Uusi auto LänsiAutosta

Tule ja tutustu laajaan uusien autojen valikoimaamme LänsiAutossa. Meiltä löydät aina elämäntilanteeseesi sopivan auton itsellesi tai yritykselle, oli kyse sitten kompaktista kaupunkiautosta, tilavasta farmarista, nelivetomaasturista tai pakettiautosta. Tutustu lisää mallistoihin merkkikohtaisilla sivuilla ja ota rohkeasti yhteyttä niin etsitään yhdessä sinulle parhaiten sopiva uusi auto. Tule, tutustu ja ihastu! 

Varastossa olevat autot

Kia CEED

36 124 €
Tai alk. 409 € / kk
2024
uusi
bensiini
automaatti

Kia EV6

69 300 €
Tai alk. 739 € / kk
2024
uusi
sähkö
automaatti

Mitsubishi ASX

30 619 €
Tai alk. 359 € / kk
2024
uusi
hybridi (bensiini)
automaatti

Nopean toimituksen autot

LänsiAuton nopean toimituksen autot ovat varastosta löytyviä uusia autoja. Autot ovat nähtävissä sekä koeajettavissa toimipisteissämme. Nämä autot saat ajoon nopealla toimitusajalla!

Esittelyautot

Esittelyautot ovat lähes uutta vastaavia uudempia automalleja. Autot ovat erinomaisesti varusteltuja ja tehdastakuun alaisia, joten huolettomat kilometrit on taattu. Esittelyautot ovat erittäin hyvässä kunnossa ja maltillisilla ajokilometreillä. Autot nähtävillä ja koeajettavissa liikkeessämme.

LänsiAuto Yksityisleasing – Vuokraa auto vuosiksi

LänsiAuto Yksityisleasing on helppo ja huoleton tapa vuokrata auto, jossa sinun ei tarvitse miettiä huoltokustannuksista tai muista auton omistajuuteen liittyvistä riskeistä. Liisatessasi maksat vain kiinteän kuukausihinnan sopimuksen ajan. Sinun ei tarvitse miettiä käsirahaa, autolainaa, suurta viimeistä maksuerää tai auton jälleenmyyntiarvon alenemisesta. Sopimuksen päättyessä palautat auton meille, ja velvoitteesi loppuvat siihen. Helppoa! Eikö?

Yritysmyynti – autot kaikkiin tarpeisiin

Tule ja löydä sinulle ja yrityksellesi paras mahdollinen ajoneuvo! Me LänsiAutossa haluamme tarjota sinulle palvelukokonaisuuden, joka mahdollistaa ajoneuvojen hankinnat, ylläpidon, rahoituksen ja hallinnoinnin kustannustehokkaasti ilman välikäsiä. Ole yhteydessä yritysmyyntiimme, niin löydämme sinun tarpeisiin sopivan auton.

Olemme suomalainen perheyhtiö.

Tarjoamme kaikki autoiluun liittyvät palvelut 45 vuoden kokemuksella 450 ammattilaisen voimin Helsingistä Ouluun.

Merkkihuollon ammattilainen.

Meiltä saat valtuutetun merkkihuollon palvelut lähes kaikille automerkeille. Teemme myös korikorjaus- ja maalaustyöt ammattitaidolla mihin tahansa autoon.

Asiakkuutesi on meille tärkeä.

Palvelemme 11 toimipisteessä ympäri Suomen. Lisäksi tavoitat meidät puhelimitse tai sähköisesti. Palautetta voit jättää tästä.

Joustavat rahoitusratkaisut.

Meiltä voit paitsi ostaa auton, myös vuokrata tai liisata sellaisen. Saatavana myös edullinen osamaksurahoitus – jopa ilman käsirahaa.

Pyydä tarjous

"*" näyttää pakolliset kentät

Yhteydenottotapa
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.