Uusi auto LänsiAutosta

Tule ja tutustu laajaan uusien autojen valikoimaamme LänsiAutossa. Meiltä löydät aina elämäntilanteeseesi sopivan auton itsellesi tai yritykselle, oli kyse sitten kompaktista kaupunkiautosta, tilavasta farmarista, nelivetomaasturista tai pakettiautosta. Tutustu lisää mallistoihin merkkikohtaisilla sivuilla ja ota rohkeasti yhteyttä niin etsitään yhdessä sinulle parhaiten sopiva uusi auto. Tule, tutustu ja ihastu! 

Varastossa olevat autot

Kia PICANTO

18 274 €
Tai esim. 225 € / kk
2024
uusi
bensiini
manuaali

Toyota Proace

39 900 €
Tai esim. 435 € / kk
2024
uusi
diesel
manuaali

Mitsubishi Eclipse Cross

46 011 €
Tai esim. 509 € / kk
2024
uusi
plug-in-hybridi (bensiini)
automaatti

Nopean toimituksen autot

LänsiAuton nopean toimituksen autot ovat varastosta löytyviä uusia autoja. Autot ovat nähtävissä sekä koeajettavissa toimipisteissämme. Nämä autot saat ajoon nopealla toimitusajalla!

Esittelyautot

Esittelyautot ovat lähes uutta vastaavia uudempia automalleja. Autot ovat erinomaisesti varusteltuja ja tehdastakuun alaisia, joten huolettomat kilometrit on taattu. Esittelyautot ovat erittäin hyvässä kunnossa ja maltillisilla ajokilometreillä. Autot nähtävillä ja koeajettavissa liikkeessämme.

LänsiAuto Yksityisleasing – Vuokraa auto vuosiksi

LänsiAuto Yksityisleasing on helppo ja huoleton tapa vuokrata auto, jossa sinun ei tarvitse miettiä huoltokustannuksista tai muista auton omistajuuteen liittyvistä riskeistä. Liisatessasi maksat vain kiinteän kuukausihinnan sopimuksen ajan. Sinun ei tarvitse miettiä käsirahaa, autolainaa, suurta viimeistä maksuerää tai auton jälleenmyyntiarvon alenemisesta. Sopimuksen päättyessä palautat auton meille, ja velvoitteesi loppuvat siihen. Helppoa! Eikö?

Yritysmyynti – autot kaikkiin tarpeisiin

Tule ja löydä sinulle ja yrityksellesi paras mahdollinen ajoneuvo! Me LänsiAutossa haluamme tarjota sinulle palvelukokonaisuuden, joka mahdollistaa ajoneuvojen hankinnat, ylläpidon, rahoituksen ja hallinnoinnin kustannustehokkaasti ilman välikäsiä. Ole yhteydessä yritysmyyntiimme, niin löydämme sinun tarpeisiin sopivan auton.

Olemme suomalainen perheyhtiö.

Tarjoamme kaikki autoiluun liittyvät palvelut 45 vuoden kokemuksella 450 ammattilaisen voimin Helsingistä Ouluun.

Merkkihuollon ammattilainen.

Meiltä saat valtuutetun merkkihuollon palvelut lähes kaikille automerkeille. Teemme myös korikorjaus- ja maalaustyöt ammattitaidolla mihin tahansa autoon.

Asiakkuutesi on meille tärkeä.

Palvelemme 11 toimipisteessä ympäri Suomen. Lisäksi tavoitat meidät puhelimitse tai sähköisesti. Palautetta voit jättää tästä.

Joustavat rahoitusratkaisut.

Meiltä voit paitsi ostaa auton, myös vuokrata tai liisata sellaisen. Saatavana myös edullinen osamaksurahoitus – jopa ilman käsirahaa.

Pyydä tarjous

"*" indicates required fields

Yhteydenottotapa
Minulle saa lähettää markkinointiviestejä ajankohtaisista automyynnin ja huollon kampanjoista sekä niihin liittyvistä aiheista
This field is for validation purposes and should be left unchanged.