LänsiAuto Turku huoltaa ja korjaa autosi

LänsiAuto Turku huolto

LänsiAuto Turku huoltaa ja korjaa autosi

Autot kehittyvät koko ajan ja pitävät sisällään yhä enemmän teknologiaa. Siksi autot tarvitsevat säännöllistä huoltoa ja tarkastusta. Koulutetuilla ja asiantuntevilla mekaanikoillamme on paras tietotaito autostasi. Oikein ja laadukkaasti tehdyllä huollolla saat huolettomia kilometrejä. Ja auton jälleenmyyntiarvokin säilyy parempana.

Meille on kunnia-asia, että saat autosi nopeasti ja sujuvasti merkkihuoltoon ilman kohtuuttomia jonoja tai odotusaikoja. Olemme suomalainen perheyritys ja meillä on jo 45 vuoden kokemus merkkihuolto- ja korjaamotoiminnasta. Palvelemme ammattitaidolla kaikkia edustamiamme automerkkejä kaikissa huolto- ja korjaustöissä.

Asiakkaidemme palautteita:

“Mun ja LänsiAuton suhde on nyt kestäny sellasen seittämän vuotta. Alotin ostamalla Astran ja sitä on sitte hoidettu kerran jos toisenkin LänsiAutossa. Parasta mahdollista palvelua – oli aihe sitten hirvikolarin jälkihoito tahi määräaikaishuolto.”

Palvelemme kaikissa huollon asioissa nyt myös WhatsAppissa arkisin klo 7-18!

Vältä puhelimessa jonottaminen ja ota yhteyttä nyt WhatsAppin kautta. Asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa huollon asioissa arkisin kello 7-18. Voit myös varata huolto- tai vahinkotarkastusajan kätevästi WhatsAppissa.

citroen logo

Valtuutettu Citröen–merkkihuolto

LänsiAuto Turku on täyden palvelun Citröen–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Citröenin huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella.

Opel-logo

Valtuutettu Opel–merkkihuolto

LänsiAuto Turku on täyden palvelun Opel–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Opelin huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella.

Peugeot logo

Valtuutettu Peugeot–merkkihuolto

LänsiAuto Turku on täyden palvelun Peugeot–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Peugeotin huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella.

Chevrolet logo

Valtuutettu Chevrolet–merkkihuolto

LänsiAuto Turku on täyden palvelun Chevrolet–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Chevroletin huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella.

Saab logo

Valtuutettu Saab–merkkihuolto

LänsiAuto Turku on täyden palvelun Saab–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Saabin huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella.

Volkswagen Service

Valtuutettu Volkswagen–merkkihuolto

LänsiAuto Turku on täyden palvelun Volkswagen–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Volkswagenin huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella.

Korikorjaamo

LänsiAuto Turku on täyden palvelun korikorjaamo ja palvelee kaikissa peltikorjaus-, vauriokorjaus- ja maalaustöissä ammattitaidolla – nopeasti ja sujuvasti.

Huollon palvelut

Mercedes-Benz tekniset huollot

Tekniset korjaukset ja huollot

LänsiAuto huolehtii teknisistä korjauksista ja määräaikaishuolloista.

Korikorjaus ja maalaus

Mikäli autossasi on vahingonkorjausta vaativa vaurio, sen korjaaminen alkaa vahinkotarkastuksella. Vahinkotarkastuksen jälkeen varaamme ajan vahinkojen mukaiseen korikorjaukseen ja/ tai maalaukseen.

Varaosat

LänsiAuto palvelee henkilö- ja pakettiautojen varaosien valtuutettuna jälleenmyyjänä. Meiltä löydät kaikki alkuperäiset varaosat nopealla toimituksella.

LänsiAuto Turku Huolto

Raisiontie 93, Raisio
ma-pe 7-17
la suljettu