LänsiAuton valtuutettu Mercedes-Benz-merkkihuolto

LänsiAuto on täyden palvelun Mercedes-Benz-huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Mercedes-Benzin huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa ja Lahdessa. Olemme erikoistuneet ladattavien autojen korjaamiseen. Teemme myös kaikki Mercedes-Benzin peltikorjaus-, vauriokorjaus- ja maalaustyöt ammattitaidolla – nopeasti ja sujuvasti. Ota yhteyttä ammattilaisiimme, jotka auttavat mielellään kaikissa auton huoltoon liittyvissä tilanteissa.

nsiAuto on täyden palvelun Mercedes-Benz-huoltokorjaamosi

Olemme suomalainen perheyritys ja huollamme autosi 45 vuoden kokemuksella, sekä valtuutettuna Mercedes-Benz-merkkihuoltona tunnemme autosi kaikkein parhaiten. Meiltä saat kaikki Mercedes-Benzin huolto- ja korjauspalvelut mm. määräaikaishuollot, rengaspalvelut, katsastukset sekä korikorjaukset ja maalaukset. 

Vahvan asiantuntemuksen ja kokemuksen lisäksi meillä on käytössämme ajantasaiset, nimenomaan Mercedekselle suunnitellut työvälineet. Koulutetut mekaanikkomme käyttävät aina aitoja Mercedes-Benz-varaosia. Osat on valmistettu, testattu ja tarkastettu tiukkojen vaatimusten mukaisesti, jotta ne sopivat täydellisesti juuri sinun autollesi. Näin autosi säilyy aitona, laadukkaana ja luotettavana Mercedes-Benzinä.

Valtuutettuna täyden palvelun merkkihuoltona tarjoamme:
merkkihuoltopalvelut – toimimme kaikkien leasing-yhtiöiden kanssa
tekniset korjaukset ja huollot
maalaus- ja vauriokorjauspalvelut – toimimme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppanina
tuulilasikorjaukset – toimimme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppanina
lisävarusteet ja alkuperäiset varaosat
katsastuspalvelu
rengaspalvelut

Kun tuot autosi LänsiAuton Mercedes-Benz-merkkihuoltoon, varmistat paitsi autosi laadun, luotettavuuden ja turvallisuuden, myös sen jälleenmyyntiarvon säilymisen. Käyttämällä merkkihuoltoa saat lisäksi muitakin etuja, kuten maksuttoman Mobilo-liikkuvuusturvan.

Varaa oma huoltoaikasi Mercedes-Benz-huoltoon Hyvinkäälle, Hämeenlinnaan tai Lahteen kätevästi verkossa 24/7. Asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa Mercedes-Benz-huoltoon liittyvissä asioissa nettisivujemme chatissä sekä WhatsAppissa arkisin klo 7-18.

Mercedes-Benz ECO-huolto LänsiAutossa

Mercedes-Benz ECO-huolto LänsiAutossa

Yli 6-vuotiasiin autoihin edullinen Mercedes-Benz ECO-huolto laadukkaasti alkaen 199 €

Auto kaipaa säännöllistä huolenpitoa. Mercedes-Benz ECO-huolto sisältää perinteisen öljynvaihdon lisäksi huolto-ohjelman välttämättömät toimenpiteet. ECO-huollossa ammattitaitoiset mekaanikot huoltavat autosi aitoja varaosia ja testauslaitteita käyttäen. Näin autosi pysyy edullisesti 100 % Mercedeksenä. ECO-huollon hinta sisältää työn sekä aidot varaosat.¹

Mercedes-Benz Mobilo -liikkuvuusturva

Mercedes-Benz Mobilo- ja MobiloVan-liikkuvuusturvat palvelevat 24/7

Mikäli eteen tulee yllättävä este – esimerkiksi rengasrikko, tekninen vika tai kolari Mobilo- ja MobiloVan-liikkuvuusturvat varmistavat, että matkasi jatkuu niin Suomessa kuin muualla Euroopassa. Autosi tullaan korjaamaan tien päälle tai se toimitetaan lähimpään merkkihuoltoliikkeeseen. Mercedes-Benz Mobilo on henkilöautoille ja MobiloVan on pakettiautoille suunnattu liikkuvuusturva.

