LänsiAuto on Opel–korjaamosi Espoossa

LänsiAuto Espoo huolto

LänsiAuto Espoo pitää Opelisi merkkihuollettuna

LänsiAuto Espoo on täyden palvelun Opel–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Opelin huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella. Olemme erikoistuneet myös ladattavien autojen korjaamiseen. Ota yhteyttä ammattilaisiimme, jotka auttavat mielellään kaikissa auton huoltoon liittyvissä tilanteissa.

LänsiAuto on suomalainen perheyritys, joka on palvellut huolto- ja korjaustöissä jo yli 45 vuoden ajan. Pitkä historiamme takaa vankan ammattitaidon ja luotettavuuden merkkihuoltopalveluissamme. Voit luottaa siihen, että autosi on ammattitaitoisten asiantuntijoidemme käsissä. LänsiAuto Espoo sijaitsee Marsbyntiellä Hannuksenpellossa kauppakeskus Liilan läheisyydessä. Hieno, iso ja moderni rakennuksemme tarjoaa ensiluokkaiset tilat koulutetuille mekaanikoillemme työskennellä autosi parissa.

Valtuutettuna täyden palvelun merkkihuoltona tarjoamme kaikki tarvittavat huolto- ja korjauspalvelut Opel-autoille.

nsiAuto Espoo on täyden palvelun Opel-huoltokorjaamosi

Valtuutetussa Opel-merkkihuollossamme työskentelee huippuosaavia ammattilaisia, jotka ovat erikoistuneet Opelin huolto- ja korjaustöihin. Heidän ammattitaitonsa ja jatkuva koulutuksensa takaavat sen, että autosi on parhaissa mahdollisissa käsissä. Kaikki huoltotöissä käytetyt osat ovat aina Opel-alkuperäisosia, jotka täyttävät valmistajan laatu-, luotettavuus- ja pitkäikäisyysvaatimukset. Ne on suunniteltu sopimaan autoosi ja varmistavat maksimaalisen turvallisuuden. Laadukkaiden alkuperäisosien käyttö auttaa pitämään autosi huippukunnossa useiden vuosien ajan.

Teemme myös kaikki Opelin peltikorjaus-, vauriokorjaus- ja maalaustyöt ammattitaidolla – nopeasti ja sujuvasti.

Valtuutettuna täyden palvelun merkkihuoltona tarjoamme:
• merkkihuoltopalvelut – toimimme kaikkien leasing-yhtiöiden kanssa
 tekniset korjaukset ja huollot
• maalaus- ja vauriokorjauspalvelut – toimimme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppanina
• tuulilasikorjaukset
• lisävarusteet ja alkuperäiset varaosat
• katsastuspalvelu
 rengaspalvelut

Tervetuloa Opel-huoltoon Espooseen! Varaa oma huoltoaikasi Opel-huoltoon kätevästi verkossa 24/7. Asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa huoltoon liittyvissä asioissa nettisivujemme chatissä sekä WhatsAppissa arkisin klo 7-18.

LänsiAuto Espoo Opel korjaamo

Marsbyntie 3, Espoo
ma-pe 7.30-17
la suljettu

Huollon palvelut

Mercedes-Benz tekniset huollot

Tekniset korjaukset ja huollot

LänsiAuto huolehtii teknisistä korjauksista ja määräaikaishuolloista.

Korikorjaus ja maalaus

Mikäli autossasi on vahingonkorjausta vaativa vaurio, sen korjaaminen alkaa vahinkotarkastuksella. Vahinkotarkastuksen jälkeen varaamme ajan vahinkojen mukaiseen korikorjaukseen ja/ tai maalaukseen.

Tuulilasikorjaukset

Mikäli tuulilasisi on haljennut tai siihen on tullut kiveniskemä, huolehdimme sen korjaamisesta kustannustehokkaasti ja nopeasti. Mikäli sinulla on lasivakuutus, hoidamme tarvittavat toimenpiteet puolestasi. Toimimme kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Varaosat

LänsiAuto palvelee henkilö- ja pakettiautojen varaosien valtuutettuna jälleenmyyjänä. Meiltä löydät kaikki alkuperäiset varaosat nopealla toimituksella.