Olemme to 20.6. avoinna klo 16 saakka. Juhannuksena pe 21.6. ja la 22.6. liikkeemme ovat suljettu. Katso poikkeavat aukioloajat

Kia-merkkihuolto hero

LänsiAuton valtuutettu Kia-merkkihuolto

LänsiAuto on täyden palvelun Kia-huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Kian huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella Espoo Suomenojalla, Helsingin Herttoniemessä ja Tampereella. Olemme erikoistuneet ladattavien autojen korjaamiseen. Teemme myös kaikki Kian peltikorjaus-, vauriokorjaus- ja maalaustyöt ammattitaidolla – nopeasti ja sujuvasti. Ota yhteyttä ammattilaisiimme, jotka auttavat mielellään kaikissa auton huoltoon liittyvissä tilanteissa.

LänsiAuto on täyden palvelun Kia-huoltokorjaamosi

Olemme suomalainen perheyritys ja huollamme autosi 45 vuoden kokemuksella, sekä valtuutettuna Kia-merkkihuoltona tunnemme Kiasi parhaiten ja pidämme siitä parasta huolta. Meiltä saat kaikki Kian huolto- ja korjauspalvelut mm. määräaikaishuollot, rengaspalvelut, katsastukset sekä korikorjaukset ja maalaukset.

Vahvan asiantuntemuksen ja kokemuksen lisäksi huollamme autosi aina valmistajan edellyttämällä tavalla ja ohjeilla. Tuomalla autosi valtuutettuun Kia-merkkihuoltoomme varmistat autosi saavan valmistajan huolto-ohjelman mukaiset toimenpiteet ja tarkistukset. Koulutetut mekaanikkomme käyttävät aina aitoja Kia-varaosia, joille saat aina kahden vuoden takuun.

Määräaikaishuollon yhteydessä päivitämme autosi tietokoneiden ohjelmat automaattisesti sekä saat autosi tehdasasenteiseen navigaattoriin ilmaiset karttapäivitykset vuosittain, jopa seitsemän vuoden ajan.

Valtuutettuna täyden palvelun merkkihuoltona tarjoamme:
merkkihuoltopalvelut – toimimme kaikkien leasing-yhtiöiden kanssa
tekniset korjaukset ja huollot
maalaus- ja vauriokorjauspalvelut – toimimme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppanina
tuulilasikorjaukset – toimimme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppanina
lisävarusteet ja alkuperäiset varaosat
katsastuspalvelu
rengaspalvelut

Kun tuot autosi LänsiAuton Kia-merkkihuoltoon, varmistat paitsi autosi laadun, luotettavuuden ja turvallisuuden, myös sen jälleenmyyntiarvon säilymisen. Käyttämällä merkkihuoltoa saat lisäksi muitakin etuja, kuten maksuttoman Kia 24h Tiepalvelun.

Varaa oma huoltoaikasi Kia-huoltoon Espoo Suomenojalle, Helsingin Herttoniemeen tai Tampereelle kätevästi verkossa 24/7. Asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa Kia-huoltoon liittyvissä asioissa nettisivujemme chatissä sekä WhatsAppissa arkisin klo 7-18.

Kia 24h Tiepalvelu

Matkasi voi keskeytyä esimerkiksi teknisen tai itse vahingossa aiheutetun vian vuoksi. Kia 24h Tiepalvelu huolehtii matkasi jatkumisesta yllättävissäkin tilanteissa. Kia 24h Tiepalvelu varmistaa perillepääsysi Suomessa ja myös muualla EU- ja ETA-maissa.

Matkasi keskeytyessä soita Kia 24h Tiepalvelun palvelunumeroon 0200 55050, joka päivystää ympäri vuorokauden sekä vuoden jokaisena päivänä. Mikäli autoasi ei saada tien päällä kuntoon saman tien, hoitaa Kia 24h Tiepalvelu autosi hinauksen lähimpään Kia-merkkihuoltoon myös ulkomailla. Mikäli autosi ei tule kuntoon samana päivänä, palvelu varmistaa, että matkasi jatkuu muulla tavoin.

Uusiin Kia-malleihin sisältyy maksuton Kia 24h Tiepalvelu, joka on voimassa koko huoltovälin ajan, kun teetät autosi määräaikaishuollot Kia-merkkihuollossa.

Lue lisää Kia 24h Tiepalvelusta.

Palvelemme kaikissa huollon asioissa nyt myös WhatsAppissa arkisin klo 7-18!

Vältä puhelimessa jonottaminen ja ota yhteyttä nyt WhatsAppin kautta. Asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa huollon asioissa arkisin kello 7-18. Voit myös varata huolto- tai vahinkotarkastusajan kätevästi.

Huollon palvelut

Kia tekniset huollot

Tekniset korjaukset ja huollot

LänsiAuto huolehtii teknisistä korjauksista ja määräaikaishuolloista.

Korikorjaus

Mikäli autossasi on vahingonkorjausta vaativa vaurio, sen korjaaminen alkaa vahinkotarkastuksella. Vahinkotarkastuksen jälkeen varaamme ajan vahinkojen mukaiseen korikorjaukseen.

Kia tuulilasi

Tuulilasikorjaukset

Mikäli tuulilasisi on haljennut tai siihen on tullut kiveniskemä, huolehdimme sen korjaamisesta kustannustehokkaasti ja nopeasti. Mikäli sinulla on lasivakuutus, hoidamme tarvittavat toimenpiteet puolestasi. Toimimme kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Kia varaosat

Varaosat

LänsiAuto palvelee henkilö- ja pakettiautojen varaosien valtuutettuna jälleenmyyjänä. Meiltä löydät kaikki alkuperäiset varaosat nopealla toimituksella.

LänsiAuton Kia-huoltoliikkeet

LänsiAuto Helsinki

Osoite
Laivalahdenkatu 8
00880 Helsinki
Puhelinnumero automyynti 010 525 2820
Puhelinnumero huolto 010 525 2830
Automyynti ma-pe 10-18 la 10-15
Huolto ma-pe 7.00-17 la suljettu
LänsiAuto Espoo Suomenoja toimipiste

LänsiAuto Suomenoja

Osoite
Kuitinmäentie 30
02270 Espoo
Puhelinnumero automyynti 010 525 2700
Puhelinnumero huolto 010 525 2780
LänsiAuto Espoo Suomenoja toimipiste
Automyynti ma-pe 10-18 la 10-15
Huolto ma-pe 7.00-17 la suljettu

LänsiAuto Tampere

Osoite
Taninkatu 3
33400 Tampere
Puhelinnumero automyynti 010 504 7970
Puhelinnumero huolto 010 504 7940
Automyynti ma-pe 10-18 la 10-15
Huolto ma-pe 7.30-17 la suljettu