Korikorjaus ja maalaus LänsiAutosta

Korikorjaamomme auttaa sinua kaikissa peltikorjaus-, vauriokorjaus- ja maalaustöissä automerkistä riippumatta kaikissa toimipisteissämme. Suoritamme vahinkotarkastukset vakuutusyhtiöiden hyväksymällä tavalla ja saat meiltä aina ensin tarkan arvion korjauskustannuksista.

Korikorjaus

Mikäli autossasi on pelti- tai kolarivaurio, sen korjaaminen alkaa vahinkotarkastuksella. Vahinkotarkastuksen jälkeen varaamme ajan vahinkojen mukaiseen korikorjaukseen ja/tai maalaukseen. LänsiAutossa korjaamme ammattitaitoisesti kaikki automerkit ja huolehdimme tarvittaessa vaurion tiedot vakuutusyhtiöösi.

Auton kunnostuksen tai korikorjauksen laadusta ei kannata tinkiä. Korikorjaamomme korjaa autosi ammattitaidolla valmistajan ohjeiden mukaisesti ja oikeaa korjaustapaa noudattaen. Käytämme korjauksessa valmistajan alkuperäisiä osia ja työkaluja.

Korikorjauksessa vaurioitunut osa korjataan yleensä joko vaihtamalla se kokonaan uuteen osaan tai korjaamalla vanhaa osaa. Korjausmenetelmä riippuu vaurion laadusta ja siitä, missä auton osassa vaurio on. Esimerkiksi pientä naarmua voidaan korjata paikallisesti, kun taas suuremmat vauriot saattavat vaatia koko osan vaihtamisen.

Maalaus

Korikorjauksen jälkeen auto maalataan uudelleen, jotta se näyttää samalta kuin ennen korjausta. Maalausprosessi voi sisältää useita vaiheita, kuten hionnan, pohjamaalauksen ja lopullisen maalikerroksen levittämisen. Maalikerros valitaan auton alkuperäisen värin mukaisesti ja varmistetaan, että se vastaa auton muuta maalipintaa.

Kokeneet ja ammattitaitoiset maalarimme varmistavat laadun vaativimpienkin maalaustekniikoiden osalta.

Toimi näin vahinkotilanteessa

1. Varaa aika vahinkotarkastukseen

Varaa aika LänsiAuton Vauriokorjaamoon. Vahinkotarkastuksen yhteydessä voit varata sijaisauton korjauksen ajaksi. Tarkista korvaako vakuutusyhtiö sijausauton ja täytä tarvittaessa käyttötarveselvitys vakuutusyhtiölle. Tiesithän, että saat itse päättää, missä autosi korjataan.

2. Tuo autosi vahinkokorjaukseen

Tuo auto korjaukseen sovittuna aikana tai käyttämällä LänsiAuton nouto- ja palautuspalvelua. Mikäli olet sopinut korjauksen ajaksi sijaisauton, saat sen suoraan autovuokraamomme palvelutiskiltä.

Kun autosi on valmis, saat siitä erillisen ilmoituksen joko tekstiviestillä tai soitolla noudon ajankohdasta. Palautathan samassa yhteydessä sijaisauton autovuokraamon ohjeiden mukaisesti. Mikäli käytät nouto- ja palautuspalvelua, toimitamme autosi sovitun mukaisesti sinulle.