LänsiAuto Vantaa huoltaa ja korjaa autosi

LänsiAuto Vantaa Huolto

LänsiAuto Vantaa huoltaa ja korjaa autosi

Autot kehittyvät koko ajan ja pitävät sisällään yhä enemmän teknologiaa ja autot tarvitsevat säännöllistä huoltoa ja tarkastusta. Säännöllisesti oikein ja laadukkaasti tehdyillä huolloilla saat huolettomia kilometrejä ja voit luottaa auton toimintaan. Säännölliset huollot ja hyvä huoltohistoria myös säilyttää auton jälleenmyyntiarvon paremmin ja sen myyminen on helpompaa.

LänsiAuto Vantaan täyden palvelun huoltokorjaamo ja valtuutettu merkkihuolto sijaitsee Kehä 3:n varrella kauppakeskus Jumbon läheisyydessä. Loistava sijainti tarjoaa helpot kulkuyhteydet huoltoon niin autolla kuin julkisella liikenteellä.

LänsiAuto palvelee Vantaalla 9 automerkin valtuutettuna merkkihuoltona sekä korikorjaamomme korjaa kaikkien merkkien ja mallien vauriot ammattitaitoisesti ja laadukkaasti. Koulutetuilla ja asiantuntevilla mekaanikoillamme on paras tietotaito autostasi.

Autohuollon Vantaalla voit varata kätevästi netistä 24/7 tai chatista arkisin klo 7-18, jossa asiantuntijamme auttavat kaikissa huollon asioissa.

Palvelemme kaikissa huollon asioissa nyt myös WhatsAppissa arkisin klo 7-18!

Vältä puhelimessa jonottaminen ja ota yhteyttä nyt WhatsAppin kautta. Asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa huollon asioissa arkisin kello 7-18. Voit myös varata huolto- tai vahinkotarkastusajan kätevästi WhatsAppin kautta.

LänsiAuto Vantaa Huolto

Pakkalantie 15, Vantaa
ma-pe 7-17
la suljettu

Asiakkaidemme palautteita:

“Pienenlaisen sähellyksen jälkeen toisen autoliikkeen kanssa päätin kurvata LänsiAuton pihaan ja kysyä huoltotiskiltä neuvoa. Noin minuutin kuluttua mekaanikko saapui paikalle, kävi autollani ja teki sen mitä toinen autoliike ei kyennyt. Älyttömän hyvää palvelua, täydet 5 tähteä.”

“Korikorjaaja oli todella ammattitaitoinen, 30v alalla ollut. Tiesi heti miten puskurin maalivauriot ja oven painauma ja maalaus korjataan. Harvinaisen pätevä ja luotettava.”

“Ystävällinen ja asiallinen henkilökunta. Kertovat perinpohjaisesti mitä huolto pitää sisällään ja jos tulee muutoksia soittavat ensin, ja kysyvät haluanko että ne tehdään.”

Chevrolet logo

Valtuutettu Chevrolet-merkkihuolto

LänsiAuto Vantaa on täyden palvelun Chevrolet–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Chevroletin huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella.

citroen logo

Valtuutettu Citroën-merkkihuolto

LänsiAuto Vantaa on täyden palvelun Citröen–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Citröenin huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella.

Valtuutettu Honda-merkkihuolto

LänsiAuto Vantaa on täyden palvelun Honda–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Hondan huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella.

Mazda-logo

Valtuutettu Mazda-merkkihuolto

LänsiAuto Vantaa on täyden palvelun Mazda–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Mazdan huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella.

Valtuutettu Nissan-merkkihuolto

LänsiAuto Vantaa on täyden palvelun Nissan–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Nissanin huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella.

Opel-logo

Valtuutettu Opel-merkkihuolto

LänsiAuto Vantaa on täyden palvelun Opel–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Opelin huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella.

Peugeot logo

Valtuutettu Peugeot-merkkihuolto

LänsiAuto Vantaa on täyden palvelun Peugeot–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Peugeotin huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella.

Saab logo

Valtuutettu Saab-merkkihuolto

LänsiAuto Vantaa on täyden palvelun Saab–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Saabin huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella.

subaru logo

Valtuutettu Subaru-merkkihuolto

LänsiAuto Vantaa on täyden palvelun Subaru–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Subarun huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella.

Korikorjaamo

LänsiAuto Vantaa on täyden palvelun korikorjaamo ja palvelee kaikissa peltikorjaus-, vauriokorjaus- ja maalaustöissä ammattitaidolla – nopeasti ja sujuvasti.

Huollon palvelut

Tekniset korjaukset ja huollot

LänsiAuto huolehtii teknisistä korjauksista ja määräaikaishuolloista.

Korikorjaus ja maalaus

Mikäli autossasi on vahingonkorjausta vaativa vaurio, sen korjaaminen alkaa vahinkotarkastuksella. Vahinkotarkastuksen jälkeen varaamme ajan vahinkojen mukaiseen korikorjaukseen ja/ tai maalaukseen.

Tuulilasikorjaukset

Mikäli tuulilasisi on haljennut tai siihen on tullut kiveniskemä, huolehdimme sen korjaamisesta kustannustehokkaasti ja nopeasti. Mikäli sinulla on lasivakuutus, hoidamme tarvittavat toimenpiteet puolestasi. Toimimme kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Varaosat

LänsiAuto palvelee henkilö- ja pakettiautojen varaosien valtuutettuna jälleenmyyjänä. Meiltä löydät kaikki alkuperäiset varaosat nopealla toimituksella.