LänsiAuto Maksuaika

Onko autollesi tulossa huolto tai korjaustoimenpide? Haluaisitko helpottaa arkeasi maksamalla autoiluun liittyvät kertakustannukset erissä? Meillä LänsiAutossa on tähän sinulle erinomainen ratkaisu. Asioidessasi LänsiAuton huollossa, valittavanasi on nyt normaalien kortti- ja käteismaksutapojen lisäksi myös osamaksuvaihtoehto LänsiAuto Maksuaika -osamaksutili.

Mikä LänsiAuto Maksuaika?

LänsiAuto Maksuaika on osamaksutili, jolla voit maksaa LänsiAuto huollon palveluita ja tuotteita. LänsiAuto Maksuaika -osamaksutilille voit hakea luottoa 1 700 €, 3 000 € tai 5 000 € arvosta. Luottotilisi saldoa pääset käyttämään ostaessasi LänsiAuton huollon palveluita tai tuotteita missä tahansa toimipisteessämme. Käytetyn luoton takaisinmaksu onnistuu meillä joustavasti. Voit valita itsellesi sopivan kuukausierän muuttamalla käytössäsi olevan luoton takaisinmaksuaikaa. Voit aina maksaa käytetyn saldosi takaisin myös ennenaikaisesti, valittua aikataulua nopeammin.

LänsiAuto Maksuaika -osamaksutilin tilihakemuksen pääset täyttämään tällä sivulla olevan lomakkeen kautta. Myös tilisopimuksen pääset allekirjoittamaan kätevästi täysin sähköisesti. Hakemuksen täyttäminen onnistuu siinäkin vaiheessa, kun olet jo tuonut autosi meille huolto- tai korjaustoimenpidettä varten.

Mihin voit käyttää LänsiAuto Maksuaika -osamaksutiliä?

LänsiAuto Maksuaika -osamaksutilin tilihakemuksen pääset täyttämään tällä sivulla olevan lomakkeen kautta. Myös tilisopimuksen pääset allekirjoittamaan kätevästi täysin sähköisesti. Hakemuksen täyttäminen onnistuu siinäkin vaiheessa, kun olet jo tuonut autosi meille huolto- tai korjaustoimenpidettä varten.

Auton huoltoihin ja korjauksiinUusiin renkaisiin, rengastöihin, renkaiden vaihtoihin ja rengashotellipalveluihin
Huolloissa ja korjauksissa tarvittaviin varaosiin ja tarvikkeisiinAjoneuvon pesuihin, vahauksiin ja puhdistuksiin
Lisävarusteisiin ja niihin liittyviin asennus- tai korjaustöihinLänsiAuto Huoltoraha -tuotteen rahoittamiseen

LänsiAuto Maksuaika -osamaksutili on voimassa toistaiseksi ja voit irtisanoa sen ilman irtisanomisaikaa. Kaikki luottokulut näkyvät luottosopimuksestasi, laskuista sekä asiakasportaalista. Huomioithan, että LänsiAuto Maksuaika -osamaksutilin luotto on tarkoitettu käytettäväksi vain LänsiAuton huoltopalveluiden ja -tuotteiden ostoon, eikä luottoa voida nostaa luottotililtä esimerkiksi omalle henkilökohtaiselle tilille muuhun tarkoitukseen.

Siinä vaiheessa, kun luottotilihakemuksesi on hyväksytty, LänsiAuto Maksuaika -osamaksutili on heti käytettävissäsi LänsiAuton huoltotoimintojen palveluihin. Jokainen ostoksesi vahvistetaan vielä erikseen vahvalla tunnistautumisella.

Miten pääset käyttämään LänsiAuto Maksuaika -osamaksutiliä?

  1. Tee tilihakemus alla olevan lomakkeen kautta etukäteen tai paikan päällä LänsiAutossa
  2. Tee vahva tunnistautuminen, vahvista hakemuksesi tiedot ja allekirjoita luottotilisopimuksesi
  3. LänsiAuto Maksuaika -osamaksutili on nyt valmis käytettäväksi!
  4. Varaa autollesi huolto tai korjausaika haluamaasi LänsiAuton toimipisteeseen tai käytä osamaksutiliäsi ostosten tekemiseen LänsiAuton huoltotoimintojen palveluihin heti

Tilihakemus on voimassa 45 päivää. Mikäli huoltoaikanne tai käyntinne on tämän jälkeen, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme p. 010 525 20.

Soittaessasi LänsiAuton 010-alkuiseen numeroon teleoperaattorin perimät hinnat ovat matkapuhelinliittymästä normaali paikallisverkkomaksu (pvm) tai kotimaisen matkapuhelinoperaattorin hinnaston mukainen matkapuhelinmaksu (mpm). Mahdollinen jonotus maksaa saman hinnan, kuin yhdistynyt puhelu.

Tee tilihakemus alla olevasta lomakkeesta

Varaa huolto kätevästi verkosta kellon ympäri.

Varaa aika huoltoon, vauriotarkastukseen tai lasinkorjaukseen kätevästi verkkoajanvarauksestamme 24/7.

Palvelemme myös chatissa ja WhatsAppissa!

Asiantuntijamme palvelevat sinua kaikkiin huolto- ja korjaustöihin liittyvissä asioissa chatissa sekä WhatsAppissa arkisin klo 7-18.

Esimerkkilaskelma LänsiAuto Maksuaika -osamaksutilistä 1000 € käytössä olevalla luottosaldolla: Luoton määrä 1000 €, avausmaksu 0 €, luottomaksu 5 € / kk, laina-aika 18 kk, maksuerät 18 kpl, kuukausierä 67,34 €, nimellinen vuosikorko 14,90 %, todellinen vuosikorko 28,45 %. Luoton arvioitu kokonaiskustannus 1212,08 €, kun edellä mainittua maksusuunnitelmaa on noudatettu.