LänsiAuto on korikorjaamosi Turussa

LänsiAuto Turku toimipiste

LänsiAuto on korikorjaamosi Turussa

LänsiAuto Turku on täyden palvelun korikorjaamo. Palvelemme kaikissa peltikorjaus-, vauriokorjaus-ja maalaustöissä. Ammattitaidolla myös tuulilasin korjaukset ja vaihdot. Ota yhteyttä ammattilaisiimme, jotka auttavat mielellään kaikissa auton korikorjaukseen liittyvissä tilanteissa.

LänsiAuton korikorjaamo kaikille automerkeille

Etsitkö luotettavaa ja ammattitaitoista korikorjaamoa Turusta? Meille on kunnia-asia, että saat autosi nopeasti ja sujuvasti korjaukseen ilman kohtuuttomia jonoja tai odotusaikoja. LänsiAuto Turku on täyden palvelun korjaamo, joka tarjoaa laadukasta palvelua kaikissa peltikorjauksiin, vauriokorjauksiin ja maalauksiin liittyvissä tarpeissasi. Olipa kyseessä pieni kolhu tai suurempi vaurio, ammattitaitoinen tiimimme on valmiina auttamaan. Teemme yhteistyötä kaikkien suomalaisten vakuutusyhtiöiden kanssa ja olemme tukenasi koko korjausprosessin ajan sekä autamme vakuutusyhtiölle ilmoittamisen kanssa. 

Meillä työskentelee kokeneita korjausasiantuntijoita, jotka hallitsevat niin pienten lommojen korjauksen kuin suurempien vaurioidenkin käsittelyn. Lisäksi tarjoamme tuulilasin korjaukset ja vaihdot, joten voit luottaa meihin kaikissa auton korikorjaukseen liittyvissä tilanteissa. Voit varata ajan lasinkorjaukseen helposti verkossa.

Asiakastyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää, ja siksi pyrimme aina tarjoamaan ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Meidän kanssamme voit olla varma, että autosi korjataan huolellisesti ja ammattitaidolla, jotta voit jälleen ajaa turvallisesti tien päällä.

Vahingon sattuessa varaa aika vahinkotarkastukseen kätevästi verkossa 24/7. Asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa korjaukseen liittyvissä asioissa nettisivujemme chatissä sekä WhatsAppissa arkisin klo 7-18.

Korikorjaamossa palvelemme kaikki automerkit, mutta toimimme myös seuraavien merkkien valtuutettuna merkkihuoltona: Chevrolet, Citroën, Opel, Peugeot, Saab ja uutena tulokkaana Volkswagen.


Palvelemme arkisin kaikissa huollon asioissa WhatsAppissa

Vältä puhelimessa jonottaminen ja ota yhteyttä nyt WhatsAppin kautta. Asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa huollon asioissa arkisin kello 7-18. Voit myös varata huolto- tai vahinkotarkastusajan kätevästi WhatsAppissa.

LänsiAutossa korjaamme vaurioituneen autosi ammattitaidolla

Autojen vauriokorjaus vaatii jatkuvasti enemmän erikoisosaamista. LänsiAuton koulutettu henkilökunta korjaa autosi kuntoon laadukkaasti ja turvallisesti. Varaa vahinkotarkastus kätevästi verkosta 24/7 tai chatistä! Autamme sinua mielellämme kaikissa auton korikorjaukseen liittyvissä tilanteissa.

Maalaus

Korikorjaus ja maalaus

Mikäli autossasi on vahingonkorjausta vaativa vaurio, sen korjaaminen alkaa vahinkotarkastuksella. Vahinkotarkastuksen jälkeen varaamme ajan vahinkojen mukaiseen korikorjaukseen ja tarvittaessa maalaukseen.

Tuulilasikorjaukset

Mikäli tuulilasisi on haljennut tai siihen on tullut kiveniskemä, huolehdimme sen korjaamisesta kustannustehokkaasti ja nopeasti.

Korikorjaus ja maalaus

Vauriokorjauksen usein kysytyt kysymykset

Lue vastaukset kori- ja vauriokorjaukseen liittyviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Miten toimia vahinkotilanteissa?

Miten toimia vahinkotilanteessa?

Vahingon sattuessa LänsiAuton vauriokorjaamo kunnostaa autosi. Vauriokorjaus alkaa aina maksuttomalla vahinkotarkastuksella.

Muut palvelut

LänsiAuto palvelee myös muissa korjaus- ja huoltotoimenpiteissä ammattitaidolla. Voit varata huollon tai teknisen korjauksen sähköisesti tai ottaa yhteyttä chatistä.

LänsiAuto Turku korikorjaamo

Raisiontie 93, Raisio
ma-pe 7-17
la suljettu