

Oletko uusi huipputekijämme?

Haemme jatkuvasti uusia huipputekijöitä erityisesti automyynnin sekä huolto- ja korjaamotoimintojen tiimeihimme. Katso alta avoimet työpaikkamme tai lähetä avoin hakemus!

Rekrytointiprosessin vaiheet

1. Hakemuksen lähettäminen

Pääset hakemaan avoimia työtehtäviämme rekrytointijärjestelmämme kautta. Liitä mukaan CV ja mahdollinen hakemuskirjeesi. Mikäli et löydä sopivaa tehtävää avoinna olevista työpaikoista, kerro meille itsestäsi lisää avoimella hakemuksella. Hakuprosessissa ovat mukana vain rekrytointijärjestelmämme kautta lähetetyt hakemukset. Ethän siis lähetä hakemustasi meille sähköpostitse.

2. Hakijoiden kontaktointi ja haastattelut

Kun olemme vastaanottaneet hakemuksesi, saat automaattisen vahvistusviestin sähköpostiisi. Kutsumme potentiaalisimmat hakijat haastatteluun, joka voidaan toteuttaa tapauskohtaisesti myös puhelin- tai videohaastatteluna. Ensimmäisen haastattelukierroksen jälkeen sovimme yhdessä jatkosta. Olemme aina yhteydessä kaikkiin hakijoihin.

3. Sopivan henkilön palkkaaminen

Kun kohtaamme huipputekijän, työsopimuksen allekirjoittaminen ja yksityiskohdista sopiminen ovat seuraavia askeleita. Mahtavaa, että saamme uuden LänsiAutolaisen tiimiimme!

4. Työssä aloittaminen

Tästä alkaa urapolkusi LänsiAutossa. Aloittaessasi meillä saat kattavan perehdytyksen tulevaan tehtävääsi ja erinomaiset puitteet työssäsi menestymisen tueksi. Pääset myös heti tutustumaan muihin tiimisi jäseniin.

Harjoittelu- ja työpaikat opiskelijoille

Tervetuloa meille, opiskelija! Meillä pääset luomaan juuri sinun näköisesi urapolun alusta alkaen ja kehittymään valitsemassasi suunnassa. Arvostamme tuoreita näkemyksiä, energistä asennetta ja yritteliästä otetta työntekoon. Lähetä meille avoin hakemuksesi ja kerro lisää vahvuuksistasi.

Avoimet työpaikat