LänsiAuto huoltaa ja korjaa autosi

Huolto- ja korikorjaamo

Olemme täällä sinua varten, kun autosi kaipaa huoltoa tai korjaustöitä. Autot kehittyvät koko ajan ja pitävät sisällään yhä enemmän modernia teknologiaa, mutta me LänsiAutossa pysymme kehityksen mukana. Muistathan huollattaa autosi säännöllisesti ja hyvissä ajoin. Säännölliset huollot takaavat myös autosi turvallisuuden ja ajomukavuuden. Meidän koulutetulla ja asiantuntevilla mekaanikoillamme on paras mahdollinen tieto autostasi. Oikein ja laadukkaasti tehdyllä huollolla saat huolettomia kilometrejä.

LänsiAuto on suomalainen perheyhtiö ja olemme toimineet täyden palvelun huoltokorjaamona jo yli 45 vuotta! Toimimme jopa 15 automerkin valtuutettuna merkkihuoltona ja huollamme autoja 9 eri toimipisteessä. Huollon varaaminen onnistuu nopeasti ja kätevästi verkkovarauksestamme ympäri vuorokauden.

LänsiAuto huoltaa ja korjaa autosi

Huollattamalla autosi säännöllisesti takaat autollesi parhaan mahdollisen huolenpidon sekä säilytät autosi jälleenmyyntiarvon. Siksi autoisi kannattaa huollattaa LänsiAuton luotettavassa ja aina laadukkaassa merkkihuollossa.

Jos huomaat autossasi huolestuttavia asioita esimerkiksi uusia outoja ääniä, öljyn hajua tai ohjaustuntumassa jotain erikoista tuo se heti meille. Teemme kattavan tarkastuksen ja vianhaun autoosi ja korjaamme ongelmat. Mitä aikaisemmin viat havaitaan ja korjataan sitä todennäköisemmin vältyt suuremmalta ja kalliimmalta ongelmalta.

Ammattitaitoiset mekaanikkomme tekevät määräaikais- ja kausihuoltojen lisäksi myös:
• Moottorikorjaukset ja moottorihuollot
• Vaihteistokorjaukset ja vaihteistohuollot
• Jarrukorjaukset ja jarruhuollot
• Autosähkötyöt
• Ilmastointihuollot
• Tuulilasin korjaukset sekä vaihdot – kaikki vakuutusyhtiöt
• Jakopää remontit
• Jakoketjun vaihto
• Akun vaihto
• Renkaiden vaihdot
• Kolarivaurioiden korjaukset
• Pakokaasututkimuksen
• Lisävarustelut

Tarvittaessa järjestämme sijaisauton huollon ajaksi. Voit varata huollon kätevästi verkosta tai chatistä. Pidämme autostasi hyvää huolta, olipa kyseessä huolto, kolarikorjaus tai asennustyö. Onko tarvittava korjaustyö epäselvä? Asiantuntijamme auttavat chatissä arkisin 7-18 kaikissa huolto- ja korjaustöihin liittyvissä asioissa.

LänsiAuton valtuutettu merkkihuolto

LänsiAuto merkkihuolloissa noudatamme valmistajan antamia huolto-ohjeita ja käytämme laadukkaita alkuperäisiä varaosia. Valtuutettuna huoltokorjaamona työntekijämme osallistuvat säännöllisesti automerkin valmistajan koulutuksiin. Huoltokorjaamollamme on käytössä erikoiskirjallisuutta, auton omia testauslaitteita ja erikoistyökaluja. Saamme valmistajalta jatkuvasti uutta ja tärkeää tietoa, ja meillä on käytössä tietopankki sekä suora yhteys varaosavarastoihin.

Varaa huolto kätevästi verkosta kellon ympäri

Varaa aika huoltoon, vauriotarkastukseen tai lasinkorjaukseen kätevästi verkkoajanvarauksestamme 24/7.

Palvelemme myös chatissä ja WhatsAppissa!

Asiantuntijamme palvelevat sinua kaikkiin huolto- ja korjaustöihin liittyvissä asioissa chatissä sekä WhatsAppissa arkisin klo 7-18.

Olemme suomalainen perheyhtiö

Tarjoamme kaikki autoiluun liittyvät palvelut 45 vuoden kokemuksella 450 ammattilaisen voimin Helsingistä Ouluun.

Merkkihuollon ammattilainen

Meiltä saat valtuutetun merkkihuollon palvelut lähes kaikille automerkeille. Teemme myös korikorjaus- ja maalaustyöt ammattitaidolla mihin tahansa autoon.

Asiakkuutesi on meille tärkeä

Palvelemme huoltoasioissa 9 toimipisteessä. Lisäksi tavoitat meidät puhelimitse sekä chatistä tai sähköpostitse. Palautetta voit jättää tästä.

Joustavat rahoitusratkaisut

Meiltä voit paitsi ostaa auton, myös vuokrata tai liisata sellaisen. Saatavana myös edullinen osamaksurahoitus – jopa ilman käsirahaa.

Merkkihuollon edustukset

BMW-Service-logo
Chevrolet logo
citroen logo
Mazda-logo
Mercedes-Benz logo
Opel-logo
Peugeot logo
Saab logo