LänsiAuton Yritysmyynti – joustava ja kustannustehokas palvelukokonaisuus yrityksille

LänsiAuto tarjoaa yritysasiakkaille palvelukokonaisuuden, joka mahdollistaa ajoneuvojen hankinnat, ylläpidon, rahoituksen ja hallinnoinnin kustannustehokkaasti ilman välikäsiä. Tutustu lisää yrityspalveluihimme ja ota yhteyttä!

LänsiAuto Yritysleasing

LänsiAuto Leasing on yritysasiakkaille suunnattu joustava ja kustannustehokas kokonaisratkaisu, jossa LänsiAuto toteuttaa kaikki vaiheet auton aina auton toimittamisesta sen realisointiin sopimuskauden päätyttyä. Leasing-sopimuksen sisällöstä sovitaan tilausvaiheessa.

Räätälöidyt ratkaisut yrityksille

Räätälöimme yritysasiakkaillemme aina yrityskohtaisen palvelukokonaisuuden, joka
vapauttaa yrityksenne keskittymään liiketoimintaansa. LänsiAutosta löydät 9 uusien autojen merkkiedustusta ja kattavat merkkihuolto- sekä lisäpalvelut.

LänsiAuto on Hanselin sopimustoimittaja

LänsiAuto on Hanselin valitsema sopimustoimittaja ajoneuvohankinnoissa. Tarjoamme puitesopimusasiakkaiden liikkumisen tarpeisiin ketterät kaupunkiautot ja tilavat hyötyajoneuvot.

LänsiAuto Taksipalvelut

Palvelemme taksiautoilijoita pääkaupunkiseudulla palvelukokonaisuudella, jossa yhdistyvät sujuvuus ja kustannustehokkuus. Kattavaan palvelukokonaisuutemme kuuluu mm. huoltopalvelu, taksivarustellut vara-autot ja vakuutukset.

Yritysleasing

LänsiAuto Leasing on yritysasiakkaille suunnattu joustava ja kustannustehokas kokonaisratkaisu, jossa LänsiAuto toteuttaa kaikki vaiheet auton aina auton toimittamisesta sen realisointiin sopimuskauden päätyttyä. Leasing-sopimuksen sisällöstä sovitaan tilausvaiheessa.

Leasing-sopimus voi olla huolto- tai rahoitusleasingsopimus. Molempien sopimuksien kesto voi olla 1-60 kuukautta, joka kattaa 200 000 ajokilometriä. Sopimuksen kesto, sen kattama ajokilometrimäärä sekä lisäpalvelut vaikuttavat kuukausivuokraan.

Huoltoleasingin ansiosta yritys tietää auton käytöstä koituvat kustannukset aina etukäteen. LänsiAuto vastaa auton rahoittamisesta, arvon alenemisesta ja kaikista normaalista kulumisesta aiheutuvista huoltokustannuksista. Rahoitusleasing on LänsiAuton tarjoama omarahoitteinen ja kustannustehokas vaihtoehtoinen rahoitusmuoto yritysasiakkaille.

Joustava ja kustannustehokas palvelukokonaisuus yrityskohtaisesti räätälöitynä

Teemme yritysautoilusta helppoa! Asiakasyrityksillämme on aina nimetty asiakasvastuullinen yhteyshenkilö, joka palvelee kaikissa sopimukseen liittyvissä asioissa, mm.

  • Autojen myynnissä ja ostamisessa
  • Rahoitus- ja vakuutusjärjestelyissä
  • Kaikissa huoltopalveluissa, kuten määräaikaishuollot ja korjaukset, rengaspalvelut, vauriokorjaus

Hanselin sopimusasiakkaat

LänsiAuto on Hanselin puitesopimustoimittaja ajoneuvohankinnoissa. Tarjoamme puitesopimusasiakkaiden liikkumisen tarpeisiin ketterät kaupunkiautot ja tilavat hyötyajoneuvot. Ajoneuvohankintojen kilpailuttaminen onnistuu nopeasti ja helposti Hanselin ajoneuvopalvelun kautta, jossa ovat kaikki tiedot ajoneuvoista ja hinnoista.

Taksipalvelut

Palvelemme taksiautoilijoita pääkaupunkiseudulla palvelukokonaisuudella, jossa yhdistyvät sujuvuus ja kustannustehokkuus. Palveluihimme Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla kuuluvat mm.

Uudet ajoneuvot taksikäyttöön
Ympäri vuorokauden toimiva huoltopalvelu
Taksivarustellut vara-autot edullisesti
Opel-takseihin edulliset huolenpitosopimukset
Liikenne- ja kaskovakuutukset

Opel soveltuu erinomaisesti taksikäyttöön

Liity joukkoon! Opel on vakuuttanut jo monet taksiautoilijat luotettavuudellaan ja kestävyydellään. Monipuolisesta Opel-mallistosta löytyy varmasti jokaisen taksiautoilijan tarpeisiin soveltuva malli – oli kyse sitten tilataksista tai tilavasta 5-hengen henkilöautosta. Tule koeajolle löytämään juuri sinulle sopivin ja totea miksi valita Opel-taksi?

Erittäin hyvä hinta-laatusuhde
Kestävyys kovassa taksikäytössä
Kiitelty ajomukavuus, autot mm. hiljaisia ajossa
Erittäin tilavat matkustaja- ja tavaratilat