Tallenna LänsiAuto Espoo oletushuolloksesi My BMW -sovellukseen

My BMW -sovellus

My BMW -sovellus pitää sinut ajan tasalla autosi kunnosta – tallenna nyt LänsiAuto Espoo oletushuolloksesi

My BMW -sovelluksesta näet olennaista tietoa autosi tilasta ja kunnosta. Sovelluksesta näet kätevästi autosi huoltotarpeet ja voit varata huollon sekunneissa LänsiAuto Espoon valtuutettuun BMW-merkkihuoltoon. Valitse LänsiAuto Espoo oletushuolloksi ja huollon varaus on entistäkin helpompaa!

My BMW -app

Valitse LänsiAuto Espoo oletushuolloksi BMW-autollesi

Varaa BMW-huolto helposti LänsiAuto Espooseen My BMW -sovelluksesta. Valitsemalla LänsiAuto Espoon ensisijaiseksi huoltoliikkeeksi saat varattua huollon helposti suoraan sovelluksesta huoltotarpeen ilmaantuessa.

Voit myös varata huollon nettiajanvarauksestamme ympäri vuorokauden!

My BMW -sovellus helpottaa arkeasi BMW-autoosi liittyvissä asioissa. My BMW -sovellus (entinen BMW Connect -sovellus) on suora yhteytesi autoosi ja BMW:n maailmaan. Sovellus mahdollistaa autosi tilan ja kunnon tarkastelun, monien etäohjaustoimintojen käytön, ajomatkojen suunnittelun sekä huollon ajanvarauksen – helposti omasta älypuhelimestasi.

Voit esimerkiksi tarkastaa ajoneuvon sijainnin ja toimintamatkan polttomoottori- sekä sähkömalleissa. Muistitko lukita auton ovet? Sovellus mahdollistaa myös ovien lukitsemisen ja avaamisen etänä. Sähköautoissa ja lataushybrideissä voit käynnistää lämmityksen etukäteen etänä. Esilämmitys toimii myös jos autossasi on polttoainetoiminen lisälämmitin.

My BMW -sovellus on optimoitu ajoneuvoille valmistusvuodesta 2014 alkaen.

Miten LänsiAuto Espoo lisätään oletushuoltopisteeksi My BMW -sovelluksessa?

Kun olet rekisteröinyt autosi My BMW -sovellukseen, voit määrittää LänsiAuto Espoon ensisijaiseksi huoltopisteeksesi. Mikäli autosi on maahantuotu ja rekisteröinti ei onnistu, ota meihin yhteyttä sähköpostitse huolto.espoo@lansiauto.fi. Teemme tarvittavat toimenpiteet oletushuollon asettamiseksi.

  1. Lataa My BMW -sovellus puhelimesi sovelluskaupasta.
  2. Avaa sovellus ja rekisteröi oma ajoneuvosi.

3. Klikkaa karttahakuun näkymän alareunasta ja hae LänsiAuto Espoon toimipiste.

4. Kun olet avannut LänsiAuto Espoon toimipisteen, valitse “Tallenna ensisijaiseksi”.

Mikäli autosi on maahantuotu, oletushuollon vaihto toiseen maahan on tehtävä valtuutetun merkkihuollon toimesta. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse huolto.espoo@lansiauto.fi. Teemme tarvittavat toimenpiteet oletushuollon asettamiseksi.

LänsiAuto Espoo

Palvelemme kaikissa huollon asioissa nyt myös WhatsAppissa arkisin klo 7-18!

Vältä puhelimessa jonottaminen ja ota yhteyttä nyt WhatsAppin kautta. Asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa huollon asioissa arkisin kello 7-18. Voit myös varata huolto- tai vahinkotarkastusajan kätevästi.

LänsiAuto Espoo BMW-merkkihuolto

LänsiAuto Espoo toimipiste

LänsiAuto Espoo

Osoite
Marsbyntie 3
02270 Espoo
Puhelinnumero automyynti 010 525 2200
Puhelinnumero huolto 010 525 2300
LänsiAuto Espoo toimipiste
Automyynti ma-pe 10-18 la 10-15
Huolto ma-pe 7.30-17 la suljettu

Pyydä yhteydenotto BMW-huollosta

"*" indicates required fields

Yhteydenottotapa*
Minulle saa lähettää markkinointiviestejä ajankohtaisista automyynnin ja huollon kampanjoista sekä niihin liittyvistä aiheista
This field is for validation purposes and should be left unchanged.