LänsiAuto Kasko ensimmäiseksi vuodeksi alk. 299 €

LänsiAuto vaihtoautot

LänsiAuto Kasko nyt vuodeksi kampanjahintaan

Autosi vakuuttaminen on nyt edullista! Ostaessa tai vaihtaessasi meillä auton, saat edullisen kaskovakuutuksen uuteen autoosi. Etu koskee ensimmäistä vakuutusvuotta ja edellyttää Ifin liikennevakuutusta. Saat Ifin Kaskoon aina 80 %:n lähtöbonuksen!

LänsiAuto Kasko ensimmäiseksi vuodeksi kampanjahintaan!

Ostaessa tai vaihtaessasi meillä auton, saat edullisen kaskovakuutuksen uuteen autoosi. LänsiAuto Kasko on LänsiAuton asiakkaille tarkoitettu, räätälöity ja valmiiksi kilpailutettu vakuutus. LänsiAuto Kasko myönnetään henkilöasiakkaiden yksityiskäyttöisiin autoihin. Ifin kaskovakuutukset kattavat laajasti liikenteessä tapahtuvat onnettomuudet.

Tarjous koskee yksityishenkilöiden yksityiskäyttöön ostamia käytettyjä henkilö- ja pakettiautoja. Etu koskee ensimmäistä vakuutusvuotta ja edellyttää Ifin liikennevakuutusta. Saat Ifin Kaskoon aina 80 %:n lähtöbonuksen!

Auton myyntihinta enintäänAlle 20 000 €30 000 €40 000 €50 000 €60 000 €
Täyskasko ilman lisäturvia299 €399 €499 €699 €799 €
Lisämaksu lasi- ja lunastusturvasta89 €89 €89 €89 €89 €
Lisämaksu sijaisautoturvasta99 €99 €99 €99 €99 €

Vakuutuksen hinta määräytyy auton myyntihinnan mukaan. Auton maksimihinta 60 000 €, lisäturvat räätälöitävissä asiakkaan tarpeen mukaan. Törmäysturvan omavastuu on 500 €, muiden vahinkolajien (esim. pysäköinti, eläinkolari, palo, varkaus, ilkivalta) omavastuu 200 €.

Tarkat tiedot LänsiAuto Kaskon vaihtoehdoista ja kattavuudesta saat automyynnistämme.

Vakuutuksen myöntää If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike, rekisteröity kotipaikka Tukholma, Y-tunnus 1602149-8, PL 4, 00025 IF

LänsiAuto Safe – edullinen lisäturva vaihtoautollesi vuodeksi

Arveluttavatko vaihtoauton luotettavuus ja huolettomuus? LänsiAuto Safe -lisäturvan avulla turvaat käytetyn autosi tulevat ajokilometrit alkaen alle 2 €/päivä. LänsiAuto Safe -lisäturva kattaa laajasti äkilliset ja odottamattomat viat ensimmäisen 12 kuukauden tai 20 000 kilometrin aikana. Anna meidän huolehtia autostasi puolestasi.

LänsiAuton Chat

LänsiAuton chat-myynti palvelee aamusta iltaan vuoden jokaisena päivänä – myös joulun pyhinä!

Vaihtoautojen chat-myyntitiimi palvelee sinua kaikissa automyyntiin liittyvissä asioissa joka päivä klo 9-23. Valitse auto valikoimastamme ja ota chatissa myyjäämme yhteyttä. Tee helpot autokaupat suoraan kotisohvaltasi!

Auto Euroopasta - LänsiAuto Concierge

Auto Euroopasta LänsiAuto Concierge -palvelun avulla

Etkö löydä sinulle sopivaa autoa Suomesta? Ei hätää, LänsiAuto Concierge -palvelu etsii juuri haluamasi ja tarpeisiisi sopivan auton Euroopasta ja toimittaa auton tarkastettuna ja Suomeen rekisteröitynä avaimet käteen -periaatteella. Helppoa, eikö? Tutustu lisää ja ota meihin yhteyttä jo tänään!

Myy autosi LänsiAutolle!

Ostamme jatkuvasti käytettyjä autoja – järkevään hintaan. Teemme autostasi kilpailukykyisen tarjouksen. Pyydä ostotarjous autostasi helposti ja nopeasti lomakkeen kautta, tarjouspyyntö ei sido sinua mihinkään!

Miksi ostaa vaihtoauto LänsiAutosta?

1

Laaja valikoima

LänsiAutosta löydät laajan valikoiman käytettyjä sähköautoja, hybridiautoja, pakettiautoja, farmareita ja pieniä kaupunkiautoja jokaiseen makuun.

2

Panostamme asiakaspalveluun

Siistit toimipisteet, ammattimainen ja palveleva henkilöstö auttaa sinua kaikissa autoasioissasi.

3

Joustavaa omistamista

Me LänsiAutossa pyrimme löytämään juuri sinulle parhaan rahoitusratkaisun! Valittavanasi on osamaksu ja leasing. Meiltä saat reilun hyvityksen vanhasta autostasi.