LänsiAuton valtuutettu Volkswagen-merkkihuolto

LänsiAuto on nyt täyden palvelun Volkswagen-huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Volkswagenin huolto- ja korjaustöissä Turussa. Tarjoamme kattavat Volkswagen-merkkihuoltopalvelut, varaosat, varusteet sekä rengashotellipalvelut. Teemme myös kaikki Volkswagenin peltikorjaus-, vauriokorjaus- ja maalaustyöt ammattitaidolla – nopeasti ja sujuvasti. Ota yhteyttä ammattilaisiimme, jotka auttavat mielellään kaikissa auton huoltoon liittyvissä tilanteissa.

nsiAuto Turku on nyt täyden palvelun Volkswagen-huoltokorjaamosi

Meille on kunnia-asia, että saat autosi nopeasti ja sujuvasti Volkswagen-huoltoon ilman kohtuuttomia jonoja tai odotusaikoja. Olemme suomalainen perheyritys ja meillä on jo 45 vuoden kokemus merkkihuolto- ja korjaamotoiminnasta. Palvelemme ammattitaidolla kaikkia Volkswagen-autoilijoita kaikissa huolto- ja korjaustöissä.

Tuomalla autosi valtuutettuun Volkswagen-merkkihuoltoomme, autosi huolletaan Volkswagenin virallisen huolto-ohjelman mukaisesti. Näin varmistat autosi takuun ja jälleenmyyntiarvon säilymisen. Volkswagenin kouluttamilla mekaanikoillamme on käytössään valmistajan uusimmat autokohtaiset huolto- ja korjausohjeet, sekä juuri sinun autosi huolto- ja korjaustöihin suunnitellut erikoistyökalut ja laitteet. Käytämme huolto- ja korjaustöissä autoosi sopivia alkuperäisiä Volkswagen-varaosia, joilla on kahden vuoden takuu.

Valtuutettuna täyden palvelun merkkihuoltona tarjoamme:
merkkihuoltopalvelut – toimimme kaikkien leasing-yhtiöiden kanssa
tekniset korjaukset ja huollot
maalaus- ja vauriokorjauspalvelut – toimimme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppanina
tuulilasikorjaukset
lisävarusteet ja alkuperäiset varaosat
katsastuspalvelu
rengaspalvelut

Volkswagen-merkkihuollostamme saat valmistajan laadunparannuskampanjat veloituksetta. Olet myös oikeutettu Volkswagen Liikkumisturvaan, kun huollat autosi säännöllisesti valtuutetussa Volkswagen-merkkikorjaamossa.

Varaa oma huoltoaikasi Volkswagen-huoltoon kätevästi verkossa 24/7. Asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa huoltoon liittyvissä asioissa nettisivujemme chatissä sekä WhatsAppissa arkisin klo 7-18.

Volkswagen Economy-huollot ja -varaosat

Edulliset huollot yli 5-vuo­tiail­le Volkswagen-autoille.

Volkswagen Economy -huolto on valmistajan huolto-ohjelman mukainen yli 5-vuotialle Volkswagen-autoille suunniteltu määräaikaishuolto edullisempaan hintaan. Volkswagen Economy-huoltoon sisältyy mallikohtaisen huol­to-oh­jel­man tar­kas­tus­koh­teet sekä moot­to­riöljyn ja öljynsuo­dat­ti­men vaihto. Olet myös oikeutettu Volkswagen Liikkumisturvaan, kun huollat autosi huolto-ohjelman mukaisesti Volkswagen-merkkihuollossa.

Yli 5-vuotiaille autoille myös Eco­no­my-varaosat kilpailukykyiseen hintaan, jotka mahdollistavat autosi luotettavan laadun.

Volkswagen Liikkumis­turva

Volkswagen Liikkumis­turva on valtuutettujen Volkswagen huoltojen asiakkailleen tarjoama lisäpalvelu.

