Olemme to 20.6. avoinna klo 16 saakka. Juhannuksena pe 21.6. ja la 22.6. liikkeemme ovat suljettu. Katso poikkeavat aukioloajat

LänsiAuto on Peugeot–korjaamosi Hämeenlinnassa

Peugeot huolto

LänsiAuto on Peugeot–korjaamosi Hämeenlinnassa

LänsiAuto Hämeenlinna on täyden palvelun Peugeot–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Peugeotin huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella. Olemme erikoistuneet ladattavien autojen korjaamiseen. Teemme myös kaikki Peugeotin peltikorjaus-, vauriokorjaus- ja maalaustyöt ammattitaidolla – nopeasti ja sujuvasti. Ota yhteyttä ammattilaisiimme, jotka auttavat mielellään kaikissa auton huoltoon liittyvissä tilanteissa.

nsiAuto Hämeenlinna on täyden palvelun Peugeot-huoltokorjaamosi

Olemme suomalainen perheyritys ja meillä on jo 45 vuoden kokemus merkkihuolto- ja korjaamotoiminnasta. Palvelemme ammattitaidolla kaikkia Peugeot-autoilijoita kaikissa huolto- ja korjaustöissä parhaalla osaamisella. Tuomalla autosi LänsiAuton Peugeot-merkkihuoltoon, voit olla varma, että se huolletaan ja kunnostetaan juuri oikealla tavalla.

Valtuutetussa Peugeot-merkkihuollossamme olemme autosi todellisia asiantuntijoita jatkuvan koulutuksen sekä valmistajan erikoistyökalujen ja -järjestelmien ansiosta. Ammattitaitoiset mekaanikkomme käyttävät aina alkuperäisiä Peugeot-alkuperäisosia, eli identtisiä uusiin autoihin asennettujen osien kanssa. Nämä osat varmistavat parhaan suorituskyvyn ja kaikkien komponenttien suunnitellun toiminnan. Laadukkaiden alkuperäisosien käyttö auttaa pitämään autosi huippukunnossa useiden vuosien ajan.

Teemme myös kaikki Peugeotin peltikorjaus-, vauriokorjaus- ja maalaustyöt ammattitaidolla – nopeasti ja sujuvasti.

Valtuutettuna täyden palvelun merkkihuoltona tarjoamme:
merkkihuoltopalvelut – toimimme kaikkien leasing-yhtiöiden kanssa
tekniset korjaukset ja huollot
maalaus- ja vauriokorjauspalvelut – toimimme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppanina
tuulilasikorjaukset – toimimme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppanina
lisävarusteet ja alkuperäiset varaosat
katsastuspalvelu
rengaspalvelut

Varaa oma huoltoaikasi Peugeot-huoltoon kätevästi verkossa 24/7. Asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa huoltoon liittyvissä asioissa nettisivujemme chatissä sekä WhatsAppissa arkisin klo 7-18.

Huollon palvelut

Peugeot tekniset huollot

Tekniset korjaukset ja huollot

LänsiAuto huolehtii teknisistä korjauksista ja määräaikaishuolloista.

Korikorjaus ja maalaus

Mikäli autossasi on vahingonkorjausta vaativa vaurio, sen korjaaminen alkaa vahinkotarkastuksella. Vahinkotarkastuksen jälkeen varaamme ajan vahinkojen mukaiseen korikorjaukseen ja/ tai maalaukseen.

Peugeot ECO-huolto

Peugeot ECO-merkkihuolto on valmistajan huolto-ohjelman mukainen Peugeot-merkkihuolto edullisempaan hintaan sinulle, jolla on yli 5-vuotias auto.

Peugeot tuulilasikorjaukset

Tuulilasikorjaukset

Mikäli tuulilasisi on haljennut tai siihen on tullut kiveniskemä, huolehdimme sen korjaamisesta kustannustehokkaasti ja nopeasti. Mikäli sinulla on lasivakuutus, hoidamme tarvittavat toimenpiteet puolestasi. Toimimme kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Varaosat

LänsiAuto palvelee henkilö- ja pakettiautojen varaosien valtuutettuna jälleenmyyjänä. Meiltä löydät kaikki alkuperäiset varaosat nopealla toimituksella.

LänsiAuto Hämeenlinna Peugeot korjaamo

Uhrikivenkatu 18, Hämeenlinna
ma-pe 7.30-17
la suljettu