LänsiAuto Vantaa huoltaa ja korjaa autosi

LänsiAuto Vantaa Huolto

LänsiAuto Vantaa huoltaa ja korjaa autosi

Autot kehittyvät koko ajan ja pitävät sisällään yhä enemmän teknologiaa ja autot tarvitsevat säännöllistä huoltoa ja tarkastusta. Säännöllisesti oikein ja laadukkaasti tehdyillä huolloilla saat huolettomia kilometrejä ja voit luottaa auton toimintaan. Säännölliset huollot ja hyvä huoltohistoria myös säilyttää auton jälleenmyyntiarvon paremmin ja sen myyminen on helpompaa.

LänsiAuto Vantaan täyden palvelun huoltokorjaamo ja valtuutettu merkkihuolto sijaitsee Kehä 3:n varrella kauppakeskus Jumbon läheisyydessä. Loistava sijainti tarjoaa helpot kulkuyhteydet huoltoon niin autolla kuin julkisella liikenteellä. LänsiAuto palvelee Vantaalla 9 automerkin valtuutettuna merkkihuoltona.

Täyden palvelun vauriokorjaamona meiltä löytyy myös oma iso maalaamo – emme vie autoasi muualle, vaan kaikki tehdään saman katon alla! Maalaamossamme on runsaasti tilaa ammattilaisillemme työskennellä varmistaen laadukkaan ja huomaamattoman maalausjäljen.

Vahinkotarkastukseen pääset nopeasti ja joustavasti jopa ilman ajanvarausta! LänsiAuto Vantaan vauriokorjaamon suuren kapasiteetin sekä laajojen resurssiemme ansiosta pääsemme aloitamme korjaustyöt tarkastuksen jälkeen nopealla aikataululla ja saat autosi jo nopeasti takaisin!

Autohuollon Vantaalle voit varata kätevästi netistä 24/7 tai chatista arkisin klo 7-18, jossa asiantuntijamme auttavat kaikissa huollon asioissa.

Asiakkaidemme palautteita:

“Pienenlaisen sähellyksen jälkeen toisen autoliikkeen kanssa päätin kurvata LänsiAuton pihaan ja kysyä huoltotiskiltä neuvoa. Noin minuutin kuluttua mekaanikko saapui paikalle, kävi autollani ja teki sen mitä toinen autoliike ei kyennyt. Älyttömän hyvää palvelua, täydet 5 tähteä.”

“Korikorjaaja oli todella ammattitaitoinen, 30v alalla ollut. Tiesi heti miten puskurin maalivauriot ja oven painauma ja maalaus korjataan. Harvinaisen pätevä ja luotettava.”

“Ystävällinen ja asiallinen henkilökunta. Kertovat perinpohjaisesti mitä huolto pitää sisällään ja jos tulee muutoksia soittavat ensin, ja kysyvät haluanko että ne tehdään.”

Palvelemme kaikissa huollon asioissa nyt myös WhatsAppissa arkisin klo 7-18!

Vältä puhelimessa jonottaminen ja ota yhteyttä nyt WhatsAppin kautta. Asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa huollon asioissa arkisin kello 7-18. Voit myös varata huolto- tai vahinkotarkastusajan kätevästi WhatsAppin kautta.

Citroën Eco-merkkihuolto

Citroën Eco-merkkihuolto on edullinen huolto yli 5-vuotiaalle autollesi. Huollattamalla autosi LänsiAuton Citroën Eco-merkkihuollossa autosi huoltaa merkkihuollon koulutetut ammattilaiset ja saat merkkihuollon leiman huoltokirjaasi.

Honda EKO-huolto

Koulutetut Honda-merkkihuollon mekaanikkomme huoltavat autosi alkuperäisosin ja -työkaluin. Hyödynnä edullinen yli 5-vuotiaille autoille tarkoitettu Honda EKO-huolto ja varaa aika huoltoon nyt!

Honda EKO-huollon hinta alkaen:
– Bensiinimallit alk. 179€
– Dieselmallit alk. 199€

Nissan tekniset huollot

Nissan Etuhuolto

Huollata yli 4-vuotias Nissanisi valtuutetussa merkkihuollossa nyt edulliseen hintaan. Saat huoltokirjaan merkkihuollon leiman ja autosi jälleenmyyntiarvo säilyy parhaimpana!

Nissan Etuhuolto alkaen 189 €

Peugeot ECO-merkkihuolto

LänsiAuton Peugeot ECO-merkkihuollon koulutetut ammattilaiset ja Peugeotiin erikoistuneet mekaanikkomme huoltaa yli 5-vuotiaan autosi huolto-ohjelman mukaisesti edullisempaan hintaan!

citroen logo

Valtuutettu Citroën-merkkihuolto

LänsiAuto Vantaa on täyden palvelun Citröen–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Citröenin huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella.

Valtuutettu Honda-merkkihuolto

LänsiAuto Vantaa on täyden palvelun Honda–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Hondan huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella.

Mazda-logo

Valtuutettu Mazda-merkkihuolto

LänsiAuto Vantaa on täyden palvelun Mazda–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Mazdan huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella.

Valtuutettu Nissan-merkkihuolto

LänsiAuto Vantaa on täyden palvelun Nissan–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Nissanin huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella.

Opel-logo

Valtuutettu Opel-merkkihuolto

LänsiAuto Vantaa on täyden palvelun Opel–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Opelin huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella.

Peugeot logo

Valtuutettu Peugeot-merkkihuolto

LänsiAuto Vantaa on täyden palvelun Peugeot–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Peugeotin huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella.

Saab logo

Valtuutettu Saab-merkkihuolto

LänsiAuto Vantaa on täyden palvelun Saab–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Saabin huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella.

subaru logo

Valtuutettu Subaru-merkkihuolto

LänsiAuto Vantaa on täyden palvelun Subaru–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Subarun huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella.

Korikorjaamo

LänsiAuto Vantaa on täyden palvelun korikorjaamo ja palvelee kaikissa peltikorjaus-, vauriokorjaus- ja maalaustöissä ammattitaidolla – nopeasti ja sujuvasti.

Huollon palvelut

Mercedes-Benz tekniset huollot

Tekniset korjaukset ja huollot

LänsiAuto huolehtii teknisistä korjauksista ja määräaikaishuolloista.

Korikorjaus ja maalaus

Mikäli autossasi on vahingonkorjausta vaativa vaurio, sen korjaaminen alkaa vahinkotarkastuksella. Vahinkotarkastuksen jälkeen varaamme ajan vahinkojen mukaiseen korikorjaukseen ja/ tai maalaukseen.

Varaosat

LänsiAuto palvelee henkilö- ja pakettiautojen varaosien valtuutettuna jälleenmyyjänä. Meiltä löydät kaikki alkuperäiset varaosat nopealla toimituksella.

LänsiAuto Vantaa Huolto

Pakkalantie 15, Vantaa
ma-pe 7-17
la suljettu