LänsiAuto Helsinki huoltaa ja korjaa autosi

LänsiAuto Helsingistä löydät laadukkaat merkkihuoltopalvelut autollesi

Valtuutetussa merkkihuollossamme työskentelee huippuosaavia ammattilaisia, jotka ovat erikoistuneet edustamiemme automerkkien huolto- ja korjaustöihin. Heidän ammattitaitonsa ja jatkuva koulutuksensa takaavat sen, että autosi on parhaissa mahdollisissa käsissä.

Meille on kunnia-asia, että saat autosi nopeasti ja sujuvasti merkkihuoltoon ilman kohtuuttomia jonoja tai odotusaikoja. Olemme suomalainen perheyritys ja meillä on jo 45 vuoden kokemus merkkihuolto- ja korjaamotoiminnasta. Palvelemme ammattitaidolla kaikkia edustamiamme automerkkejä kaikissa huolto- ja korjaustöissä.

Valtuutettuna täyden palvelun merkkihuoltona tarjoamme kaikki tarvittavat huoltopalvelut edustamillemme huoltomerkeille sekä vauriokorjauspalvelut kaikille automerkeille ja -malleille.

Asiakkaidemme palautteita:

“Ensimmäinen huolto jossa oli kiva käydä ’98 Hondalla. Hyvää palvelua ja mekaanikko antoi hyviä huomioita. Tulen toistekin.”

Palvelemme kaikissa huollon asioissa nyt myös WhatsAppissa arkisin klo 7-18!

Vältä puhelimessa jonottaminen ja ota yhteyttä nyt WhatsAppin kautta. Asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa huollon asioissa arkisin kello 7-18. Voit myös varata huolto- tai vahinkotarkastusajan kätevästi WhatsAppissa.

citroen logo

Valtuutettu Citroën-merkkihuolto

LänsiAuto Helsinki on täyden palvelun Citröen–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Citröenin huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella.

Kia logo

Valtuutettu Kia-merkkihuolto

LänsiAuto Helsinki on täyden palvelun Kia–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Kian huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella.

Valtuutettu Honda-merkkihuolto

LänsiAuto Helsinki on täyden palvelun Honda–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Hondan huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella.

Mazda-logo

Valtuutettu Mazda-merkkihuolto

LänsiAuto Helsinki on täyden palvelun Mazda–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Mazdan huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella.

Opel-logo

Valtuutettu Opel-merkkihuolto

LänsiAuto Helsinki on täyden palvelun Opel–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Opelin huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella.

Peugeot logo

Valtuutettu Peugeot-merkkihuolto

LänsiAuto Helsinki on täyden palvelun Peugeot–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Peugeotin huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella.

Chevrolet logo

Valtuutettu Chevrolet-merkkihuolto

LänsiAuto Helsinki on täyden palvelun Chevrolet–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Chevroletin huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella.

Saab logo

Valtuutettu Saab-merkkihuolto

LänsiAuto Helsinki on täyden palvelun Saab–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Saabin huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella.

Korikorjaamo

LänsiAuto Helsinki on täyden palvelun korikorjaamo ja palvelee kaikissa peltikorjaus-, vauriokorjaus- ja maalaustöissä ammattitaidolla – nopeasti ja sujuvasti.

Citroën Eco-merkkihuolto

Citroën Eco-merkkihuolto on edullinen huolto yli 5-vuotiaalle autollesi. Huollattamalla autosi LänsiAuton Citroën Eco-merkkihuollossa autosi huoltaa merkkihuollon koulutetut ammattilaiset ja saat merkkihuollon leiman huoltokirjaasi.

Honda EKO-huolto

Koulutetut Honda-merkkihuollon mekaanikkomme huoltavat autosi alkuperäisosin ja -työkaluin. Hyödynnä edullinen yli 5-vuotiaille autoille tarkoitettu Honda EKO-huolto ja varaa aika huoltoon nyt!

Honda EKO-huollon hinta alkaen:
– Bensiinimallit alk. 179€
– Dieselmallit alk. 199€

Peugeot ECO-merkkihuolto

LänsiAuton Peugeot ECO-merkkihuollon koulutetut ammattilaiset ja Peugeotiin erikoistuneet mekaanikkomme huoltaa yli 5-vuotiaan autosi huolto-ohjelman mukaisesti edullisempaan hintaan!

Huollon palvelut

Mercedes-Benz tekniset huollot

Tekniset korjaukset ja huollot

LänsiAuto huolehtii teknisistä korjauksista ja määräaikaishuolloista.

Korikorjaus ja maalaus

Mikäli autossasi on vahingonkorjausta vaativa vaurio, sen korjaaminen alkaa vahinkotarkastuksella. Vahinkotarkastuksen jälkeen varaamme ajan vahinkojen mukaiseen korikorjaukseen ja/ tai maalaukseen.

Tuulilasikorjaukset

Mikäli tuulilasisi on haljennut tai siihen on tullut kiveniskemä, huolehdimme sen korjaamisesta kustannustehokkaasti ja nopeasti. Mikäli sinulla on lasivakuutus, hoidamme tarvittavat toimenpiteet puolestasi. Toimimme kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Varaosat

LänsiAuto palvelee henkilö- ja pakettiautojen varaosien valtuutettuna jälleenmyyjänä. Meiltä löydät kaikki alkuperäiset varaosat nopealla toimituksella.

LänsiAuto Helsingin huollon palvelut

Laivalahdenkatu 8, Helsinki
ma-pe 7.00-17
la suljettu