LänsiAuto Lahti on valtuutettu Citroën- ja Peugeot-merkkihuolto

Citroen ja Peugeot-merkkihuolto Lahti

Citroën- ja Peugeot-merkkihuolto on avattu LänsiAuto Lahteen

Olemme 100 % suomalainen perheyritys ja meillä on 45 vuoden kokemus merkkihuolto- ja korjaamotoiminnasta. Jatkossa huollamme ja korjaamme kaikki Citroën- ja Peugeot-merkkiset autot Lahden täyden palvelun huoltokorjaamossa osoitteessa Patometsänkatu 1, 15610 Lahti. Autosi on parhaassa hoidossa ammattilaistemme käsissä. Lämpimästi tervetuloa!

LänsiAuto Lahden Citroën- ja Peugeot-merkkihuolto

Patometsänkatu 1, Lahti
ma-pe 7.30-17
la suljettu
Puhelin: 010 525 2231

Huollon palvelut

Tarjoamme kattavat Citroën- ja Peugeot-merkkihuoltopalvelut, varaosat, varusteet sekä rengashotellipalvelut. Huollossa noudatamme maahantuojien antamia huolto-ohjeita ja käytämme laadukkaita alkuperäisiä varaosia. Valtuutettuna Citroën- ja Peugeot-huoltokorjaamona työntekijämme osallistuvat säännöllisesti maahantuojien järjestämiin koulutuksiin.

Tekniset korjaukset

Tekniset korjaukset ja huollot

LänsiAuto huolehtii autosi teknisistä korjauksista ja määräaikaishuolloista.

Korikorjaus ja maalaus

Mikäli autossasi on vahingonkorjausta vaativa vaurio, sen korjaaminen alkaa vahinkotarkastuksella. Vahinkotarkastuksen jälkeen varaamme ajan vahinkojen mukaiseen korikorjaukseen ja/ tai maalaukseen.

Tuulilasinkorjaus

Tuulilasikorjaukset

Mikäli tuulilasisi on haljennut tai siihen on tullut kiveniskemä, huolehdimme sen korjaamisesta kustannustehokkaasti ja nopeasti. Mikäli sinulla on lasivakuutus, hoidamme tarvittavat toimenpiteet puolestasi. Toimimme kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Varaosat

LänsiAuto palvelee henkilö- ja pakettiautojen varaosien valtuutettuna jälleenmyyjänä. Meiltä löydät kaikki alkuperäiset Citroën- ja Peugeot-varaosat nopealla toimituksella.