Käytetyt pakettiautot

Käytetty pakettiauto on varteenotettava vaihtoehto niin yksityiskäyttöön kuin yrityskäyttöön. LänsiAutosta löydät laajan valikoiman käytettyjä pakettiautoja ja hyötyajoneuvoja useasta eri hintaluokasta ja kokoluokasta. Ota meihin yhteyttä helposti verkkosivujemme lomakkeelta, WhatsAppissa, chatissa tai puhelimitse. Chat-tiimimme palvelee ja avustaa sinua kaikissa vaihtoautomyyntiin liittyvissä asioissa joka päivä klo 9-23 vuoden ympäri. Tutustu valikoimaan ja löydä omasi!

Tutustu valikoimaan

Opel Vivaro

25 900 €
Tai alk. 299 € / kk
2020
käytetty
diesel
automaatti

Mercedes-Benz Vito

20 890 €
Tai alk. 249 € / kk
2020
käytetty
diesel
manuaali

Opel Movano

15 800 €
Tai alk. 199 € / kk
2019
käytetty
diesel
manuaali

Käytetyt hyötyajoneuvot laajasta valikoimasta

Osta käytetty pakettiauto edullisesti LänsiAuton laajasta valikoimasta. Pakettiautoja on tarjolla joka hintaluokasta ja kokoluokasta sekä yksityiseen että ammattikäyttöön. LänsiAutosta löydät ALV-vähennyskelpoiset pakettiautot suosituimmilta merkeiltä edulliseen hintaan. Hyödynnä myös lisäpalvelut vaihtoauton ostajalle, kuten LänsiAuto Kasko -vakuutus ja LänsiAuto Safe -lisäturva alle 8 vuotta vanhoille ja alle 150 000 km ajetuille käytetyille autoille.

Miksi ostaa vaihtoauto LänsiAutosta?

1

Laaja valikoima nopealla vaihtuvuudella

Markkinoiden kiinnostavin valikoima autoja kaikista kokoluokista. Hurjan tehokas osto-organisaatio varmistaa parhaat hinnat ja halutuimmat tuotteet valikoiman vaihtuessa joka kuukausi.

2

Suomalainen perheyritys

Olemme suomalainen perheyritys jo vuodesta 1978. Panostamme asiakaspalveluun – ammattimainen ja palveleva henkilöstömme auttaa sinua kaikissa autoasioissasi.

3

Joustavaa omistamista

Me LänsiAutossa pyrimme löytämään sinulle parhaan rahoitusratkaisun! Valitse osamaksu ja leasing. Räätälöimme sinulle sopivan kuukausierän ja maksuaikaa saat jopa 84 kuukauteen asti.