LänsiAuto Hämeenlinna huoltaa ja korjaa autosi

LänsiAuto Hämeenlinna huolto

LänsiAuto Hämeenlinna huoltaa ja korjaa autosi

Autot kehittyvät koko ajan ja pitävät sisällään yhä enemmän teknologiaa. Siksi autot tarvitsevat säännöllistä huoltoa ja tarkastusta. Koulutetuilla ja asiantuntevilla mekaanikoillamme on paras tietotaito autostasi. Oikein ja laadukkaasti tehdyllä huollolla saat huolettomia kilometrejä. Ja auton jälleenmyyntiarvokin säilyy parempana.

Asiakkaidemme palautteita:

“Olen käyttänyt pääasiassa huollon palveluja. Asiakaspalvelu useasti täysi kymppi! Kaikki käyntikerrat ovat sujuneet täysin mutkattomasti, ammattitaidolla. Kiitos!”

Valtuutettu Honda–merkkihuolto

LänsiAuto Hämeenlinna on täyden palvelun Honda–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Hondan huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella.

Mercedes-Benz logo

Valtuutettu Mercedes-Benz–merkkihuolto

LänsiAuto Hämeenlinna on täyden palvelun Mercedes-Benz–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Mercedes-Benzin huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella.

Opel-logo

Valtuutettu Opel–merkkihuolto

LänsiAuto Hämeenlinna on täyden palvelun Opel–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Opelin huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella.

Chevrolet logo

Valtuutettu Chevrolet–merkkihuolto

LänsiAuto Hämeenlinna on täyden palvelun Chevrolet–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Chevroletin huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella.

Saab logo

Valtuutettu Saab–merkkihuolto

LänsiAuto Hämeenlinna on täyden palvelun Saab–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Saabin huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella.

Korikorjaamo

LänsiAuto Hämeenlinna on täyden palvelun korikorjaamo ja palvelee kaikissa peltikorjaus-, vauriokorjaus- ja maalaustöissä ammattitaidolla – nopeasti ja sujuvasti.

Citroën

Valtuutettu Citroën–merkkihuolto

LänsiAuto Hämeenlinna on täyden palvelun Citroën–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Citroënin huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella.

Peugeot huolto

Valtuutettu Peugeot–merkkihuolto

LänsiAuto Hämeenlinna on täyden palvelun Peugeot–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Peugeotin huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella.

Huollon palvelut

Mercedes-Benz tekniset huollot

Tekniset korjaukset ja huollot

LänsiAuto huolehtii teknisistä korjauksista ja määräaikaishuolloista.

Korikorjaus ja maalaus

Mikäli autossasi on vahingonkorjausta vaativa vaurio, sen korjaaminen alkaa vahinkotarkastuksella. Vahinkotarkastuksen jälkeen varaamme ajan vahinkojen mukaiseen korikorjaukseen ja/ tai maalaukseen.

Varaosat

LänsiAuto palvelee henkilö- ja pakettiautojen varaosien valtuutettuna jälleenmyyjänä. Meiltä löydät kaikki alkuperäiset varaosat nopealla toimituksella.

LänsiAuto Hämeenlinna Huolto

Uhrikivenkatu 18, Hämeenlinna
ma-pe 7.30-17
la suljettu