LänsiAuto on korikorjaamosi Vantaalla

LänsiAuto Vantaa toimipiste

LänsiAuto on korikorjaamosi Vantaalla

LänsiAuto Vantaa on täyden palvelun kori- ja vauriokorjaamo. Palvelemme kaikissa peltikorjaus-, vauriokorjaus-ja maalaustöissä. Ammattitaidolla myös tuulilasin korjaukset ja vaihdot. Ota yhteyttä ammattilaisiimme, jotka auttavat mielellään kaikissa auton korikorjaukseen liittyvissä tilanteissa. Korjaamme kaikkien automerkkien ja mallien vauriot ja toimimme kaikkien suomalaisten vakuutusyhtiöiden kumppanina.

Palvelemme kaikissa vauriokorjauksen asioissa nyt myös WhatsAppissa arkisin klo 7-18!

Vältä puhelimessa jonottaminen ja ota yhteyttä nyt WhatsAppin kautta. Asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa huollon asioissa arkisin kello 7-18. Voit myös varata huolto- tai vahinkotarkastusajan kätevästi.

LänsiAuto Vantaa korikorjaamo

Pakkalantie 15, Vantaa
ma-pe 7-17
la suljettu

Näin korjaamme vaurioituneen autosi LänsiAutossa:

Autojen vauriokorjaus vaatii jatkuvasti enemmän erikoisosaamista. LänsiAuton koulutettu henkilökunta korjaa autosi kuntoon laadukkaasti ja turvallisesti. Varaa vahinkotarkastus kätevästi verkosta 24/7 tai chatistä! Autamme sinua mielellämme kaikissa auton korikorjaukseen liittyvissä tilanteissa.

Korikorjaus ja maalaus

Mikäli autossasi on vahingonkorjausta vaativa vaurio, sen korjaaminen alkaa vahinkotarkastuksella. Vahinkotarkastuksen jälkeen varaamme ajan vahinkojen mukaiseen korikorjaukseen ja/ tai maalaukseen.

Tuulilasikorjaukset

Mikäli tuulilasisi on haljennut tai siihen on tullut kiveniskemä, huolehdimme sen korjaamisesta kustannustehokkaasti ja nopeasti.

Muut palvelut

LänsiAuto palvelee myös muissa korjaus- ja huoltotoimenpiteissä ammattitaidolla. Voit varata huollon tai teknisen korjauksen sähköisesti – tai ottaa yhteyttä chatista.

Pyydä yhteydenotto

"*" näyttää pakolliset kentät

Yhteydenottotapa*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.