Kun teetät valtuutetun merkkihuollon LänsiAuton Mercedes-Benz-merkkihuollossa, autossasi on voimassa Mercedes-Benz Mobilo- tai MobiloVan-liikkuvuusturva seuraavaan huoltoon saakka.

Palvelemme kaikissa huollon asioissa nyt myös WhatsAppissa arkisin klo 7-18!

Vältä puhelimessa jonottaminen ja ota yhteyttä nyt WhatsAppin kautta. Asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa huollon asioissa arkisin kello 7-18. Voit myös varata huolto- tai vahinkotarkastusajan kätevästi.

Huollon palvelut

Tekniset korjaukset ja huollot

LänsiAuto huolehtii teknisistä korjauksista ja määräaikaishuolloista.

Mercedes-Benz kori- ja vauriokorjaus

Korikorjaus ja maalaus

Mikäli autossasi on vahingonkorjausta vaativa vaurio, sen korjaaminen alkaa vahinkotarkastuksella. Vahinkotarkastuksen jälkeen varaamme ajan vahinkojen mukaiseen korikorjaukseen ja/ tai maalaukseen.

Tuulilasikorjaukset

Mikäli tuulilasisi on haljennut tai siihen on tullut kiveniskemä, huolehdimme sen korjaamisesta kustannustehokkaasti ja nopeasti. Mikäli sinulla on lasivakuutus, hoidamme tarvittavat toimenpiteet puolestasi. Toimimme kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Mercedes-Benz varaosat

Varaosat

LänsiAuto palvelee henkilö- ja pakettiautojen varaosien valtuutettuna jälleenmyyjänä. Meiltä löydät kaikki alkuperäiset varaosat nopealla toimituksella.

Mercedes-Benz ECO-huolto

Yli 6-vuotiaille autoille tarkoitettu edullinen Mercedes-Benz ECO-huolto laadukkaasti alkaen 199 €.

Mercedes-Benz Mobilo-liikkuvuusturva

Mercedes-Benz Mobilo -liikkuvuusturva

Mikäli eteen tulee yllättävä este – esimerkiksi rengasrikko, tekninen vika tai kolari Mobilo -liikkuvuusturva varmistaa, että matkasi jatkuu niin Suomessa kuin muualla Euroopassa.

¹Kiinteä hinta sisältää mallikohtaisen ECO-huolto A Mercedes-Benz-määräaikaishuollon perushuollon 6-vuotiaille ja sitä vanhemmille autoille. Hinta vaihtelee malleittain. Kilometri- ja aikaperusteiset huoltokohdat eivät sisälly hintaan, vaan suositellaan tehtäväksi tarpeen mukaan. ECO-huolto ei koske V8- tai AMG-moottoreilla varustettuja malleja. Esitetyt hinnat ovat suositushintoja, eivätkä sisällä ajosuoritteeseen ja/tai auton ikään mahdollisesti liittyviä määräaikaishuollon lisätöitä. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.

LänsiAuton Mercedes-Benz-huoltoliikkeet

LänsiAuto Hyvinkää toimipiste

LänsiAuto Hyvinkää

Osoite
Helletorpankatu 1
05830 Hyvinkää
Puhelinnumero automyynti 010 525 2372
Puhelinnumero huolto 010 525 2375
LänsiAuto Hyvinkää toimipiste
Automyynti ma-pe 10-18 la 10-15
Huolto ma-pe 7.30-17 la suljettu
LänsiAuto Hämeenlinna toimipiste

LänsiAuto Hämeenlinna

Osoite
Uhrikivenkatu 18
13130 Hämeenlinna
Puhelinnumero automyynti 010 525 2320
Puhelinnumero huolto 010 525 2331
LänsiAuto Hämeenlinna toimipiste
Automyynti ma-pe 10-18 la 10-15
Huolto ma-pe 7.30-17 la suljettu
LänsiAuto Lahti toimipiste

LänsiAuto Lahti

Osoite
Patometsänkatu 1
15610 Lahti
Puhelinnumero automyynti 010 525 2220
Puhelinnumero huolto 010 525 2231
LänsiAuto Lahti toimipiste
Automyynti ma-pe 10-18 la 10-15
Huolto ma-pe 7.30-17 la suljettu