Olemme to 20.6. avoinna klo 16 saakka. Juhannuksena pe 21.6. ja la 22.6. liikkeemme ovat suljettu. Katso poikkeavat aukioloajat

Ilmastointihuolto


Ilmastointihuolto ja -korjaukset

Ilmastointihuolto kannattaa tehdä säännöllisesti 1-2 vuoden välein ja silloin, kun auto ei enää puhalla kylmää ilmaa tai ilmenee epämiellyttäviä hajuja. Ilmastoinnin huoltaminen pidentää sen elinikää ja takaa mukavan ajokokemuksen.

Miksi ilmastointihuolto on tärkeää?

Auton ilmastointijärjestelmä on tärkeä osa mukavaa ja turvallista ajokokemusta. Säännöllinen ilmastointihuolto on olennainen osa autosi kunnossapitoa, joka ei normaalisti kuulu huolto-ohjelmaan, joten se unohtuu monesti. Lisäksi ilmastoinnin säännöllinen huolto auttaa havaitsemaan mahdolliset suuremmat ongelmat ajoissa ja vältyt pahemmilta vaurioilta ja kalliilta korjauksilta tulevaisuudessa.

Kesäisin ilmastointi on tärkeä osa mukavaa ajokokemusta. Se ei ainoastaan pidä autosi sisäilmaa miellyttävänä, vaan varmistaa myös kuljettajan ja matkustajien viihtyvyyden pitkillä matkoilla. Puhtaat suodattimet varmistavat, että ilmanvaihto tapahtuu tehokkaasti ja näin ehkäisee bakteerien ja homeitiöiden muodostumista sekä vähentää mm. haitallisten hiukkasten ja pölyn pääsyä autoon. Lisäksi toimiva ilmastointi auttaa huurteen poistamisessa ikkunoista talviaikaan, mikä parantaa näkyvyyttä ja ajoturvallisuutta.

Ilmastointihuolto LänsiAutossa

Koulutetut mekaanikkomme suorittavat ilmastointihuollon ammattitaidolla ja tarkkuudella. Huoltoon kuuluu järjestelmän tarkastaminen, tiivisteiden kunnon tarkistaminen, kylmäaineen määrän tarkistaminen ja tarvittaessa sen täyttäminen. Ammattilaiset työntekijämme voi myös tarkistaa kompressorin ja muiden järjestelmän osien kunnon.

Pidä huolta autosi ilmastoinnista ja varmista miellyttävä ajokokemus vuodenajasta riippumatta. Varaa ilmastointihuolto nyt ja nauti miellyttävästä ajomatkasta!