Mercedes-Benz ECO-huolto yli 6-vuotiaalle autollesi

Mercedes-Benz-huolto

Edullinen Mercedes-Benz ECO-huolto yli 6-vuotialle autoille

Auto kaipaa säännöllistä huolenpitoa. Varaa oma huoltoaikasi Mercedes-Benz ECO-huoltoon Hyvinkäälle, Hämeenlinnaan tai Lahteen kätevästi verkossa 24/7. Asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa huoltoon liittyvissä asioissa nettisivujemme chatissa sekä WhatsAppissa arkisin klo 7-18.

Mercedes-Benz ECO-merkkihuolto LänsiAutossa

Yli 6-vuotiasiin autoihin edullinen Mercedes-Benz ECO-huolto laadukkaasti ja nopealla ajalla alkaen 199 €!

Mercedes-Benz ECO-huolto sisältää perinteisen öljynvaihdon lisäksi huolto-ohjelman välttämättömät toimenpiteet, joilla autosi on aina aito Mercedes-Benz. ECO-huollossa ammattitaitoiset mekaanikot huoltavat autosi aitoja varaosia ja testereitä käyttäen. Näin autosi pysyy edullisesti 100 % Mercedeksenä. ECO-huollon hinta sisältää työn sekä aidot varaosat.¹

Autosta kannattaa pitää huolta ympäri vuoden ja säännöllisten huoltojen ansiosta voit aina luottaa autoosi ja ajaa huolettomasti. LänsiAuton Mercedes-Benz-merkkihuollossa saat loistavaa palvelua ja huoltotarpeisiin sekä korikorjauksiin reagoidaan nopeasti. Koulutetut mekaanikkomme huoltavat autosi alkuperäisosin ja -työkaluin. He tuntevat autosi ja varmistavat sen toimivuuden. Hyödynnä edullinen yli 6-vuotiaille autoille tarkoitettu Mercedes-Benz ECO-huolto ja varaa aika huoltoon nyt!

Mobilo -liikkuvuusturva

Mercedes-Benz Mobilo -liikkuvuusturva palvelee 24/7. Mikäli eteen tulee yllättävä este – esimerkiksi rengasrikko, tekninen vika tai kolari Mobilo -liikkuvuusturva varmistaa, että matkasi jatkuu niin Suomessa kuin muualla Euroopassa. Autosi tullaan korjaamaan tien päälle tai se toimitetaan lähimpään merkkihuoltoliikkeeseen. Suurempien esteiden tullessa Mobilo -liikkuvuusturva tarjoaa sinulle sijaisauton tai kyydin perille taksilla, bussilla, junalla tai jopa lentokoneella. Miten vain, jotta juuri sinä pääset perille!

Mobilo -liikkuvuusturva kuuluu kaikkiin Mercedes-Benz-henkilöautoihin. Se on voimassa jopa 30 vuotta ja edellyttää ainoastaan, että auto on huollettu valtuutetussa Mercedes-Benz-merkkihuollossa. Ennen 1.4.2008 ensirekisteröidyissä autoissa on käytössä palvelun edeltäjä MobiloLife.

Lue lisää Mobilo -liikkuvuusturvasta täältä!

Vahinkotarkastus

Mikäli autossasi on pelti- tai kolarivaurio niin ei hätää, LänsiAuton vauriokorjaamo auttaa! Pelti- tai kolarivaurion korjaaminen alkaa vahinkotarkastuksella. LänsiAuto korjaa ammattitaitoisesti kaikki automerkit ja huolehtii tarvittaessa vaurion tiedot vakuutusyhtiöösi ja prosessi tapahtuu todella helposti ja vaivattomasti.

Suoritamme vahinkotarkastukset vakuutusyhtiöiden hyväksymällä tavalla ja saat meiltä aina ensin tarkan arvion korjauskustannuksista. Sattuiko joku vaurio? Varaa vahinkotarkastus täältä!

¹Kiinteä hinta sisältää mallikohtaisen ECO-huolto A Mercedes-Benz-määräaikaishuollon perushuollon 6 vuotiaille ja sitä vanhemmille autoille. Hinta vaihtelee malleittain. Kilometri- ja aikaperusteiset huoltokohdat eivät sisälly hintaan, vaan suositellaan tehtäväksi tarpeen mukaan. ECO-huolto ei koske V8- tai AMG-moottoreilla varustettuja malleja. Esitetyt hinnat ovat suositushintoja, eivätkä sisällä ajosuoritteeseen ja/tai auton ikään mahdollisesti liittyviä määräaikaishuollon lisätöitä. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.

Löydä lähin Mercedes-Benz-merkkihuoltosi

LänsiAuto Hyvinkää toimipiste

LänsiAuto Hyvinkää

Osoite
Helletorpankatu 1
05830 Hyvinkää
Puhelinnumero automyynti 010 525 2372
Puhelinnumero huolto 010 525 2375
LänsiAuto Hyvinkää toimipiste
Automyynti ma-pe 10-18 la 10-15
Huolto ma-pe 7.30-17 la suljettu
LänsiAuto Hämeenlinna toimipiste

LänsiAuto Hämeenlinna

Osoite
Uhrikivenkatu 18
13130 Hämeenlinna
Puhelinnumero automyynti 010 525 2320
Puhelinnumero huolto 010 525 2331
LänsiAuto Hämeenlinna toimipiste
Automyynti ma-pe 10-18 la 10-15
Huolto ma-pe 7.30-17 la suljettu
LänsiAuto Lahti toimipiste

LänsiAuto Lahti

Osoite
Patometsänkatu 1
15610 Lahti
Puhelinnumero automyynti 010 525 2220
Puhelinnumero huolto 010 525 2231
LänsiAuto Lahti toimipiste
Automyynti ma-pe 10-18 la 10-15
Huolto ma-pe 7.30-17 la suljettu