Olemme to 20.6. avoinna klo 16 saakka. Juhannuksena pe 21.6. ja la 22.6. liikkeemme ovat suljettu. Katso poikkeavat aukioloajat

Pakettiautohuolto

Pakettiautohuolto LänsiAutossa

LänsiAuton valtuutetut merkkihuollot huoltavat ja korjaavat kaikenkokoiset pakettiautot. Meillä on 45 vuoden kokemus merkkihuolto- ja korjaamotoiminnasta, ja palvelemme kaikissa pakettiautojen huolto- ja korjaustöissä.

Kun yrityksesi toiminta vaatii luotettavaa pakettiautoa, on tärkeää ylläpitää sen kuntoa ja luotettavuutta säännöllisillä huolloilla. LänsiAuton valtuutettu merkkihuolto huoltaa ja korjaa kaikkien edustamiemme automerkkien pakettiautot 9 eri toimipisteessä. Huoltohallimme ovat tilavat ja modernit ja pakettiautojen huollot onnistuvat nopeallakin aikataululla. Varaa huolto nyt ja varmista arjen ja työn sujuvuus luottavaisin mielin toimivan pakettiauton kanssa.

Mikäli tarvitset sijaisautoa huollon tai korjauksen ajaksi, löydät LänsiAuton sijaisautopalvelusta ratkaisun tarpeisiisi. Mahdollistamme pakettiauton sijaisautoksi huollon tai korjauksen ajaksi, jotta voit jatkaa päivääsi normaalisti ilman viivästyksiä arkeesi tai työntekoon. Sijaisauton voit varata kätevästi verkkovarauksen yhteydessä tai ottamalla asiantuntijoihimme yhteyttä chatissa arkisin kello 7-18.

Katso tarkemmat yhteystiedot ja merkkihuoltotoimipisteemme sivun alalaidasta.

Sattuiko liikenteessä vahinko? Ei hätää! Korjaamme kaikkien pakettiautomerkkien ja -mallien peltivauriot.

On yleistä ja normaalia, että pakettiauton korinosat vaurioituvat esimerkiksi työmailla ja kuljetuskeikoilla, joissa täytyy päästä ahtaampiin paikkoihin. Pahimmat kolhut ja naarmut tulisi korjauttaa mahdollisimman nopeasti turvallisuuden kannalta. Nopea toiminta auttaa myös ennalta ehkäisemään muun muassa ruostumista. Teemme kaikkien pakettiautojen vauriokorjaukset – merkistä ja mallista huolimatta! Toimimme myös kaikkien suomalaisten vakuutusyhtiöiden kumppanina.

Tuo pakettiautosi LänsiAuton korikorjaamoon. Aloitamme prosessin vahinkotarkastuksella, jossa arvioimme korjausten tarpeen sekä hinnan. Korikorjaukset tehdään vahvan ammattitaidon omaavien peltiseppiemme toimesta. Korjauksen jälkeen pakettiautosi näyttää siltä, kuin mitään ei olisi käynytkään. Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Olemme tukenasi koko prosessin ajan ja autamme tarvittaessa vahinkoilmoituksen kanssa.

Merkkihuollon edustukset

BMW-Service-logo
Chevrolet logo
citroen logo
Mazda-logo
Mercedes-Benz logo
Opel-logo
Peugeot logo
Saab logo