LänsiAuto on valtuutettu BMW–merkkihuoltosi Espoossa

LänsiAuto on valtuutettu BMW–merkkihuoltosi Espoossa

LänsiAuto Espoo on täyden palvelun BMW–huoltokorjaamo. Meillä on 45 vuoden kokemus merkkihuolto- ja korjaamotoiminnasta ja palvelemme kaikissa BMW:n huolto- ja korjaustöissä. Teemme myös kaikki BMW:n peltikorjaus-, vauriokorjaus- ja maalaustyöt ammattitaidolla – nopeasti ja sujuvasti. Ota yhteyttä ammattilaisiimme, jotka auttavat mielellään kaikissa auton huoltoon liittyvissä tilanteissa.

LänsiAuto Espoossa on hienot modernit tilat parhailla nykyaikaisilla työkaluilla ja huoltolaitteilla. Lämpimästi tervetuloa suomalaisen perheyrityksen BMW-huoltokorjaamoon Espooseen! Huollon voit varata kätevästi netistä ympäri vuorokauden ja pääset huoltoon nopealla aikataululla. Voit myös varata huollon chatista arkisin kello 7-18, jossa asiantuntijamme auttavat myös kaikissa BMW-huollon asioissa.

LänsiAuto Espoo pitää BMW-autosi merkkihuollettuna

Valtuutetussa BMW-merkkihuollossa toimimme valmistajan määrittämän huolto-ohjelman mukaan varmistaen, että autosi toimii optimaalisesti vielä pitkään ja huolettomasti. Tarvittaessa teemme myös mahdollisia teknisiä korjauksia ja vianhakuja. Emme ikinä tee lisätöitä kysymättä ensin. BMW:n merkkikoulutetuilla mekaanikoillamme on aina tuorein tieto tehtaan ohjeista ja päivityksistä. Autosi takuu ja jälleenmyyntiarvo säilyy kun huollatat sen merkkihuollossa.

BMW:n tarpeenmukaisessa huollossa autosi ilmoittaa, kun huolto on ajankohtainen ja mikä huolto on kyseessä. Voit myös tuoda autosi meille niin katsomme tulevat huoltotarpeet ja varaamme samalla huoltoajan.

Valtuutettuna täyden palvelun merkkihuoltona tarjoamme:
merkkihuoltopalvelut – toimimme kaikkien leasing-yhtiöiden kanssa
tekniset korjaukset ja huollot
maalaus- ja vauriokorjauspalvelut – toimimme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppanina
tuulilasikorjaukset – toimimme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppanina
lisävarusteet ja alkuperäiset varaosat
katsastuspalvelu
rengaspalvelut

Varaa oma huoltoaikasi BMW-huoltoon Espooseen kätevästi verkossa 24/7. Asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa BMW-huoltoon liittyvissä asioissa nettisivujemme chatissä sekä WhatsAppissa arkisin klo 7-18.

LänsiAuto Espoo

Palvelemme kaikissa huollon asioissa nyt myös WhatsAppissa arkisin klo 7-18!

Vältä puhelimessa jonottaminen ja ota yhteyttä nyt WhatsAppin kautta. Asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa huollon asioissa arkisin kello 7-18. Voit myös varata huolto- tai vahinkotarkastusajan kätevästi.

BMW merkkihuolto LänsiAuto

BMW Huolto 5+

Edullinen BMW-merkkihuolto yli viiden vuoden ikäisille BMW-autoille LänsiAutosta nyt kiinteään hintaan alk. 249 €. Huoltotarjous sisältää tarvittavat huollot autosi turvallisuuden sekä toimivuuden kannalta. Saat myös huoltokirjaasi merkkihuollon leiman ja autosi arvo säilyy parhaimpana.

LänsiAuto Espoo BMW-huoltokorjaamo
010 525 2306
huolto.espoo@lansiauto.fi
Marsbyntie 3, 02270 Espoo

BMW-huoltokorjaamon palvelut

Tekniset huollot ja korjaukset

Tekniset korjaukset ja huollot

LänsiAuto huolehtii autosi teknisistä korjauksista ja määräaikaishuolloista. Käytössämme on modernit ja nykyaikaiset BMW:n huolto- ja diagnoosilaitteet. Huomasitko autossasi jotain vikaa? Tutkimme viat teemme tarvittavat korjaukset!

Korikorjaus ja maalaus

Korikorjaus ja maalaus

Mikäli autossasi on vahingonkorjausta vaativa vaurio, sen korjaaminen alkaa vahinkotarkastuksella. Vahinkotarkastuksen jälkeen varaamme ajan vahinkojen mukaiseen korikorjaukseen ja/tai maalaukseen. Voit tarvittaessa varata samalla sijaisauton. Toimimme kaikkien suomalaisten vakuutusyhtiöiden kumppanina.

Tuulilasikorjaus

Tuulilasikorjaukset

Mikäli tuulilasisi on haljennut tai siihen on tullut kiveniskemä, huolehdimme sen korjaamisesta kustannustehokkaasti ja nopeasti. Teemme yhteistyötä kaikkien suomalaisten vakuutusyhtiöiden kanssa.

Varaosat

Varaosat

LänsiAutosta saat kaikki alkuperäiset BMW-varaosat nopealla toimituksella.