LänsiAuto on Citröen–korjaamosi Helsingissä

Citroën huolto

LänsiAuto on Citröen–korjaamosi Helsingissä

LänsiAuto Helsinki on täyden palvelun Citröen–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Citröenin huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella. Olemme myös erikoistuneet ladattavien autojen korjaamiseen. Ota yhteyttä ammattilaisiimme, jotka auttavat mielellään kaikissa auton huoltoon liittyvissä tilanteissa.

LänsiAuto Helsingin Citroën-merkkihuolto sijaitsee Helsingin Herttoniemessä helppojen kulkuyhteyksien varrella. Huoltoliike sijaitsee lähellä metroasemaa ja linja-autoliikenne viereisellä tiellä on aktiivista. Tarvittaessa voit myös varata laadukkaan sijaisauton huollon ajaksi.

nsiAuto Helsinki pitää Citroënisi kunnossa

Ammattitaitoiset ja Citroënin kouluttamat mekaanikkomme käyttävät aina Citroën-testilaitteita sekä alkuperäisiä varaosia. Kaikki huoltotöissä käytetyt osat ovat aina Citroën-alkuperäisosia, jotka täyttävät valmistajan laatu-, luotettavuus- ja pitkäikäisyysvaatimukset. Ne on suunniteltu sopimaan autoosi ja varmistavat maksimaalisen turvallisuuden. Laadukkaiden alkuperäisosien käyttö auttaa pitämään autosi huippukunnossa useiden vuosien ajan.

Teemme myös kaikki Citroënin peltikorjaus-, vauriokorjaus- ja maalaustyöt ammattitaidolla – nopeasti ja sujuvasti.

Valtuutettuna täyden palvelun merkkihuoltona tarjoamme:
• merkkihuoltopalvelut – toimimme kaikkien leasing-yhtiöiden kanssa
 tekniset korjaukset ja huollot
• maalaus- ja vauriokorjauspalvelut – toimimme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppanina
• tuulilasikorjaukset
• lisävarusteet ja alkuperäiset varaosat
• katsastuspalvelu
 rengaspalvelut

Varaa oma huoltoaikasi Citroën-huoltoon kätevästi verkossa 24/7. Asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa huoltoon liittyvissä asioissa nettisivujemme chatissä sekä WhatsAppissa arkisin klo 7-18.

Huollon palvelut

Citroen tekniset huollot

Tekniset korjaukset ja huollot

LänsiAuto huolehtii teknisistä korjauksista ja määräaikaishuolloista.

Korikorjaus ja maalaus

Mikäli autossasi on vahingonkorjausta vaativa vaurio, sen korjaaminen alkaa vahinkotarkastuksella. Vahinkotarkastuksen jälkeen varaamme ajan vahinkojen mukaiseen korikorjaukseen ja/ tai maalaukseen.

Citroen tuulilasikorjaukset

Tuulilasikorjaukset

Mikäli tuulilasisi on haljennut tai siihen on tullut kiveniskemä, huolehdimme sen korjaamisesta kustannustehokkaasti ja nopeasti. Mikäli sinulla on lasivakuutus, hoidamme tarvittavat toimenpiteet puolestasi. Toimimme kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Varaosat

LänsiAuto palvelee henkilö- ja pakettiautojen varaosien valtuutettuna jälleenmyyjänä. Meiltä löydät kaikki alkuperäiset varaosat nopealla toimituksella.

Citroën Eco-huolto

Citroën Eco-merkkihuolto on pysyvästi aina edullinen laatuhuolto viisi vuotta täyttäneelle autollesi.

LänsiAuto Helsinki Citröen korjaamo

Laivalahdenkatu 8, Helsinki
ma-pe 7.00-17
la suljettu