LänsiAuto on valtuutettu Volkswagen–korjaamosi Turussa

Volkswagen merkkihuolto

LänsiAuto on valtuutettu Volkswagen–huoltokorjaamosi Turussa

LänsiAuto Turku on täyden palvelun Volkswagen–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Volkswagenin huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella. Olemme erikoistuneet ladattavien autojen korjaamiseen. Teemme Volkswagen-määräaikaishuollot valtuutetun Volkswagen-merkkihuollon pätevyydellä sekä teemme myös kaikki Volkswagenin peltikorjaus-, vauriokorjaus- ja maalaustyöt ammattitaidolla – nopeasti ja sujuvasti. Ota yhteyttä ammattilaisiimme, jotka auttavat mielellään kaikissa auton huoltoon liittyvissä tilanteissa.

nsiAuto Turku on täyden palvelun Volkswagen-huoltokorjaamosi

Tuomalla autosi valtuutettuun Volkswagen-merkkihuoltoomme, autosi huolletaan Volkswagenin virallisen huolto-ohjelman mukaisesti. Näin varmistat autosi takuun ja jälleenmyyntiarvon säilymisen. Volkswagenin kouluttamilla mekaanikoillamme on käytössään valmistajan uusimmat autokohtaiset huolto- ja korjausohjeet, sekä juuri sinun autosi huolto- ja korjaustöihin suunnitellut erikoistyökalut ja laitteet. Käytämme huolto- ja korjaustöissä autoosi sopivia alkuperäisiä Volkswagen-varaosia, joilla on kahden vuoden takuu.

Volkswagen-merkkihuollostamme saat valmistajan laadunparannuskampanjat veloituksetta. Olet myös oikeutettu Volkswagen Liikkumisturvaan, kun huollat autosi säännöllisesti valtuutetussa Volkswagen-merkkikorjaamossa.

Teemme myös kaikki Volkswagenin peltikorjaus-, vauriokorjaus- ja maalaustyöt ammattitaidolla – nopeasti ja sujuvasti.

Valtuutettuna täyden palvelun merkkihuoltona tarjoamme:
merkkihuoltopalvelut – toimimme kaikkien leasing-yhtiöiden kanssa
tekniset korjaukset ja huollot
maalaus- ja vauriokorjauspalvelut – toimimme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppanina
tuulilasikorjaukset
lisävarusteet ja alkuperäiset varaosat
katsastuspalvelu
rengaspalvelut

Varaa oma huoltoaikasi Volkswagen-huoltoon kätevästi verkossa 24/7. Asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa huoltoon liittyvissä asioissa nettisivujemme chatissä sekä WhatsAppissa arkisin klo 7-18.

Volkswagen Economy-huollot ja -varaosat

Edulliset huollot yli 5-vuo­tiail­le Volkswagen-autoille.

Volkswagen Economy -huolto on valmistajan huolto-ohjelman mukainen yli 5-vuotialle Volkswagen-autoille suunniteltu määräaikaishuolto edullisempaan hintaan. Volkswagen Economy-huoltoon sisältyy mallikohtaisen huol­to-oh­jel­man tar­kas­tus­koh­teet sekä moot­to­riöljyn ja öljynsuo­dat­ti­men vaihto. Olet myös oikeutettu Volkswagen Liikkumisturvaan, kun huollat autosi huolto-ohjelman mukaisesti Volkswagen-merkkihuollossa.

Yli 5-vuotiaille autoille myös Eco­no­my-varaosat kilpailukykyiseen hintaan, jotka mahdollistavat autosi luotettavan laadun.

Volkswagen Liikkumis­turva

Volkswagen Liikkumis­turva on valtuutettujen Volkswagen huoltojen asiakkailleen tarjoama lisäpalvelu.

Liikkumis­turvalla varmistat matkasi jatkumisen, jos matka katkeaa tien päälle autosta johtuvan teknisen vian vuoksi. Liikkumis­turva koskee kaikkia Volkswagen-autoja, jotka on huollettu säännöllisesti valtuutetussa Volkswagen-merkkikorjaamossa.*

Jos matkasi keskeytyy, ota yhteyttä Volkswagen Liikkumis­turvan palvelu­numeroon 0800 188 288, johon voi soittaa ympäri vuorokauden sekä Suomesta että ulkomailta.

Lue lisää Volkswagen Liikkumisturvasta täältä.

Huollon palvelut

Tarjoamme kattavat Volkswagen-merkkihuoltopalvelut, katsastukset, korikorjaamopalvelut, varaosat, varusteet sekä rengaspalvelut. Huollossa noudatamme maahantuojan antamia huolto-ohjeita ja käytämme laadukkaita alkuperäisiä varaosia. Valtuutettuna Volkswagen-huoltokorjaamona työntekijämme osallistuvat säännöllisesti maahantuojien järjestämiin koulutuksiin.

Tekniset korjaukset ja huollot

LänsiAuto huolehtii teknisistä korjauksista ja määräaikaishuolloista.

Korikorjaus ja maalaus

Mikäli autossasi on vahingonkorjausta vaativa vaurio, sen korjaaminen alkaa vahinkotarkastuksella. Vahinkotarkastuksen jälkeen varaamme ajan vahinkojen mukaiseen korikorjaukseen ja/ tai maalaukseen.

Tuulilasikorjaukset

Mikäli tuulilasisi on haljennut tai siihen on tullut kiveniskemä, huolehdimme sen korjaamisesta kustannustehokkaasti ja nopeasti. Mikäli sinulla on lasivakuutus, hoidamme tarvittavat toimenpiteet puolestasi. Toimimme kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Volkswagen Economy-huollot ja -varaosat

Volkswagen Economy-huollot ja -varaosat

Volkswagen Economy -huolto on valmistajan huolto-ohjelman mukainen yli 5-vuotialle Volkswagen-autoille suunniteltu määräaikaishuolto edullisempaan hintaan.

Varaosat

LänsiAuto palvelee henkilö- ja pakettiautojen varaosien valtuutettuna jälleenmyyjänä. Meiltä löydät kaikki alkuperäiset varaosat nopealla toimituksella.

Volkswagen Liikkumis­turva

Volkswagen Liikkumis­turva

Volkswagen Liikkumis­turva on valtuutettujen Volkswagen huoltojen asiakkailleen tarjoama lisäpalvelu.

LänsiAuto Turku Volkswagen huoltokorjaamo

Raisiontie 93, Raisio
ma-pe 7-17
la suljettu