Olemme to 20.6. avoinna klo 16 saakka. Juhannuksena pe 21.6. ja la 22.6. liikkeemme ovat suljettu. Katso poikkeavat aukioloajat

Huollon sijaisautopalvelu

Mikäli tarvitset sijaisautoa huollon tai korjauksen ajaksi, löydät LänsiAuton sijaisautopalvelusta ratkaisun tarpeisiisi. Sijaisautopalvelumme helpottaa elämääsi – kun jätät oman autosi huoltoon voit halutessasi ostaa sijaisautopalvelun tarvitsemaksesi ajaksi edulliseen hintaan. Saatavuuden varmistamiseksi sijaisauto kannattaa varaa etukäteen samalla kun varaat huollon. Kaikissa LänsiAuton huoltoliikkeissä on mahdollisuus sijaisautopalveluun.

Sijaisauto huollon ajaksi alkaen 59 €/vrk

On tärkeää pitää huolta autostasi ja huoltaa se säännöllisesti. Huollon aikana auton käyttö on kuitenkin mahdotonta, mikä voi aiheuttaa hankaluuksia arjessa. Sijaisauto on kätevä ja helppo ratkaisu saada arki rullaamaan sujuvasti myös huollon aikana!

Huollon sijaisauto alkaen 59 €/vrk. Hinnat vaihtelevat auton mallin ja koon mukaan. Tarkan hinnan näet huollon verkkoajanvarauksestamme. Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.

Huollon sijaisauto alkaen 59 €/vrk. Omavastuu alkaen 2 000 €. Kilometrimäärä 150 km / päivä. Hintaan ei sisälly polttoainekulut. Hinnat vaihtelevat auton mallin ja koon mukaan. Ajantasaisen hinnan näet huollon verkkoajanvarauksestamme. Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.

Olemme suomalainen perheyhtiö

Tarjoamme kaikki autoiluun liittyvät palvelut 45 vuoden kokemuksella 450 ammattilaisen voimin Helsingistä Ouluun.

Merkkihuollon ammattilainen

Meiltä saat valtuutetun merkkihuollon palvelut lähes kaikille automerkeille. Teemme myös korikorjaus- ja maalaustyöt ammattitaidolla mihin tahansa autoon.

Asiakkuutesi on meille tärkeä

Palvelemme 12 toimipisteessä ympäri Suomen. Lisäksi tavoitat meidät puhelimitse tai sähköisesti. Palautetta voit jättää tästä.

Joustavat rahoitusratkaisut

Meiltä voit paitsi ostaa auton, myös vuokrata tai liisata sellaisen. Saatavana myös edullinen osamaksurahoitus – jopa ilman käsirahaa.