Käytetyt farmarit

Osta käytetty farmariauto LänsiAutosta. Farmari on oiva valinta, kun mukanasi kulkee perhettä, urheiluvarusteita tai vaikkapa lemmikki. Farmareissa auton katto jatkuu perään asti antaen takaluukulle lisää korkeutta ja mahdollistaen näin enemmän kuljetustilaa. LänsiAutosta löydät laajan valikoiman farmariautoja useasta eri hintaluokasta. Ota meihin yhteyttä helposti verkkosivujemme lomakkeella, WhatsAppissa, chatissa tai puhelimitse. Chat-tiimimme palvelee ja avustaa sinua kaikissa vaihtoautomyyntiin liittyvissä asioissa joka päivä klo 9-23 vuoden ympäri. Tutustu valikoimaan ja löydä omasi!

Tutustu valikoimaan

Volkswagen Passat

20 790 €
Tai alk. 249 € / kk
2018
käytetty
plug-in-hybridi (bensiini)
automaatti

Volkswagen Passat

28 900 €
Tai alk. 329 € / kk
2021
käytetty
plug-in-hybridi (bensiini)
automaatti

Volvo V60

28 290 €
Tai alk. 329 € / kk
2020
käytetty
plug-in-hybridi (bensiini)
automaatti

Käytetyt farmarit laajasta valikoimasta

Osta käytetty farmari edullisesti LänsiAuton laajasta valikoimasta. Farmariauton korimalli mahdollistaa suurtenkin tavaroiden kuljetuksen takapenkin selkänojaa säätämällä. Tuttavallisemmin “farkuissa” akseliväli on usein suurempi kuin vastaavissa sedan- tai hatchback -malleissa. Auton takajousitusta on usein myös sovellettu paremmin raskaamman tavarakuorman kuljettamiseen sopivammaksi. Hyödynnä myös edulliset lisäpalvelut vaihtoauton ostajalle, kuten LänsiAuto Kasko -vakuutus ja LänsiAuto Safe -lisäturva alle 8 vuotta vanhoille ja alle 150 000 km ajetuille käytetyille autoille.

Miksi ostaa vaihtoauto LänsiAutosta?

1

Laaja valikoima nopealla vaihtuvuudella

Markkinoiden kiinnostavin valikoima autoja kaikista kokoluokista. Hurjan tehokas osto-organisaatio varmistaa parhaat hinnat ja halutuimmat tuotteet valikoiman vaihtuessa joka kuukausi.

2

Suomalainen perheyritys

Olemme suomalainen perheyritys jo vuodesta 1978. Panostamme asiakaspalveluun – ammattimainen ja palveleva henkilöstömme auttaa sinua kaikissa autoasioissasi.

3

Joustavaa omistamista

Me LänsiAutossa pyrimme löytämään sinulle parhaan rahoitusratkaisun! Valitse osamaksu ja leasing. Räätälöimme sinulle sopivan kuukausierän ja maksuaikaa saat jopa 84 kuukauteen asti.