LänsiAuton valtuutettu Mitsubishi-merkkihuolto

LänsiAuto on täyden palvelun Mitsubishi-huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Mitsubishin huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella Espoo Suomenojalla ja Tampereella. Olemme erikoistuneet ladattavien autojen korjaamiseen. Teemme myös kaikki Mitsubishin peltikorjaus-, vauriokorjaus- ja maalaustyöt ammattitaidolla – nopeasti ja sujuvasti. Ota yhteyttä ammattilaisiimme, jotka auttavat mielellään kaikissa auton huoltoon liittyvissä tilanteissa.

LänsiAuto on täyden palvelun Mitsubishi-huoltokorjaamosi

Olemme suomalainen perheyritys ja meillä on jo 45 vuoden kokemus merkkihuolto- ja korjaamotoiminnasta. Palvelemme ammattitaidolla kaikkia Mitsubishi-autoilijoita kaikissa huolto- ja korjaustöissä parhaalla osaamisella Espoo Suomenojalla ja Tampereella. Tuomalla autosi LänsiAuton Mitsubishi-merkkihuoltoon se huolletaan ja kunnostetaan juuri oikealla tavalla ja pysyy näin aitona Mitsubishinä.

Toimimme aina valmistajan edellyttämällä tavalla ja ohjeilla. Varmistaen, että autollesi tehdään huolto-ohjelman mukaiset toimenpiteet ja tarkistukset. PHEV-koulutetut ja ammattitaitoiset mekaanikkomme tuntevat Mitsubishisi parhaiten. Käytämme testattuja alkuperäisiä Mitsubishi-varaosia, jotka valmistetaan huolellisesti turvallisuuden, laadun, suorituskyvyn ja kestävyyden suhteen. Varaosilla on kahden vuoden takuun. Laadukkaiden alkuperäisosien käyttö varmistaa, että autosi suorituskyky säilyy alkuperäisellä tasolla vuosien ajan.

Teemme myös kaikki Mitsubishin peltikorjaus-, vauriokorjaus- ja maalaustyöt ammattitaidolla – nopeasti ja sujuvasti.

Valtuutettuna täyden palvelun merkkihuoltona tarjoamme:
merkkihuoltopalvelut – toimimme kaikkien leasing-yhtiöiden kanssa
tekniset korjaukset ja huollot
maalaus- ja vauriokorjauspalvelut – toimimme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppanina
tuulilasikorjaukset – toimimme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppanina
lisävarusteet ja alkuperäiset varaosat
katsastuspalvelu
rengaspalvelut

Varaa oma huoltoaikasi Mitsubishi-huoltoon kätevästi verkossa 24/7. Asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa huoltoon liittyvissä asioissa nettisivujemme chatissä sekä WhatsAppissa arkisin klo 7-18.

Mitsubishi-huollon asiakaslupaus

Mitsubishi autoissa on 5 vuoden tai 100 000 kilometrin erittäin kattava takuu. Lisätietoja yksityiskohdista ja takuuehdoista löydät autosi mukana tulleesta huoltokirjasta.

Alkuperäiset Mitsubishi-lisävarusteet

Alkuperäisillä Mitsubishi-lisävarusteilla, jotka ovat asennettu ennen uuden auton luovutusta, on 5 vuoden takuu materiaali- tai valmistusvirheiden varalta. Mikäli alkuperäiseen Mitsubishi-lisävarusteeseen tulee vika 5 vuoden takuun aikana, korjaamme tai uusimme sen LänsiAuton valtuutetussa Mitsubishi-merkkihuollossa. Lisätietoja 5 vuoden takuusta löydät auton mukana toimitetusta huoltokirjasta.

Mitsubishin MAP-ajoturvapalvelu

MAP-ajoturvapalvelun saa kaikkiin uusiin Mitsubishi-autoihin, joka on voimassa viisi vuotta alkaen auton ensirekisteröinnistä. Mitsubishi-ajoturvapalvelu (MAP) on suunniteltu lisäämään auton omistamisen turvallisuutta ja tekemään autoilusta huolettomampaa Sattuipa autollesi mitä tahansa, MAP-ajoturvapalvelu auttaa sinua ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä ympäri Eurooppaa. Ongelmatilanteessa soita MAP:in palvelunumeroon +358 (0) 800 188 877, joka palvelee 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Heiltä saat neuvoja ja ratkaisuja käsilläsi olevaan tilanteeseen nopeasti ja tehokkaasti.

Sinun on mahdollista jatkaa ajoturvapalvelun voimassaoloaikaa ja käyttöä MAP-Upgrade palvelun avulla. MAP-Upgrade aktivoidaan 5–15-vuotiaalle Mitsubishi-autollesi aina, kun huollatat sen Mitsubishi-merkkihuollossa.

Lue lisää MAP-ajoturvapalvelusta

Ilmainen auton kuntotarkastus

Mitsubishin kuntotarkastus sisältää 25 kohdan tarkastuksen alle 5-vuotiaalle Mitsubishi-ajoneuvollesi. Sen avulla saat yleiskatsauksen autosi kunnosta ja mahdollisista huolto- tai korjaustarpeista. Ottamalla yhteyttä LänsiAuton Mitsubishi-merkkihuoltoon voit varata ajan kuntotarkastukseen.

Huollon palvelut

Mitsubishi tekniset huollot

Tekniset korjaukset ja huollot

LänsiAuto huolehtii teknisistä korjauksista ja määräaikaishuolloista.

Korikorjaus ja maalaus

Mikäli autossasi on vahingonkorjausta vaativa vaurio, sen korjaaminen alkaa vahinkotarkastuksella. Vahinkotarkastuksen jälkeen varaamme ajan vahinkojen mukaiseen korikorjaukseen ja/ tai maalaukseen.

Mitsubishi tuulilasikorjaukset

Tuulilasikorjaukset

Mikäli tuulilasisi on haljennut tai siihen on tullut kiveniskemä, huolehdimme sen korjaamisesta kustannustehokkaasti ja nopeasti. Mikäli sinulla on lasivakuutus, hoidamme tarvittavat toimenpiteet puolestasi. Toimimme kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Varaosat

LänsiAuto palvelee henkilö- ja pakettiautojen varaosien valtuutettuna jälleenmyyjänä. Meiltä löydät kaikki alkuperäiset varaosat nopealla toimituksella.

LänsiAuton Mitsubishi-huoltoliikkeet

LänsiAuto Espoo Suomenoja toimipiste

LänsiAuto Suomenoja

Osoite
Kuitinmäentie 30
02270 Espoo
Puhelinnumero automyynti 010 525 2700
Puhelinnumero huolto 010 525 2780
LänsiAuto Espoo Suomenoja toimipiste
Automyynti ma-pe 10-18 la 10-15
Huolto ma-pe 7.00-17 la suljettu

LänsiAuto Tampere

Osoite
Taninkatu 3
33400 Tampere
Puhelinnumero automyynti 010 504 7970
Puhelinnumero huolto 010 504 7940
Automyynti ma-pe 10-18 la 10-15
Huolto ma-pe 7.30-17 la suljettu