Huollon palveluautomaatti 24/7

Ovatko päiväsi kiireisiä? Nyt voit tuoda autosi huoltoon LänsiAutoon joustavasti 24 tuntia ennen huoltoaikasi alkamista, ympäri vuorokauden juuri silloin kun sinulle itsellesi sopii. Varaa huolto netistä, tuo ja nouda autosi avaimet palveluautomaatistamme ja maksa huolto täysin omien aikataulujesi mukaan.

Ympäri vuorokauden palvelevan huollon palveluautomaatin avulla voit tuoda ja noutaa autosi avaimet huollon yhteydessä kätevästi omien aikataulujesi mukaan 24/7. Avainautomaatin lokero varataan 24 tuntia ennen varattua huoltoaikaa, eli voit tuoda avaimet aikaisintaan 24 tuntia ennen huoltoa tai sopimuksen mukaan. Avaimet voit noutaa huollon valmistuttua juuri silloin, kuin sinulle sopii seuraavan 24 tunnin aikana tai sopimuksen mukaan. Voit myös valita huollon lisäpalveluita ja maksaa huollon kustannukset etukäteen verkkomaksuna tai noudon yhteydessä maksupäätteellä – aina sinulle sopivana aikana ilman jonotusta!

LänsiAuton huollon palveluautomaatin avulla vältät jonottamisen. Esteettömät ja kätevästi QR- tai numerokoodilla toimivat automaatit palvelevat sinua liikkeidemme aukioloaikojen ulkopuolella ympäri vuorokauden. Palveluautomaattimme sijaitsevat sisätiloissa liikkeidemme lämpimissä tuulikaapeissa, joten asiointi automaatilla on aina mukavaa ja vaivatonta säästä huolimatta.

Alta löydät käyttöohjeet palveluautomaatilla asioimiseen. Automaatista löydät myös selkeät käyttöohjeet ja henkilökuntamme auttaa sinua paikan päällä liikkeidemme aukioloaikojen puitteissa sekä chatissä, WhatsAppissa ja puhelimitse arkisin klo 7-18.

Huollon palveluautomaatit ovat käytössämme tällä hetkellä Espoossa ja Hyvinkäällä.

Näin huollon palveluautomaattimme toimii:

Huollon varaus

Varaa aika huoltoon helposti nettivarauksestamme, chatissä tai WhatsAppissa. Ilmoitathan palveluautomaatin käytöstä aina ennakkoon varauksen yhteydessä! Voit varata lokeron ajanvarauksen yhteydessä avainten tuontiin, noutoon tai molempiin.

Kun olet varannut huollon ja ilmoittanut käyttäväsi palveluautomaattia, saat tekstiviestillä linkin, josta pääset tarkastamaan ja hyväksymään huoltovarauksen sisällön. Tässä kohtaa voit vielä lisätä huoltovaraukselle lisäpalveluita puhelimeltasi linkin takaa avautuvalta sivulta. Kun olet hyväksynyt huoltovarauksen, saat tekstiviestivahvistuksen, jossa myös ilmoitetaan milloin saat avauskoodin. Avauskoodin saat 24 tuntia enne huoltovarausta. Huom. 24 tunnin aikavaraus koskee vain arkipäiviä, eli jos olet varannut huoltoajan maanantaille edellisellä viikolla, saat ovikoodin jo perjantaina ja lokero on käytettävissä koko viikonlopun. 24 tunnin aikavaraus ei myöskään koske arkipyhiä. Lokero voidaan myös halutessasi varata aikaisemmin kuin 24 tuntia varatusta huoltoajasta sopimuksen mukaan.

1. QR-koodi
Hyväksyttyäsi huoltovarauksen saat puhelimeesi viestillä ovikoodin sekä QR-koodin, jonka avulla pääset käyttämään palveluautomaattia paikan päällä. Saat QR-koodin tekstiviestitse huoltoa edeltävänä arkipäivänä noin 24 tuntia, tai sovitun ajan mukaisesti ennen varattua huoltoaikaa, jonka jälkeen voit tuoda avaimen palveluautomaattiin.

2. Avainten jättö
Ulko-ovemme ovat lukossa liikkeen aukioloaikojen ulkopuolella. Ulko-oven ovikoodin saat tekstiviestillä puhelimeesi. Syötä numerokoodin jälkeen *-merkki. Tämä numerosarja on sama koodi, joka toimii myös palveluautomaatissa QR-koodin lisäksi. Löydät myös ohjeet ulko-oven vierestä.

Palveluautomaatin lokeron luukun saat auki näyttämällä tekstiviestillä tullutta QR-koodia lukijaan tai käyttämällä numerosarjaa. Jätä autosi avaimet automaatin lokeroon. Muista sulkea luukku.

3. Avainten nouto
Saat tekstiviestin, kun autosi on huollettu ja valmis maksettavaksi. Huomioithan, että voit maksaa laskun verkkomaksuna etukäteen tai paikanpäällä maksupäätteellä automaatissa. Autosi avaimet saat poimittua automaatista puhelimeesi tekstiviestillä saapuvalla QR-koodilla tai numerosarjalla – samalla tavalla kuin avainten jätössä. Saat QR-koodin, kun olet maksanut huoltosi ja voit poimia avaimet. Maksupäätteellä maksettaessa maksupääte aktivoituu, kun näytät QR-koodia tai syötät numerosarjan automaatille. Automaatin lokero avautuu automaattisesti maksun jälkeen.

Avaimet ovat noudettavissa 24 tuntia auton valmistumisen jälkeen tai sovitun ajan mukaisesti. Avainten noutoaika koskee myös vain arkipäiviä. Jos lokero on varattu noutoa varten perjantaina, on sinulle viikonlopun yli aikaa noutaa avaimet maanantaihin mennessä, tai sopimuksen mukaan. Noutoaikaan ei myös lasketa arkipyhiä.

Palveluautomaatit löydät tällä hetkellä näistä liikkeistä

LänsiAuto Espoo toimipiste

LänsiAuto Espoo

Osoite
Marsbyntie 3
02270 Espoo
Puhelinnumero automyynti 010 525 2200
Puhelinnumero huolto 010 525 2300
LänsiAuto Espoo toimipiste
Automyynti ma-pe 10-18 la 10-15
Huolto ma-pe 7.30-17 la suljettu
LänsiAuto Hyvinkää toimipiste

LänsiAuto Hyvinkää

Osoite
Helletorpankatu 1
05830 Hyvinkää
Puhelinnumero automyynti 010 525 2372
Puhelinnumero huolto 010 525 2375
LänsiAuto Hyvinkää toimipiste
Automyynti ma-pe 10-18 la 10-15
Huolto ma-pe 7.30-17 la suljettu