LänsiAuto Turku on nyt valtuutettu Volkswagen-merkkihuolto

Volkswagen-merkkihuolto on avattu LänsiAuto Turkuun

Olemme suomalainen perheyritys ja meillä on 45 vuoden kokemus merkkihuolto- ja korjaamotoiminnasta. Jatkossa huollamme ja korjaamme kaikki Volkswagenit Turun täyden palvelun huoltokorjaamossa osoitteessa Raisiontie 93, 21280 Raisio. Autosi on parhaassa hoidossa ammattilaistemme käsissä. Lämpimästi tervetuloa!

LänsiAuto Turku on nyt täyden palvelun Volkswagen-huoltokorjaamosi

Meille on kunnia-asia, että saat autosi nopeasti ja sujuvasti Volkswagen-huoltoon ilman kohtuuttomia jonoja tai odotusaikoja. Palvelemme ammattitaidolla kaikkia Volkswagen-autoilijoita kaikissa huolto- ja korjaustöissä.

Huollon palvelut

Tarjoamme kattavat Volkswagen-merkkihuoltopalvelut, katsastukset, korikorjaamopalvelut, varaosat, varusteet sekä rengaspalvelut. Huollossa noudatamme maahantuojan antamia huolto-ohjeita ja käytämme laadukkaita alkuperäisiä varaosia. Valtuutettuna Volkswagen-huoltokorjaamona työntekijämme osallistuvat säännöllisesti maahantuojien järjestämiin koulutuksiin.

Tekniset korjaukset ja huollot

LänsiAuto huolehtii teknisistä korjauksista ja määräaikaishuolloista.

Korikorjaus ja maalaus

Mikäli autossasi on vahingonkorjausta vaativa vaurio, sen korjaaminen alkaa vahinkotarkastuksella. Vahinkotarkastuksen jälkeen varaamme ajan vahinkojen mukaiseen korikorjaukseen ja/ tai maalaukseen.

Tuulilasikorjaukset

Mikäli tuulilasisi on haljennut tai siihen on tullut kiveniskemä, huolehdimme sen korjaamisesta kustannustehokkaasti ja nopeasti. Mikäli sinulla on lasivakuutus, hoidamme tarvittavat toimenpiteet puolestasi. Toimimme kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Volkswagen Economy-huollot ja -varaosat

Volkswagen Economy-huollot ja -varaosat

Volkswagen Economy -huolto on valmistajan huolto-ohjelman mukainen yli 5-vuotialle Volkswagen-autoille suunniteltu määräaikaishuolto edullisempaan hintaan.

Varaosat

LänsiAuto palvelee henkilö- ja pakettiautojen varaosien valtuutettuna jälleenmyyjänä. Meiltä löydät kaikki alkuperäiset varaosat nopealla toimituksella.

Volkswagen Liikkumis­turva

Volkswagen Liikkumis­turva

Volkswagen Liikkumis­turva on valtuutettujen Volkswagen huoltojen asiakkailleen tarjoama lisäpalvelu.

LänsiAuto Turun Volkswagen-merkkihuolto

Raisiontie 93, Raisio
ma-pe 7-17
la suljettu

LänsiAuton Volkswagen-merkkihuoltoliikkeet

LänsiAuto Turku toimipiste

LänsiAuto Turku

Osoite
Raisiontie 93
21280 Raisio
Puhelinnumero automyynti 010 525 2420
Puhelinnumero huolto 010 525 2430
LänsiAuto Turku toimipiste
Automyynti ma-pe 10-18 la 10-15
Huolto ma-pe 7-17 la suljettu