LänsiAuto Kasko ensimmäiseksi vuodeksi alk. 299 €

LänsiAuto vaihtoautot

LänsiAuto Kasko nyt vuodeksi kampanjahintaan

Autosi vakuuttaminen on nyt edullista! Ostaessa tai vaihtaessasi meillä auton, saat edullisen kaskovakuutuksen uuteen autoosi. Etu koskee ensimmäistä vakuutusvuotta ja edellyttää Ifin liikennevakuutusta. Saat Ifin Kaskoon aina 80 %:n lähtöbonuksen!

LänsiAuto Kasko ensimmäiseksi vuodeksi kampanjahintaan!

Ostaessa tai vaihtaessasi meillä auton, saat edullisen kaskovakuutuksen uuteen autoosi. LänsiAuto Kasko on LänsiAuton asiakkaille tarkoitettu, räätälöity ja valmiiksi kilpailutettu vakuutus. LänsiAuto Kasko myönnetään henkilöasiakkaiden yksityiskäyttöisiin autoihin. Ifin kaskovakuutukset kattavat laajasti liikenteessä tapahtuvat onnettomuudet.

Tarjous koskee yksityishenkilöiden yksityiskäyttöön ostamia käytettyjä henkilö- ja pakettiautoja. Etu koskee ensimmäistä vakuutusvuotta ja edellyttää Ifin liikennevakuutusta. Saat Ifin Kaskoon aina 80 %:n lähtöbonuksen!

Auton myyntihinta enintäänAlle 20 000 €30 000 €40 000 €50 000 €60 000 €
Täyskasko ilman lisäturvia299 €399 €499 €699 €799 €
Lisämaksu lasi- ja lunastusturvasta89 €89 €89 €89 €89 €
Lisämaksu sijaisautoturvasta99 €99 €99 €99 €99 €

Vakuutuksen hinta määräytyy auton myyntihinnan mukaan. Auton maksimihinta 60 000 €, lisäturvat räätälöitävissä asiakkaan tarpeen mukaan. Omavastuu henkilöautolle 300 € ja pakettiautolle 500 €. Ei tarjolla alle 24-vuotiaille vakuutuksenottajille.

Tarkat tiedot LänsiAuto Kaskon vaihtoehdoista ja kattavuudesta saat automyynnistämme.

Vakuutuksen myöntää If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike, rekisteröity kotipaikka Tukholma, Y-tunnus 1602149-8, PL 4, 00025 IF

LänsiAuto vaihtoautot

Tutustu yli 800 vaihtoauton valikoimaan.

Vaihtoautovalikoimamme sisältää kattavasti varusteltuja autoja laidasta laitaan eri hinta- ja kokoluokista – joten valinnanvaraa riittää. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä seuraava autosi!

Myy autosi LänsiAutolle!

Ostamme jatkuvasti käytettyjä autoja – järkevään hintaan. Teemme autostasi kilpailukykyisen tarjouksen. Pyydä ostotarjous autostasi helposti ja nopeasti lomakkeen kautta, tarjouspyyntö ei sido sinua mihinkään!

LänsiAuto Safe -lisäturva – turvalliset ja huolettomat ajokilometrit vaihtoautollesi

Arveluttavatko vaihtoauton luotettavuus ja huolettomuus? LänsiAuto Safe -lisäturva kattaa laajasti äkilliset ja odottamattomat viat ensimmäisen 12 kuukauden tai 20 000 kilometrin aikana.

Miksi ostaa vaihtoauto LänsiAutosta?

1

Laaja valikoima

LänsiAutosta löydät laajan valikoiman käytettyjä sähköautoja, hybridiautoja, pakettiautoja, farmareita ja pieniä kaupunkiautoja jokaiseen makuun.

2

Panostamme asiakaspalveluun

Siistit toimipisteet, ammattimainen ja palveleva henkilöstö auttaa sinua kaikissa autoasioissasi.

3

Joustavaa omistamista

Me LänsiAutossa pyrimme löytämään juuri sinulle parhaan rahoitusratkaisun! Valittavanasi on osamaksu ja leasing. Meiltä saat reilun hyvityksen vanhasta autostasi.