LänsiAuto on Honda–korjaamosi Helsingissä

LänsiAuto on Honda–korjaamosi Helsingissä

LänsiAuto Helsinki on täyden palvelun Honda–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Hondan huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella. Olemme erikoistuneet ladattavien autojen korjaamiseen. Teemme myös kaikki Hondan peltikorjaus-, vauriokorjaus- ja maalaustyöt ammattitaidolla – nopeasti ja sujuvasti. Ota yhteyttä ammattilaisiimme, jotka auttavat mielellään kaikissa auton huoltoon liittyvissä tilanteissa.

LänsiAuto Helsinki on täyden palvelun Honda-huoltokorjaamosi

Olemme suomalainen perheyritys ja meillä on jo 45 vuoden kokemus merkkihuolto- ja korjaamotoiminnasta. Palvelemme ammattitaidolla kaikkia Honda-autoilijoita kaikissa huolto- ja korjaustöissä parhaalla osaamisella. Tuomalla autosi LänsiAuton Honda-merkkihuoltoon saat autollesi parasta huoltoa. Meillä on kaikki tarvittavat tiedot ja kokemus Honda-autostasi.

Ammattitaitoiset mekaanikkomme osallistuvat säännöllisesti Hondan järjestämään koulutukseen. Meillä on käytössä Hondan omat testauslaitteita sekä erikoistyökaluja. Käytämme aina Hondan alkuperäisiä varaosia, jotka ovat suunniteltu juuri sinun Hondallesi sopiviksi. Laadukkaiden alkuperäisosien käyttö auttaa pitämään autosi huippukunnossa useiden vuosien ajan.

Teemme myös kaikki Hondan peltikorjaus-, vauriokorjaus- ja maalaustyöt ammattitaidolla – nopeasti ja sujuvasti.

Valtuutettuna täyden palvelun merkkihuoltona tarjoamme:
merkkihuoltopalvelut – toimimme kaikkien leasing-yhtiöiden kanssa
tekniset korjaukset ja huollot
maalaus- ja vauriokorjauspalvelut – toimimme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppanina
tuulilasikorjaukset
lisävarusteet ja alkuperäiset varaosat
katsastuspalvelu
rengaspalvelut

Varaa oma huoltoaikasi Honda-huoltoon kätevästi verkossa 24/7. Asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa huoltoon liittyvissä asioissa nettisivujemme chatissä sekä WhatsAppissa arkisin klo 7-18.

Honda EKO-huolto LänsiAutossa

Edullinen ja kattava Honda EKO-huolto yli 5-vuotialle autoille laadukkaasti ja nopeasti LänsiAutosta.

LänsiAuton Honda-merkkihuollossa saat loistavaa palvelua ja huoltotarpeisiin sekä korikorjauksiin reagoidaan nopeasti. Koulutetut mekaanikkomme huoltavat autosi alkuperäisosin ja -työkaluin. He tuntevat autosi ja varmistavat sen toimivuuden. Hyödynnä edullinen yli 5-vuotiaille autoille tarkoitettu Honda EKO-huolto ja varaa aika huoltoon nyt.

Honda EKO-huollon hinta alkaen:
• Bensiinimallit alk. 179€
• Dieselmallit alk. 199€

Huollon palvelut

Honda tekniset huollot

Tekniset korjaukset ja huollot

LänsiAuto huolehtii teknisistä korjauksista ja määräaikaishuolloista.

Korikorjaus ja maalaus

Mikäli autossasi on vahingonkorjausta vaativa vaurio, sen korjaaminen alkaa vahinkotarkastuksella. Vahinkotarkastuksen jälkeen varaamme ajan vahinkojen mukaiseen korikorjaukseen ja/ tai maalaukseen.

Honda tuulilasikorjaukset

Tuulilasikorjaukset

Mikäli tuulilasisi on haljennut tai siihen on tullut kiveniskemä, huolehdimme sen korjaamisesta kustannustehokkaasti ja nopeasti. Mikäli sinulla on lasivakuutus, hoidamme tarvittavat toimenpiteet puolestasi. Toimimme kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Varaosat

LänsiAuto palvelee henkilö- ja pakettiautojen varaosien valtuutettuna jälleenmyyjänä. Meiltä löydät kaikki alkuperäiset varaosat nopealla toimituksella.

LänsiAuto Helsinki Honda korjaamo

Laivalahdenkatu 8, Helsinki
ma-pe 7.00-17
la suljettu