Olemme to 20.6. avoinna klo 16 saakka. Juhannuksena pe 21.6. ja la 22.6. liikkeemme ovat suljettu. Katso poikkeavat aukioloajat

LänsiAuto Yksityisleasing – vuokraa auto vuosiksi

LänsiAuto Yksityisleasing on helppo ja huoleton tapa vuokrata auto, jossa sinun ei tarvitse miettiä huoltokustannuksista tai muista auton omistajuuteen liittyvistä riskeistä. Leasatessassi maksat vain kiinteän kuukausihinnan sopimuksen ajan. Sinun ei tarvitse miettiä käsirahaa, autolainaa, suurta viimeistä maksuerää tai auton jälleenmyyntiarvon alenemisesta. Sopimuksen päättyessä palautat auton meille, ja velvoitteesi loppuvat siihen. Helppoa! Eikö?

Mitä LänsiAuto Yksityisleasing sisältää?

LänsiAuto Yksityisleasing on saatavilla kaikkiin edustamiimme automerkkeihin. Kuukausihinta määräytyy auton hinnan, sopimuksen pituuden (24-48 kk) ja sopimusajalle määrättyjen ajokilometrien (24-120tkm) mukaan. Kiinteä kuukausihinta sisältää myös kaikki auton käyttöön liittyvät kustannukset ja palvelut:
• Määräaikaishuollot
• Korjaukset
• Katsastukset
• Kahdet renkaat vanteineen
• Renkaiden vaihdot ja uusinnat.
Meidän kautta saat halutessasi myös edullisen liikennekaskovakuutuksen. LänsiAuto Yksityisleasing ei sisällä polttoainekuluja, pesuja, auton vakuutuskuluja tai vuotuista ajoneuvoveroa. Sopimus edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä ja kaskovakuutuksen ottamista.

Kysy tarjousta mieleisestä merkistä sekä mallista myyjältämme. Jos olet yritysasiakas, lue lisää yritysleasingistä yritysmyynnin sivuilta.