Liikkumis­turvalla varmistat matkasi jatkumisen, jos matka katkeaa tien päälle autosta johtuvan teknisen vian vuoksi. Liikkumis­turva koskee kaikkia Volkswagen-autoja, jotka on huollettu säännöllisesti valtuutetussa Volkswagen-merkkikorjaamossa.*

Jos matkasi keskeytyy, ota yhteyttä Volkswagen Liikkumis­turvan palvelu­numeroon 0800 188 288, johon voi soittaa ympäri vuorokauden sekä Suomesta että ulkomailta.

Lue lisää Volkswagen Liikkumisturvasta täältä.

Palvelemme kaikissa huollon asioissa nyt myös WhatsAppissa arkisin klo 7-18!

Vältä puhelimessa jonottaminen ja ota yhteyttä nyt WhatsAppin kautta. Asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa huollon asioissa arkisin kello 7-18. Voit myös varata huolto- tai vahinkotarkastusajan kätevästi.

Huollon palvelut

Tarjoamme kattavat Volkswagen-merkkihuoltopalvelut, katsastukset, korikorjaamopalvelut, varaosat, varusteet sekä rengaspalvelut. Huollossa noudatamme maahantuojan antamia huolto-ohjeita ja käytämme laadukkaita alkuperäisiä varaosia. Valtuutettuna Volkswagen-huoltokorjaamona työntekijämme osallistuvat säännöllisesti maahantuojien järjestämiin koulutuksiin.

Tekniset korjaukset ja huollot

LänsiAuto huolehtii teknisistä korjauksista ja määräaikaishuolloista.

Korikorjaus ja maalaus

Mikäli autossasi on vahingonkorjausta vaativa vaurio, sen korjaaminen alkaa vahinkotarkastuksella. Vahinkotarkastuksen jälkeen varaamme ajan vahinkojen mukaiseen korikorjaukseen ja/ tai maalaukseen.

Tuulilasikorjaukset

Mikäli tuulilasisi on haljennut tai siihen on tullut kiveniskemä, huolehdimme sen korjaamisesta kustannustehokkaasti ja nopeasti. Mikäli sinulla on lasivakuutus, hoidamme tarvittavat toimenpiteet puolestasi. Toimimme kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Volkswagen Economy-huollot ja -varaosat

Volkswagen Economy-huollot ja -varaosat

Volkswagen Economy -huolto on valmistajan huolto-ohjelman mukainen yli 5-vuotialle Volkswagen-autoille suunniteltu määräaikaishuolto edullisempaan hintaan.

Varaosat

LänsiAuto palvelee henkilö- ja pakettiautojen varaosien valtuutettuna jälleenmyyjänä. Meiltä löydät kaikki alkuperäiset varaosat nopealla toimituksella.

Volkswagen Liikkumis­turva

Volkswagen Liikkumis­turva

Volkswagen Liikkumis­turva on valtuutettujen Volkswagen huoltojen asiakkailleen tarjoama lisäpalvelu.

LänsiAuto Turku

Raisiontie 93, Raisio
ma-pe 7-17
la suljettu

*Liikkumis­turva on voimassa auton ensirekisteröinnistä huolto-ohjelman mukaiseen ensimmäiseen huoltoon asti. Liikkumis­turva jatkuu katkeamattomana, kun autoa huollatetaan valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti valtuutetussa Volkswagen-huollossa ja kaikki huollossa havaitut viat on korjattu. HUOM! ID.-malliston Liikkumis­turva on voimassa kolme vuotta, eikä se ole jatkettavissa. Kesto alkaa joko siitä, kun turvan antaja tai valtuutettu Volkswagen-jälleen­myyjä luovuttaa auton ensiostajalle, tai ensirekisteröintipäivästä, sen mukaan kumpi on ensin. Liikkumisturvan palvelunumero on maksuton Suomesta soitettaessa. Kun soitat ulkomailta, Volkswagen ei vastaa puhelun kustannuksista.

LänsiAuton Volkswagen-huoltoliike

LänsiAuto Turku toimipiste

LänsiAuto Turku

Osoite
Raisiontie 93
21280 Raisio
Puhelinnumero automyynti 010 525 2420
Puhelinnumero huolto 010 525 2430
LänsiAuto Turku toimipiste
Automyynti ma-pe 10-18 la 10-15
Huolto ma-pe 7-17 la suljettu