LänsiAuto Hyvinkää huoltaa ja korjaa autosi

LänsiAuto Hyvinkää huolto

LänsiAuto Hyvinkää huoltaa ja korjaa autosi

Autot kehittyvät koko ajan ja pitävät sisällään yhä enemmän teknologiaa. Siksi autot tarvitsevat säännöllistä huoltoa ja tarkastusta. Koulutetuilla ja asiantuntevilla mekaanikoillamme on paras tietotaito autostasi. Oikein ja laadukkaasti tehdyllä huollolla saat huolettomia kilometrejä. Ja auton jälleenmyyntiarvokin säilyy parempana.

Asiakkaidemme palautteita:

“Huolto, renkaidenvaihto, katsastus sekä sisä- ja ulkopesu hoitui kerta käynnillä ja vieläpä alle annetun aika-arvion. Vaivatonta ja helppoa asiointia kaiken kaikkiaan.”

citroen logo

Valtuutettu Citröen–merkkihuolto

LänsiAuto Hyvinkää on täyden palvelun Citröen–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Citröenin huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella.

Valtuutettu Honda–merkkihuolto

LänsiAuto Hyvinkää on täyden palvelun Honda–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Hondan huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella.

Mercedes-Benz logo

Valtuutettu Mercedes-Benz–merkkihuolto

LänsiAuto Hyvinkää on täyden palvelun Mercedes-Benz–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Mercedes-Benzin huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella.

Valtuutettu Nissan–merkkihuolto

LänsiAuto Hyvinkää on täyden palvelun Nissan–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Nissanin huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella.

Opel-logo

Valtuutettu Opel–merkkihuolto

LänsiAuto Hyvinkää on täyden palvelun Opel–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Opelin huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella.

Peugeot logo

Valtuutettu Peugeot–merkkihuolto

LänsiAuto Hyvinkää on täyden palvelun Peugeot–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Peugeot huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella.

Korikorjaamo

LänsiAuto Hyvinkää on täyden palvelun korikorjaamo ja palvelee kaikissa peltikorjaus-, vauriokorjaus- ja maalaustöissä ammattitaidolla – nopeasti ja sujuvasti.

Huollon palvelut

Mercedes-Benz tekniset huollot

Tekniset korjaukset ja huollot

LänsiAuto huolehtii teknisistä korjauksista ja määräaikaishuolloista.

Korikorjaus ja maalaus

Mikäli autossasi on vahingonkorjausta vaativa vaurio, sen korjaaminen alkaa vahinkotarkastuksella. Vahinkotarkastuksen jälkeen varaamme ajan vahinkojen mukaiseen korikorjaukseen ja/ tai maalaukseen.

Varaosat

LänsiAuto palvelee henkilö- ja pakettiautojen varaosien valtuutettuna jälleenmyyjänä. Meiltä löydät kaikki alkuperäiset varaosat nopealla toimituksella.

LänsiAuto Hyvinkää Huolto

Helletorpankatu 1, Hyvinkää
ma-pe 7.30-17
la suljettu