LänsiAuto on Mercedes-Benz–korjaamosi Hämeenlinnassa

Mercedes-Benz huolto

LänsiAuto on Mercedes-Benz–korjaamosi Hämeenlinnassa

LänsiAuto Hämeenlinna on täyden palvelun Mercedes-Benz–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Mercedes-Benzin huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella. Olemme erikoistuneet ladattavien autojen korjaamiseen. Teemme myös kaikki Mercedes-Benzin peltikorjaus-, vauriokorjaus- ja maalaustyöt ammattitaidolla – nopeasti ja sujuvasti. Ota yhteyttä ammattilaisiimme, jotka auttavat mielellään kaikissa auton huoltoon liittyvissä tilanteissa.

nsiAuto Hämeenlinna on täyden palvelun Mercedes-Benz-huoltokorjaamosi

Olemme suomalainen perheyritys ja huollamme autosi 45 vuoden kokemuksella, sekä valtuutettuna Mercedes-Benz-merkkihuoltona tunnemme autosi kaikkein parhaiten. Meiltä saat kaikki Mercedes-Benzin huolto- ja korjauspalvelut mm. määräaikaishuollot, rengaspalvelut, katsastukset sekä korikorjaukset ja maalaukset. 

Vahvan asiantuntemuksen ja kokemuksen lisäksi meillä on käytössämme ajantasaiset, nimenomaan Mercedekselle suunnitellut työvälineet. Koulutetut mekaanikkomme käyttävät aina aitoja Mercedes-Benz-varaosia. Osat on valmistettu, testattu ja tarkastettu tiukkojen vaatimusten mukaisesti, jotta ne sopivat täydellisesti juuri sinun autollesi. Näin autosi säilyy aitona, laadukkaana ja luotettavana Mercedes-Benzinä.

Valtuutettuna täyden palvelun merkkihuoltona tarjoamme:
merkkihuoltopalvelut – toimimme kaikkien leasing-yhtiöiden kanssa
tekniset korjaukset ja huollot
maalaus- ja vauriokorjauspalvelut – toimimme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppanina
tuulilasikorjaukset
lisävarusteet ja alkuperäiset varaosat
katsastuspalvelu
rengaspalvelut

Kun tuot autosi LänsiAuton Mercedes-Benz-merkkihuoltoon, varmistat paitsi autosi laadun, luotettavuuden ja turvallisuuden, myös sen jälleenmyyntiarvon säilymisen. Käyttämällä merkkihuoltoa saat lisäksi muitakin etuja, kuten maksuttoman Mobilo-liikkuvuusturvan.

Varaa oma huoltoaikasi Mercedes-Benz-huoltoon kätevästi verkossa 24/7. Asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa Mercedes-Benz-huoltoon liittyvissä asioissa nettisivujemme chatissä sekä WhatsAppissa arkisin klo 7-18.

Mercedes-Benz ECO-huolto LänsiAutossa

Mercedes-Benz ECO-huolto LänsiAutossa

Yli 6-vuotiasiin autoihin edullinen Mercedes-Benz ECO-huolto laadukkaasti alkaen 199 €

Auto kaipaa säännöllistä huolenpitoa. Mercedes-Benz ECO-huolto sisältää perinteisen öljynvaihdon lisäksi huolto-ohjelman välttämättömät toimenpiteet. ECO-huollossa ammattitaitoiset mekaanikot huoltavat autosi aitoja varaosia ja testauslaitteita käyttäen. Näin autosi pysyy edullisesti 100 % Mercedeksenä. ECO-huollon hinta sisältää työn sekä aidot varaosat.¹

Mercedes-Benz Mobilo -liikkuvuusturva

Mercedes-Benz Mobilo -liikkuvuusturva palvelee 24/7

Mikäli eteen tulee yllättävä este – esimerkiksi rengasrikko, tekninen vika tai kolari Mobilo -liikkuvuusturva varmistaa, että matkasi jatkuu niin Suomessa kuin muualla Euroopassa. Autosi tullaan korjaamaan tien päälle tai se toimitetaan lähimpään merkkihuoltoliikkeeseen.

Kun teetät valtuutetun merkkihuollon LänsiAuton Mercedes-Benz-merkkihuollossa, autossasi on voimassa Mercedes-Benz Mobilo -liikkuvuusturva seuraavaan huoltoon saakka.

Huollon palvelut

Tekniset korjaukset ja huollot

LänsiAuto huolehtii teknisistä korjauksista ja määräaikaishuolloista.

Korikorjaus ja maalaus

Mikäli autossasi on vahingonkorjausta vaativa vaurio, sen korjaaminen alkaa vahinkotarkastuksella. Vahinkotarkastuksen jälkeen varaamme ajan vahinkojen mukaiseen korikorjaukseen ja/ tai maalaukseen.

Tuulilasikorjaukset

Mikäli tuulilasisi on haljennut tai siihen on tullut kiveniskemä, huolehdimme sen korjaamisesta kustannustehokkaasti ja nopeasti. Mikäli sinulla on lasivakuutus, hoidamme tarvittavat toimenpiteet puolestasi. Toimimme kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Mercedes-Benz varaosat

Varaosat

LänsiAuto palvelee henkilö- ja pakettiautojen varaosien valtuutettuna jälleenmyyjänä. Meiltä löydät kaikki alkuperäiset varaosat nopealla toimituksella.

Mercedes-Benz ECO-huolto

Yli 6-vuotiaille autoille tarkoitettu edullinen Mercedes-Benz ECO-huolto laadukkaasti alkaen 199 €.

LänsiAuto Hämeenlinna Mercedes-Benz korjaamo

Uhrikivenkatu 18, Hämeenlinna
ma-pe 7.30-17
la suljettu

¹Kiinteä hinta sisältää mallikohtaisen ECO-huolto A Mercedes-Benz-määräaikaishuollon perushuollon 6-vuotiaille ja sitä vanhemmille autoille. Hinta vaihtelee malleittain. Kilometri- ja aikaperusteiset huoltokohdat eivät sisälly hintaan, vaan suositellaan tehtäväksi tarpeen mukaan. ECO-huolto ei koske V8- tai AMG-moottoreilla varustettuja malleja. Esitetyt hinnat ovat suositushintoja, eivätkä sisällä ajosuoritteeseen ja/tai auton ikään mahdollisesti liittyviä määräaikaishuollon lisätöitä. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.