LänsiAuto Espoo huoltaa ja korjaa autosi

LänsiAuto Espoo huolto

LänsiAuto Espoosta löydät laadukkaan merkkihuollon autollesi

LänsiAuto on suomalainen perheyritys, joka on palvellut huolto- ja korjaustöissä jo yli 45 vuoden ajan. Pitkä historiamme takaa vankan ammattitaidon ja luotettavuuden merkkihuoltopalveluissamme. Voit luottaa siihen, että autosi on ammattitaitoisten asiantuntijoidemme käsissä. LänsiAuto Espoon hieno ja tilava autotalo tarjoaa ensiluokkaiset tilat koulutetuille mekaanikoillemme työskennellä autosi parissa.

Valtuutetussa merkkihuollossamme työskentelee huippuosaavia ammattilaisia, jotka ovat erikoistuneet edustamiemme automerkkien huolto- ja korjaustöihin. Heidän ammattitaitonsa ja jatkuva koulutuksensa takaavat sen, että autosi on parhaissa mahdollisissa käsissä.

Valtuutettuna täyden palvelun merkkihuoltona tarjoamme kaikki tarvittavat huolto- ja korjauspalvelut edustamillemme huoltomerkeille.

Palvelemme kaikissa huollon asioissa nyt myös WhatsAppissa arkisin klo 7-18!

Vältä puhelimessa jonottaminen ja ota yhteyttä nyt WhatsAppin kautta. Asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa huollon asioissa arkisin kello 7-18. Voit myös varata huolto- tai vahinkotarkastusajan kätevästi WhatsAppissa.

LänsiAuto Espoo huollon palvelut

Marsbyntie 3, Espoo
ma-pe 7.30-17
la suljettu

Asiakkaidemme palautteita:

“Poikkeuksellisen hyvää ja selkeää palvelua huoltoneuvojalta verrattuna muihin autohuoltamoihin”

BMW Logo

Valtuutettu BMW-merkkihuolto

LänsiAuto Espoo on täyden palvelun BMW–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa BMW:n huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella.

citroen logo

Valtuutettu Citroën-merkkihuolto

LänsiAuto Espoo on täyden palvelun Citröen–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Citröenin huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella.

Opel-logo

Valtuutettu Opel-merkkihuolto

LänsiAuto Espoo on täyden palvelun Opel–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Opelin huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella.

Peugeot logo

Valtuutettu Peugeot-merkkihuolto

LänsiAuto Espoo on täyden palvelun Peugeot–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Peugeotin huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella.

Toyota logo

Valtuutettu Toyota-merkkihuolto

LänsiAuto Espoo on täyden palvelun Toyota–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Toyotan huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella.

Saab logo

Valtuutettu Saab-merkkihuolto

LänsiAuto Espoo on täyden palvelun Saab–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Saabin huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella.

Korikorjaamo

LänsiAuto Espoo on täyden palvelun korikorjaamo ja palvelee kaikissa peltikorjaus-, vauriokorjaus- ja maalaustöissä ammattitaidolla – nopeasti ja sujuvasti.

Huollon palvelut

Mercedes-Benz tekniset huollot

Tekniset korjaukset ja huollot

LänsiAuto huolehtii teknisistä korjauksista ja määräaikaishuolloista.

Korikorjaus ja maalaus

Mikäli autossasi on vahingonkorjausta vaativa vaurio, sen korjaaminen alkaa vahinkotarkastuksella. Vahinkotarkastuksen jälkeen varaamme ajan vahinkojen mukaiseen korikorjaukseen ja/ tai maalaukseen.

Varaosat

LänsiAuto palvelee henkilö- ja pakettiautojen varaosien valtuutettuna jälleenmyyjänä. Meiltä löydät kaikki alkuperäiset varaosat nopealla toimituksella.