LänsiAuto on Opel–korjaamosi Helsingissä

LänsiAuto Helsinki huolto

LänsiAuto on Opel–huoltoliikkeesi Helsingissä

LänsiAuto Helsinki on täyden palvelun Opel–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Opelin huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella. Olemme erikoistuneet ladattavien autojen korjaamiseen. Ota yhteyttä ammattilaisiimme, jotka auttavat mielellään kaikissa auton huoltoon liittyvissä tilanteissa.

LänsiAuto Helsingin Opel-merkkihuolto sijaitsee Helsingin Herttoniemessä helppojen kulkuyhteyksien varrella. Huoltoliike sijaitsee lähellä metroasemaa ja linja-autoliikenne viereisellä tiellä on aktiivista. Tarvittaessa voit myös varata laadukkaan sijaisauton huollon ajaksi.

nsiAuto Helsinki on täyden palvelun Opel-huoltokorjaamosi

Valtuutetussa Opel-merkkihuollossamme työskentelee huippuosaavia ammattilaisia, jotka ovat erikoistuneet Opelin huolto- ja korjaustöihin. Heidän ammattitaitonsa ja jatkuva koulutuksensa takaavat sen, että autosi on parhaissa mahdollisissa käsissä. Kaikki huoltotöissä käytetyt osat ovat aina Opel-alkuperäisosia, jotka täyttävät valmistajan laatu-, luotettavuus- ja pitkäikäisyysvaatimukset. Ne on suunniteltu sopimaan autoosi ja varmistavat maksimaalisen turvallisuuden. Laadukkaiden alkuperäisosien käyttö auttaa pitämään autosi huippukunnossa useiden vuosien ajan.

Teemme myös kaikki Opelin peltikorjaus-, vauriokorjaus- ja maalaustyöt ammattitaidolla – nopeasti ja sujuvasti.

Valtuutettuna täyden palvelun merkkihuoltona tarjoamme:
• merkkihuoltopalvelut – toimimme kaikkien leasing-yhtiöiden kanssa
 tekniset korjaukset ja huollot
• maalaus- ja vauriokorjauspalvelut – toimimme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppanina
• tuulilasikorjaukset
• lisävarusteet ja alkuperäiset varaosat
• katsastuspalvelu
 rengaspalvelut

Tervetuloa Opel-huoltoon Helsinkiin! Varaa oma huoltoaikasi Opel-huoltoon kätevästi verkossa 24/7. Asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa huoltoon liittyvissä asioissa nettisivujemme chatissä sekä WhatsAppissa arkisin klo 7-18.

Huollon palvelut

Mercedes-Benz tekniset huollot

Tekniset korjaukset ja huollot

LänsiAuto huolehtii teknisistä korjauksista ja määräaikaishuolloista.

Korikorjaus ja maalaus

Mikäli autossasi on vahingonkorjausta vaativa vaurio, sen korjaaminen alkaa vahinkotarkastuksella. Vahinkotarkastuksen jälkeen varaamme ajan vahinkojen mukaiseen korikorjaukseen ja/ tai maalaukseen.

Varaosat

LänsiAuto palvelee henkilö- ja pakettiautojen varaosien valtuutettuna jälleenmyyjänä. Meiltä löydät kaikki alkuperäiset varaosat nopealla toimituksella.

LänsiAuto Helsinki Opel korjaamo

Laivalahdenkatu 8, Helsinki
ma-pe 7.00-17
la suljettu