LänsiAuto on Škoda–korjaamosi Vantaalla

Skoda-merkkihuolto

LänsiAuto on Škoda–korjaamosi Vantaalla

LänsiAuto Vantaa on täyden palvelun Škoda Service –huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Škodan huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella. Olemme erikoistuneet ladattavien autojen korjaamiseen. Teemme myös kaikki Škodan peltikorjaus-, vauriokorjaus- ja maalaustyöt ammattitaidolla – nopeasti ja sujuvasti. Ota yhteyttä ammattilaisiimme, jotka auttavat mielellään kaikissa auton huoltoon liittyvissä tilanteissa.

LänsiAuto Vantaa Škoda Service -korjaamo

Pakkalantie 15, Vantaa
ma-pe 7-17
la suljettu
Puhelin: 010 525 2130

Huollon palvelut

Tekniset korjaukset ja huollot

LänsiAuto huolehtii teknisistä korjauksista ja määräaikaishuolloista. Valmistajan määrittämät määräaikaishuollot pitävät autosi luotettavana ja se säilyttää paremmin jälleenmyyntiarvonsa.

Korikorjaus ja maalaus

Mikäli autossasi on vahingonkorjausta vaativa vaurio, sen korjaaminen alkaa vahinkotarkastuksella. Vahinkotarkastuksen jälkeen varaamme ajan vahinkojen mukaiseen korikorjaukseen ja/tai maalaukseen.

Tuulilasikorjaukset

Mikäli tuulilasisi on haljennut tai siihen on tullut kiveniskemä, huolehdimme sen korjaamisesta kustannustehokkaasti ja nopeasti. Mikäli sinulla on lasivakuutus, hoidamme tarvittavat toimenpiteet puolestasi. Toimimme kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Varaosat

LänsiAuto palvelee henkilö- ja pakettiautojen varaosien valtuutettuna jälleenmyyjänä. Meiltä löydät kaikki alkuperäiset Škoda-varaosat nopealla toimituksella.