LänsiAuto on Toyota–korjaamosi Espoossa

LänsiAuto Toyota Espoo

LänsiAuto on Toyota–korjaamosi Espoossa

LänsiAuto Espoo Toyota on täyden palvelun Toyota–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Toyotan huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella. Olemme erikoistuneet ladattavien autojen korjaamiseen. Teemme myös kaikki Toyotan peltikorjaus-, vauriokorjaus- ja maalaustyöt ammattitaidolla – nopeasti ja sujuvasti.

Palvelemme Toyota-omistajia Espoon hienoimmassa ja modernissa autotalossa, jossa käytössämme on nykystandardien mukaiset työkalut ja laitteet. Huollon voit varata kätevästi verkkovarauksesta ympäri vuorokauden ja pääset huoltoon nopealla aikataululla. Voit myös ottaa yhteyttä chatistä arkisin kello 7-18, jossa asiantuntijamme auttavat kaikissa Toyota-huollon asioissa.

LänsiAuto Espoo Toyota korjaamo

Marsbyntie 3, Espoo
ma-pe 7.30-17
la suljettu

LänsiAuto Espoo on täyden palvelun Toyota-huoltokorjaamosi

Valtuutettuna Toyota-merkkihuoltona tunnemme Toyotasi parhaiten ja pidämme siitä parasta huolta. Meiltä saat kaikki Toyotan huolto- ja korjauspalvelut mm. määräaikaishuollot, rengaspalvelut, katsastukset sekä korikorjaukset ja maalaukset.

Vahvan asiantuntemuksen ja kokemuksen lisäksi huollamme autosi aina valmistajan edellyttämällä tavalla ja ohjeilla. Tuomalla autosi valtuutettuun Toyota-merkkihuoltoomme varmistat autosi saavan valmistajan huolto-ohjelman mukaiset toimenpiteet ja tarkistukset. Koulutetut mekaanikkomme käyttävät aina aitoja Toyota-varaosia.

Toyota Relax -turvalla jopa 10 vuotta veloituksetonta turvaa autoosi, kun huollatat autosi meillä huoltovälin mukaisesti. Toyota Relax -turvaa voidaan jatkaa jopa auton kymmeneen ikävuoteen tai 185000 ajokilometriin asti (ensin täyttyvän mukaan).

Valtuutettuna täyden palvelun merkkihuoltona tarjoamme:
merkkihuoltopalvelut – toimimme kaikkien leasing-yhtiöiden kanssa
hybridijärjestelmän kuntotarkastus
maalaus- ja vauriokorjauspalvelut – toimimme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppanina
tuulilasikorjaukset
alkuperäiset varaosat
katsastuspalvelu
rengaspalvelut

Varaa oma huoltoaikasi Toyota-huoltoon Espooseen kätevästi verkossa 24/7. Asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa Toyota-huoltoon liittyvissä asioissa nettisivujemme chatissä sekä WhatsAppissa arkisin klo 7-18.

Huollon palvelut

Toyota-huolto

Tekniset korjaukset ja huollot

LänsiAuto huolehtii teknisistä korjauksista ja määräaikaishuolloista.

Korikorjaus ja maalaus

Mikäli autossasi on vahingonkorjausta vaativa vaurio, sen korjaaminen alkaa vahinkotarkastuksella. Vahinkotarkastuksen jälkeen varaamme ajan vahinkojen mukaiseen korikorjaukseen ja/ tai maalaukseen.

Tuulilasikorjaukset

Mikäli tuulilasisi on haljennut tai siihen on tullut kiveniskemä, huolehdimme sen korjaamisesta kustannustehokkaasti ja nopeasti. Mikäli sinulla on lasivakuutus, hoidamme tarvittavat toimenpiteet puolestasi. Toimimme kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Varaosat

LänsiAuto palvelee henkilö- ja pakettiautojen varaosien valtuutettuna jälleenmyyjänä. Meiltä löydät kaikki alkuperäiset varaosat nopealla toimituksella.